RelationerSeksualitet

Sådan gør du cunnilingus

Sådan gør cunnilingus? Dette spørgsmål havde længe været interesseret i det enorme antal af mænd og kvinder. Generelt er der mange teknikker til denne klasse. Cunnilingus er en slags stimulation af genitalierne hos en kvinde med tænder, tunge. Det er form for kendt for alle orale former for sex. Bidende, sugende og slikke, kærtegnende fingre - alle sådanne bevægelser er ledsaget af stimulering af kvindens skede og området af anus. Faktisk hvordan man gør cunnilingus, fortalt i mange publikationer, hjemmesider på internettet og så videre. Næste vil blive beskrevet flere måder hvordan man laver lanet, så kvinden har fået den maksimale nydelse fra processen.

Mange mennesker bruger ofte deres eget sprog for at stimulere kønsorganerne inde damer. Som et resultat, vulva, primært drevet af næsen. Andre foretrækker at bruge med kun din hage. Selvfølgelig er den samme for alle ordninger simpelthen ikke eksisterer. Enhver kvinde har visse karakteristika, de er alle forskellige. Nogen gerne, at nogen, andre helt anderledes. Derudover er der også repræsentanter for det svage køn, cunnilingus, som aldrig havde set ham. Under alle omstændigheder kan bevægelsen runtime Cooney være blød, langsom og blid, hurtig, hård. I dette tilfælde, det hele afhænger af smag og ønsker for hver partner. Graden af excitation er direkte af kvinden er også af stor betydning.

Sådan gør cunnilingus? ydeevne teknik

Enhver sex begynder med forspil. I tilfælde af Cooney - dette er, hvad du har brug for. Til at begynde at klappe hånden af kvinden gennem tøj. Det er ikke nødvendigt at stoppe sin bevægelse, hvis det tog hendes hånd og forsigtigt skubbede dig. Gradvist, skal hånden gå ned til den meget skridtet. Først efter at kurset er munden. Bevægelse på dette stadium blid og langsom. Gradvist bliver de mere vedholdende. Vi kan ikke glemme om spillet med en partner. Under det en kvinde oplever mere og mere seksuel lyst. For at bringe hjerter dame til orgasme, skal du fremskynde bevægelsen. De bør være ganske hurtig og rytmisk.

Sådan gør cunnilingus? Værdi nøgle.

Hvis en person beder om, hvordan man gør cunnilingus og klager over, at han ikke kan bringe hans partner til orgasme på denne måde, betyder det, at han stadig er en novice på dette område. Det er værd at huske, hvor vigtigt det korrekt valg af rejser. Cunnilingus udført i liggende stilling, stående på sin side, der sidder i stillingen af №69 og så videre. Hver mand for sig selv vælger, hvad han kan lide. Du behøver ikke at være begrænset til soveværelset. Den vigtigste ting at tage hensyn til ønsket om at blive partner, og resten - intet. Cunnilingus er ganske ofte såkaldt vigtigste optakt til samleje. Det tjener som en drivende metode af de retfærdige gulvbelægninger eller orgasme.

Meninger om, hvordan du gør cunnilingus, og det er nødvendigt at gøre det på alle, et enormt antal. Der er nogle mænd, at denne aktivitet betragtes noget skamfuldt. Samtidig, de ikke opgive deres oralsex orgel. Under alle omstændigheder, disse mænd taler om i denne artikel er stadig ikke det værd, som kun en kærlig partner er i stand til at levere sådan en fornøjelse at den kvinde, han elsker. Sådan en mand lytter til de ord og følelser af hans kvinder. Partneren vil altid være i stand til at sende en elsket en i den rigtige retning.

Der er nogle kvinder, der ikke ønsker at engagere sig i cunnilingus. De mener, at udstråler en dårlig lugt, og bare genert af lektionen. Denne opfattelse er forkert. Hvis kvinden ikke lider af nogen smitsom sygdom, vil dens naturlige lugt ikke afskrække partner. Det bør tage sig af hygiejnen i deres kønsorganer. I dette tilfælde vil begge parter oplever kun behagelige fornemmelser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.