ForretningIndustri

Yuzhno-Kirinskoye-feltet. Olie- og gasindustrien i Rusland

Olie- og gasindustrien i dag fungerer som en af de vigtigste økonomiske sektorer i Rusland. Dens udvikling sikrer tilfredshed med stigende behov i energiressourcer. Problemet med væksten af reserver i Fjernøsten er særligt akut i øjeblikket. Denne region er betydeligt fjernet fra de vigtigste produktionsområder. I 2008 begyndte arbejdet på en af de hylder, der ligger på. Sakhalin. I løbet af dem blev der åbnet en forholdsvis lille pool. Lad os yderligere overveje dens funktioner.

Yuzhno-Kirinskoye-feltet i Gazprom

Som led i det forberedende arbejde blev der udført flere seismiske undersøgelser af 2D. De tillod forberedelsen af to store strukturer, der er forbundet med forhøjede blokke fra den mesozoiske dislokerede kælder. I søgning arbejder på licensområdet, blev Syd Kirinskoye-feltet først medtaget. Dette skyldtes det faktum, at der under den seismiske undersøgelse på dette område blev opdaget en zone med en væsentlig ændring i de dynamiske egenskaber ved tagreflektionerne af den lovende største Daghinsky-pakke. Dens sandsten senge indeholder indskud, der omfatter den nabo Kirinskoye gas kondensat feltet. Umiddelbart inden begyndelsen af sonderende boring blev 3D seismisk undersøgelse udført på hele området af stedet.

Det første projekt

Kirinsky depositum blev opdaget i 1992 år. I efteråret 2013 blev denne del af hylden ikke sat i drift. Den 23.-26. Oktober blev Miller og Markelovs besøg planlagt til en formel lancering og rapporteret til præsidenten om det vellykkede arbejde. Idriftsættelsen blev planlagt til andet kvartal 2014.

Beskrivelse af området

Kirinskoe-webstedet ligger 28 km fra kysten i havet. Dybden her er 91 m. Oprindeligt var bassinet reserver 75,4 bcm af ABC1 + C2 gas, og 8,6 mn tons gaskondensat blev detekteret der . Efter den gennemført i 2009-2010-årene. Geologiske udforskningsaktiviteter, områdets reserver steg til 137 milliarder kubikmeter i kategori C1. Samtidig udgjorde genvindingskondensatindskud 15,9 mio. Tons.

Studie design

Undervands minedriftskomplekser, hvis masse er ca. 400 tons, var planlagt til at blive installeret på havbunden. Hver af dem bør kombinere to eller fire produktionsbrønde. Anvendelsen af disse komplekser betragtes som novel. Det var planlagt at blive brugt i udviklingen af territoriet for første gang i landet.

Specificitet af produktionen

Gas med kondensat og vand vil blive sendt til det teknologiske kompleks bygget på kysten. Det er under opførelse i Nogliki District, 16 km fra kysten. Derefter vil rørledningen føje råmaterialer til hovedkompressorstationen . Det er beliggende i Botasino området. Derefter går gassen til bagagerummet, og kondensatet vil gå til den eksisterende olierørledning. Forvaltningen af administrationsselskabet og regeringen fastsatte fristen for gennemførelse af råvareforsyningsplanen i august 2012. OOO Gazprom-Proychycha Shelf blev udnævnt som projektleder.

Projektimplementering

Efter den katastrofe, der opstod i Japans styresystem, pålagde den russiske regering at fremskynde idriftsættelsen af bassinet. Som følge heraf vil Gazprom, som tidligere nægtede at tiltrække udenlandske investorer, sandsynligvis skulle henvende sig til udenlandske partnere. I begyndelsen af efteråret 2012 blev det kendt om efterslæbet fra de planlagte vilkår i opførelsen af infrastruktur. I denne forbindelse blev begyndelsen af råmaterialeproduktionen udskudt til 2. kvartal 2013. Efter et stykke tid blev det meddelt, at en ny Yuzhno-Kirinskoye-deponering blev opdaget inden for studieområdet. De reserver, der blev afsløret i det, var ikke på det tidspunkt stadig på balancen af administrationsselskabet. Stedet fandt blandt andet 464 millioner tons olie. Forvaltningsfirmaet har lovet at råmaterialerne vil gå for at indlæse den tredje fase af anlægget på øen. Dens introduktion var planlagt i 2021. Det blev antaget, at opførelsen af linjen vil blive udført for 5 millioner tons.

detektion

Syd-Kirinskoye-feltet i Okhotskhavet blev opdaget efter den seismiske 3D-undersøgelse. Dens aflejringer er afsløret i sandet lag af taget af Daginskaya strata. Området for den seismiske undersøgelse lukker den sydøstlige del af feltet. Det fortsætter mod nordvest og vest. For det gasmættede interval kan den maksimale effektive effekt nå 160 m, kile helt til bue i strukturen mod øst. Mod syd er deponeringen begrænset af en strukturfælde. Det undersøgte område af stedet er brudt af lav amplitude talrige tektoniske forstyrrelser. Men de kontrollerer ikke omfanget af indlånene.

De første prøver

Efterforskningsboring bekræftede fuldt ud prognosen, som blev udarbejdet på baggrund af resultaterne af den seismiske undersøgelse. Den første borede brønd afslørede 2 mættede reservoirer placeret øverst. Deres totale tykkelse var 155 m. Geofysiske målinger under boring og ved sin ende fik lov til at opnå de primære petrofysiske oplysninger til efterfølgende geose-mekanisk modellering. Efter afslutningen af den første fase af prospektering og udforskning på tværs af hele området af Yuzhno-Kirinskoye-feltet, vil det være muligt at øge ressourcebasen væsentligt for den efterfølgende udvikling af udvinding af råstoffer i Fjernøsten.

Yuzhno-Kirinskoye-feltet: sanktioner

Punktbaserede restriktioner er blevet indført af de amerikanske myndigheder mod en række indenlandske virksomheder. Den amerikanske regering og Gazprom-selskabet mislykkedes ikke. Forskellige begrænsninger blev pålagt den indenlandske monopolist. Især forbød den amerikanske regering udbuddet af produkter af egen produktion til Syd Kirinskoye-feltet. Begrænsningen gælder ikke kun forsyningen, men også bevægelsen af amerikansk udstyr inden for territoriet. Det betyder, at allerede købt udstyr ikke kan leveres til feltet for at fortsætte udviklingen. Den amerikanske regering har besluttet, at eksport, genudførsel af leverancer samt overførsel inden for staten af ethvert udstyr, der er omfattet af eksportregulering, for at udføre arbejde i bassinet studieområdet af en person, der ikke tidligere var enig med den amerikanske overvågningsstruktur, vil blive betragtet som en overtrædelse af de pålagte forbud. Yuzhno-Kirinskoye-depositumet blev medtaget på sanktionslisten, da det som anført i erklæringerne har betydelige oliereserver. I den henseende måtte alle entreprenører fra administrationsselskabet, der var forbundet med amerikansk teknologi, opgive tilbuddet.

vanskeligheder

Indførelsen af sanktioner fra Amerika komplicerer betydeligt geologisk efterforskningsarbejde på området. Faktum er, at dens udvikling ved hjælp af undervandsminedekomplekser er unik og baseret på udenlandsk moderne teknologi. Den amerikanske regering har fundet et projekt, der er af særlig betydning for Gazprom. På samme tid er det område, der studeres af det indenlandske selskab, placeret i Asien-Stillehavsområdet. Her fungerer Gazprom som en ubehagelig konkurrent for den amerikanske LNG. Ifølge Nesterov løser USA således sine egne strategiske opgaver. Den amerikanske regering er baseret på interesserne i den nuværende politik og konjunktur.

Egenskaber ved forbud

Sanktioner mod det sydlige Kirinsky-indskud har været gældende siden 7. august 2015. Denne dato er angivet i det amerikanske føderale register. Det skal bemærkes, at disse sanktioner tidligere har berørt det indenlandske mineselskab. De første begrænsninger vedrørte også levering af højteknologisk udstyr til olie- og gaskomplekset. Derefter blev listen med 30 navne givet. Blandt andet omfattede listen boreplatforme, elementer til vandrette brønde, undervands-, havinstallationer beregnet til drift i arktiske forhold samt software beregnet til hydraulisk brud. I efteråret 2014 udvidede USA sine sanktioner. Især forbød regeringen udstedelse af licenser for varer, der er reguleret af BIS, hvis de er bestemt til levering af fem indenlandske selskaber. Udover Gazprom, Lukoil, Rosneft, Surgutneftegaz og Gazprom Neft er blandt de "forbudte". Restriktioner på forsyningen omfatter også området, hvor arbejdet udføres på en dybde på mere end 500 fod (ca. 152 meter). Forvaltningen af Gazprom var på sin side skylden for, at den selv nægter at udstyre lande, som efter USA indførte sanktioner mod Rusland.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.