SundhedSygdomme og betingelser

Koldbrand: symptomer og behandling

Koldbrand, symptomer og behandling, som vil blive omtalt i denne artikel, forkrøblede mange skæbne. Virkelig ubehagelig sygdom, som folk ikke altid ved frelsen. Under krigene i de seneste århundreder, mange soldater vendte hjem fra slagmarkerne uden lemmer er ofte ikke hvad så hårdt såret i slaget, men fra det faktum, at efter de sår, de har lidt denne ulykke. Selvfølgelig, i dag amputation er ikke det bedste middel mod denne sygdom, dog koldbrand er stadig det faktum, at evnen til at gøre selv bange en modig mand.

Hvad er det her

Hvis koldbrand opstår nekrose. Sunde væv begynder at nedbrydes, efter at det var blevet beskadiget som følge af en skade. Nedbrydningsprocessen er irreversibel. Det kan være tør eller våd type. Koldbrand tørre type, opstår, hvis det døde væv ikke har tid til at fange en rådden utøj. Med sådan en tør koldbrand opstår disse celler, og i våd koldbrand de begynder at rådne.

De døde væv er meget egnet sted for alle former for reproduktion af mikroorganismer, og det bidrager kun til processen med forfald. Som et resultat af, at nedbrydningsprodukter dannes i de beskadigede områder vil før eller senere ind i kroppen, kan det forårsage meget alvorlig forgiftning, hvorfra ikke undslippe ingen krop. Våd koldbrand, symptomer og årsager, der fastsætter højere begynder at udvikle sig på de døde væv i de indre organer i tilstedeværelse af trombose af større arterier i mennesker.

Koldbrand: Symptomer

Symptomer er det nødvendigt at kende alle, da tidlig diagnose i dette tilfælde er betydeligt lettere behandling. Det samme kan udgive koldbrand? Dens symptomer omfatter:

- en person begynder at føle sig underlegen uden grund;

- i det berørte sted er der intet urimeligt smerte;

- impulsfrekvensen reduceres;

- Blood trykfald;

- kroppen begynder at gøre ondt.

I tør koldbrand patient konstant oplever alvorlig iskæmisk smerte i de steder, hvor de tilstoppede fartøjer. Huden på de ramte led i den tidlige udvikling af sygdommen svinder, og senere bliver marmor skygge. Over tid, på grund af nekrose af vævet bliver tør og skrumpe, og det ramte område bliver cool at røre ved, og pulsen gennem det ikke kan påvises.

Våd koldbrand har følgende symptomer:

- på den angrebne hud klart fortaler venerne;

- mørkerøde pletter;

- epidermis begynder at flage.

Det kan også være bestemt af den utroligt ulækkert og kvalmende lugt, der frigives under henfald af væv. Det menes, at de, der for en gangs skyld følte - aldrig vil glemme i mit liv.

Koldbrand: behandling

Selvfølgelig bør behandlingen startes i samme øjeblik, som det blev opdaget. Da enhver forsinkelse kan resultere i tab af menneskelige lemmer. Grundlaget for behandling modtager særlige lægemidler, som er i stand til at inddrive immunsystemet og hjerte-kar-system. Også syg medicin kan i sidste ende overvinde infektionen selv.

dens behandling kan let udføres, og en alternativ metode. Dens essens ligger i det faktum, at fjernede alle de angrebne væv koldbrand. Selvfølgelig er det er ubehageligt, men denne metode kan i nogle tilfælde være mere effektiv end medicin. Døm selv, begynder person, der tager medicin, de ikke kan bekæmpe infektionen, som på det tidspunkt, ventede indtil alle de vidunderlige resultat af narkotika, voksede kun. Jo mere tid der er gået - jo mere bliver nødt til at blive fjernet. Ingen vil argumentere med, at det er bedre at miste lidt af kødet i stedet for lemmer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.