TravelingHoteller

Nha Trang Beach Hotel (Vietnam / Nha Trang): anmeldelser og fotos

Nha Trang (skrevet som Nha Trang), Vietnam, ikke forgæves er titlen på stranden hovedstaden i landet. Dette er en af de mest populære feriemål for turister fra hele verden. Mange kilometer sandstrande strækker sig langs det turkisblå hav, danner bugter og vige. Ser man på billeder af den udvej, ufrivilligt begynder at tvivle på, om det ikke er en photoshop? Nej, smukke øer, storslåede koralrev og maleriske bugter - det er den virkelighed. Nå, som udvej af Nha Trang turist-infrastruktur? At dømme efter de anmeldelser af turister, er det også i stor højde. Mange restauranter og cafeer i Nha Trang slukke enhver sult. Gourmeter kan prøve her og suppe af svalerede, og eksotiske fisk og skaldyr. Nha Trang er velegnet til alle kategorier af turister. Fans imposingly badeferie udgør broderparten af besøgende. Men natteliv elskere heller ikke kede sig i Nha Trang. De, der ikke kan leve uden surfing eller dykning, vil finde titlen i det azurblå vand i Golfen, er stolt af den niogtyvende plads i rækkefølgen af de smukkeste bugter i verden. Vil se i Nha Trang og udflugter elskere. Og dem, der bekymrer sig om deres helbred, kan rette det i mudderbade og termisk farvande Thabpa. Men hvor at bosætte sig og hvilket hotel du skal vælge? I denne artikel vil vi se på et hotel kaldet Nha Trang Beach Hotel. Hendes beskrivelse vi byggede udelukkende på en gennemgang af turister.

Hvordan kommer man til Nha Trang

Desværre, på dette resort i det centrale Vietnam direkte fly fra Moskva til at flyve kun en gang om ugen. Fra hovedstaden "Domodedovo" skal de Vietnam Airlines flyselskab. For uafhængige rejsende kan dette være en udfordring. Men det samme selskab med misundelsesværdig frekvens luftfartsselskab sender til Nha Trang fly fra Ho Chi Minh City og hovedstaden i landet. Så for at komme til udvej med en ændring kan være den bedste løsning. For eksempel, fra Ho Chi Minh-byen til at flyve her en time, og turen vil koste, da vi er sikret anmeldelser, kun otte og tyve dollars. Hertil kommer, at i højsæsonen (vinter-forår) i Nha Trang lufthavn landing en hel eskadrille af charterfly med afgang fra forskellige byer i Rusland. Eget udvej hub for nylig erhvervet: op til 2001, Cam Ranh var en militær luftbase. Denne lufthavn ligger omkring tredive km fra byen. For at komme til udvej fra lufthavnen er med taxi (femten dollars) eller med bus ($ 2). Sådan forsikre anmeldelser, Nha Trang har en førsteklasses beliggenhed nær midten af en aflang fra nord til syd Vietnam. Gennem byen passerer en jernbanestrækning, der forbinder Hanoi med Ho Chi Minh City. Også i Nha Trang kan nås fra de to største byer i Vietnam på bussen. Vejen fra Ho Chi Minh City vil tage syv. Stationen er i den nordlige del af byen.

Hvornår er det bedst at gå til Nha Trang

Det bedste i den kolde årstid. Da Rusland hersker kølige og fugtige vejr, Vietnam (Nha Trang) vil møde dig i sol og varme indhylle. Hvil her hele året rundt. Efter alt, i modsætning til nordvietnamesiske, Nha Trang er ingen vinter. Vandtemperaturen aldrig falder til under 24 grader, og luften - 22. Som nævnt anmeldelser, er sommeren havet ikke bringe det ønskede kølighed. Varmen når sit højdepunkt - 32 grader. Det bedste tidspunkt at besøge Central Vietnam turister ringe i marts og april. Lufttemperaturen og havet, mens den mest komfortable. Selv om de fleste charterfly fra Rusland er begyndt at ankomme lige om vinteren. Siden september, vejret begynder at forringes: Vietnam (Nha Trang) dækker regntiden. Det varer indtil december. I maj og juni, på trods af tørhed i luften og en lav sandsynlighed for nedbør, vind, der forårsager spændingen ved havet. Men hvis du - en ivrig surfer, skal du gå til det centrale Vietnam i begyndelsen af sommeren. Men du behøver ikke være alt for tillidsfuld historier om rædslerne i regntiden. Rigelige nedbør, men på kort sigt. Deres andel af solen og garvning du vil helt sikkert få. Og til en lavere pris. Ture i Nha Trang er påkrævet fra rejsende et gennemsnit på 25 tusind rubler. Men priserne er meget afhængig af sæsonen, længden af opholdet og hotel kategori.

Nha Trang-stranden

Den udvej strand anses hovedstaden i Vietnam, og det siger det hele. Den lokale sand - knust og flosset farvede muslingeskaller. Denne belægning semikilometrovogo strand giver dig mulighed for at gemme en behagelig temperatur selv under den brændende tropiske solen. Turister siger, at dette ikke bage sand fødder. Samtidig, behøver tungere skaller ikke danne en grim beskidt gylle i brændingen. I modsætning til de fleste strande, havvandet nær Nha Trang er altid klar og turkis. Sunset skrånende, men ikke så meget at vade knæene til en dybde på flere hundrede meter. Stranden er veludstyret. Men turister advarede: næsten alle af dem - kommunal. En privat strand i Nha Trang har kun to "Fem»: Ana Mandara Beach Resort og Sofitel. Sidste hotel beliggende på en ø ud for kysten. Med hensyn til den tre-stjernede hotel Nha Trang Beach Hotel, er det placeret halvfjerds meter fra stranden. For at komme til havet, er det nødvendigt at krydse vejen. Bevægelsen af hendes travle, trafik er ikke til stede, men turisterne hævder, at kun skræmmende første gang. Smid ikke under hjulene på lastbiler, og scootere, motorcykler og andre transportformer du helt sikkert vil turnere, hvis du ikke gøre vrøvl og haste fra side til side. På stranden er der parasoller og liggestole leje (80 tusind VND per dag for to personer).

Hotel Nha Trang Fund

Den udvej i alle tre hoteller har fem stjerner. Det er værd særlig omtale af netværket hotel "Sofitel", som fylder hele holm. Der er to mere af den "kvartet" - "Yasaka" og Que Huong. Ved villaen den sidste Vietnamesisk konge Bao Daya er Bao Dai s Villas. Broderparten af hotel resort base (50) danner et 3 * hotel. Nha Trang (Vietnam), berømt for sin høje serviceniveau, så - sige anmeldelser - vær ikke bange for at slå sig ned i de "tre rubler." I hver af dem vil du finde et behageligt ophold. Værelserne på aircondition, tv og i badeværelset er der ofte en separat badekar og bruser. Alle de hotel "3 stjerner" har swimmingpools. Men i nogle det er placeret på taget af bygningen. Med hensyn til infrastruktur, er det - på højeste niveau: gratis wi-fi (herunder rum), cykel og knallert, en eller flere restauranter. Men vi er interesserede i hotellet (Nha Trang Beach 3 *) er ingen swimmingpool. Hans fravær kompenseres høj klasse værelser. De er rummelige, nogle - med terrasser. Lokale "treshki" - er en rentabel og omkostningseffektivt alternativ ferie i et eksotisk land. I gennemsnit et dobbeltværelse på hoteller af denne kategori er værd en halv til to tusind rubler per nat.

Hvor hotellet ligger

Alle hotelejere i verden synd ønske om at give sin institution klangfuld og smuk. I denne henseende er der forvirring. Selv lokale kan henvise dig til hotellet med et lignende navn: Palm Beach 3 * Nha Trang. Det er i orden, hvis taxachaufføren vil tabe dig ved porten til hotellet. Vi er interesseret i hotellet ligger på en parallel gade. Dette - midt i det europæiske kvarter i Nha Trang. Alle, der kan være interesseret i turist, som ligger tæt ved. Direkte overfor byens busstoppestedet (billet koster syv tusinde dong). I denne form for transport let adgang til markedet (og turistattraktioner) Cho Dam, i supermarkedet "Maxi marked". Og to lille købmandsbutik er alle inden for gåafstand. Den toneangivende efter dit hotel, men som for hotel Palm Beach Nha Trang, vil tjene som et højhus sorokapyatietazhnoe. Fra havet - to minutter til fods. Hvis det sker, at der på stranden er blæsende og store bølger, så fortvivl ikke. Sæt dig ned på hotellet med bus nummer 4 og gå til det sidste stop. På stranden "Panagan" altid vindstille. Vi er interesseret i tæt på hotellet og lufthavnen (en halv time), og de lokale tour attraktioner: Pagoda Long Son og tårne på Nagar.

Hvilket nummer til at vælge

Værelserne på Nha Trang Beach Hotel er inddelt i kategorier Superior, Deluxe City View, VIP City View og VIP havudsigt. Som navnet antyder, er havet kun åbnes fra sidstnævnte, den dyreste plads klasse. De er rummelige og støder op til det terrasse. De, der rejser til Nha Trang for tilladelser, som regel kolonisere på værelset. De har et areal på mindre, og ofte går ud af vinduet i korridoren, en ventilation skaft eller på byggepladsen. Modtagelsen ved ankomsten kan du betale ti dollars om dagen, og du vil lægge i VIP havudsigt. Og i superior værelser har ingen windows overhovedet, eller de går til byggepladsen. Værelser faciliteter afhænger også af kategori. Fremragende blød og luftig seng VIPah og Deluxe. Overalt er der klimaanlæg, tv med kabel-kanaler, gratis internet på værelserne, kedel med tilbehør til selv-brygning drikkevarer. Der er en mini-bar. Dens indhold - nødder, vin og så videre - er betalt. At dømme efter de anmeldelser, turisterne bruges minibar som et køleskab til deres produkter. Men pigerne, når de fjernes, skal der altid to flasker mineralvand. Badeværelserne (inde på værelset - bruser) med hårtørrer og hygiejne forsyninger. Værelser VIP stole tøfler og badekåbe. Værelserne er udstyret med rigtige badeværelser. Gæsterne advarer om, at bebor i rummet med kun fjorten timer. Ting kan blive siddende i lobbyen under tilsyn af videokameraet. Af den måde, hotellets politik er, at passet returneres først efter rydningen af værelserne, så sørg for at lave kopier af dine dokumenter. Rens værelserne godt selv uden et tip, i en bedømmelse af klager er ikke bemærket. Dette hotel - en typisk lokale "tre rubler." Lignende bedømmelser af værelserne og gæsterne forlader et nærliggende hotel - Palm Beach Hotel Nha Trang.

Services "Nha Trang Beach Hotel"

Dette byhotel. Så ikke forvente en kæmpe park, der omgiver kroppen. Der er kun et par senge og parkering. I lobbyen er der en gavebutik og en udflugtsskranke. Når der bookes, tilbyder hotellet en shuttle service fra lufthavnen og tilbage. Til forretningsmøder har hotellet et konferencerum. Men poolen, i modsætning til i nabolandet Palm Beach Hotel Nha Trang, er hotellet ikke af interesse for os. Hans fravær administration forsøger at gøre op for en stor pub. Piger i receptionen lidt taler russisk, er altid venlige og forsøge at behage dig så meget som muligt. Hotellet tilbyder vaskeri, valutaveksling. Også i receptionen kan du arrangere en leje en bil. Hotel Nha Trang er at positionere sig som et sted for familie rekreation. Så der er ganske veludviklede tjenester for børn. Restauranten har høje stole til babyer. Men hvis du vil have på dit værelse du sætte en barneseng (til et barn under to år), om den betalte service skal forhandles på forhånd. Med hensyn til de fejl i tjenesten af turister, svarene kun henviser til fraværet af enhver sejlgarn til tørring badetøj og lingeri. Men dette badehotel. Bring sejlgarn. I regntiden, er turister rådes til at hænge tøj i badeværelset. Det kører ventilatoren og alt bare tørrer med det samme.

Hvad og hvor skal spise

Hotellet Nha Trang Beach Hotel værelsespriser inkluderer morgenmad. Han går til en restaurant i en buffet-format. Morgenmad gæster var meget tilfredse. Traditionalister i den mad, vi finde for alle de sædvanlige: æg, røræg, pølser, pandekager. Elskere af den eksotiske lovprisning saygonki, mini ruller, stegte ris, vietnamesiske nudler med stuvet grøntsager i sauce. At turister er meget overrasket, fordi det er det, de tjener til morgenmad suppe. Og ikke én, men tre af deres art. Fra "mast Tri 'anmeldelser anbefale at prøve Pho suppe. Hvor du kan spise og spise? Lige ved siden af hotellet finder du en masse små "brolægning" bakker, hvor fagblade, frisk og frugt. I caféerne gennemsnitlige priser i byen - det giver ingen mening at gå et sted for billigt. Fra den feedback, kan vi konkludere, at den velsmagende og rigelig mad i "Rock Cafe" i tredje linje (fra hotellet til højre for den anden tur), en spansk cafe "La Mancha" med levende musik, baren "Tarantino" (fremragende hookah), "Louisiana ". Elskere af autentiske vietnamesiske køkken skal betale et besøg i restauranten, "Hong Kien" (i modsætning til havet side, tæt på den græske taverna). De, der ikke kan leve en dag uden slaviske retter kan tilfredsstille deres nostalgi for fædrelandet af "Check Point". Otyvy klogt at kigge ind i "Ganesha", for at smage lækkerier af indiske køkken.

Ture i Nha Trang

Den bekvemme beliggenhed (samt nabolande - Palm Beach Nha Trang), hvilket gør det til et gunstigt udgangspunkt for uafhængige rejse. Hvad er inkluderet i den lokale "SKAL si"? Først og fremmest, det er en ø af Chi Nguyen, hvorpå der er et vandland, forlystelsespark Vinpearl Land, akvarium og 3D-biograf. Selv hvis du er ligeglad med disse fornøjelser, bør du stadig besøge tiltrækning af den udvej, fordi det fører til den længste svævebane "Vinpearl" i verden. Ikke mindre interessant tour, som du kan lave din egen - dykke ned i den spændende og interessant verden af koralrev. Sydkinesiske Hav, ifølge anmeldelser, er i denne henseende en værdig konkurrence til den røde. Hvis dykning er for dig - meget tung opgave, snorkling (svømning med en maske og snorkel) er også rart. Turister er ikke rådes til at kontakte de rejsearrangører på hotellerne. De samme tjenester, men til en pris mindre end halvdelen, er det muligt at finde på operatørerne på gaden. Anmeldelser anbefale at begynde bekendtskab med Vietnam med en sightseeingtur i Nha Trang. Det omfatter et besøg i tårnene Ifølge Nagar, bygget under regeringstid af Cham-dynastiet (syvende til tolvte århundrede), Pagoda Long Son, de gigantiske Buddha-statuer af katedralen i Nha Trang, Cape Honchong og Cho Dam marked. Der på resort og museer: Oceanografiske og navnet på Aleksandra Yersena. Naturelskere kan tage på udflugter til "Monkey Island", Thap Ba mudderbade, vandfald og Yangbay Bajo. Når du er i det centrale Vietnam har en separat rige Champa. Anmeldelser entusiastisk taler om turen i den gamle hovedstad og den åndelige centrum af staten - landet Michon. Sanctuary inkluderer halvfjerds hellige bygninger.

Vietnam, Nha Trang Priser

Rejser gennem Asien, du behøver at vide to regler. Først: køb, hvor de lokale outfit. Og den anden regel: tøv ikke med at forhandle. Priserne for det samme produkt kan variere betydeligt. For eksempel står de udskårne statuer af træ i det lokale supermarked oversat til russiske rubler, omkring hundrede tusind. Rich turister er populære udstoppede alligatorer (fra tredive til trehundrede tusind rubler). I princippet Nha Trang - en udvej, en forkælet på besøg, er det svært at kalde budgettet. Smykker og mærkevarer elektronik sælges til højere priser end i Rusland. Anmeldelser rådes til at gå på indkøb på markedet Cho Dam. Der, det hele afhænger af din evne til at forhandle. Du kan bringe prisen ned op til halvdelen af den tidligere oplyst. turister normalt kørt hjem sommer tøj, te, kaffe, frugt. Ikke reduceret populariteten af lokale medicinske potions. Fat python og cobra gift salver med, kokosolie og den klassiske Vietnamesisk "stjerne" sælges uden recept på ethvert apotek. Udlejning strand ammunition på lokale kyster gebyr. Fuld brug af solarium vil koste et hundrede og tyve rubler. Fødevarer (som, ja, et andet sted) er meget afhængig af den klasse af etablering. Sige det på denne måde: i en café for at spise tæt sammen vil koste 200-250 tusind VND. Men fisk og skaldyr pris "bid": bede om hummer, 800 tusind, og for et kilo rejer - 350 tusind dong. Udflugter fra gaden operatører er tolv (Gennemgang af Nha Trang) til fem og tyve dollars (i den nordlige del af øen eller til vandfaldet Yangbay).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.