SundhedMedicin

Bronchospasmer - hvad er det? Symptomer, årsager og behandling af bronkospasme

En patologisk tilstand, hvor en person begynder at trække vejret tungt eller endda kvalt, kaldet "bronkospasme". Symptomer, behandling, førstehjælp - alle disse elementer vil blive beskrevet i artiklen. bestemme Også hvem der skal kontaktes i tilfælde af et angreb. Find ud af, hvad der er strengt forbudt preprinimat i forhold til en patient, der lider af bronkokonstriktion. Og vi definerer forebyggende foranstaltninger for at forhindre udviklingen af dette problem.

Bronkospasme: hvad er det?

Denne patologisk tilstand, hvor den brudte cross bronkier, derved forstyrre den pulmonale ventilation og udstrømningen er hæmmet bronkiale sekreter. Sådanne negative ændringer i organismen medfører iltmangel i organer og væv, forekomst af kvælning fornemmelser.

Tegn på et angreb

Bronkospasme hos børn kan mærkes på forhånd. Hvis du gribe øjeblikket og at yde hurtig bistand til barnet før angrebet begynder, er det muligt at forhindre sin debut. Så, før han bronkospasmer, vises følgende symptomer:

- Angst.

- Konstant nysen.

- Hoste.

- Udledning fra næsen.

Ofte angrebet sker på et senere tidspunkt, så endnu et symptom på bronkospasme nærmer sig en uventet opvågnen af barnet i løbet af natten.

Hvis forældrene vil overvåge barnets tilstand, kan de hjælpe ham håndtere denne farlige fænomen.

symptomatologi

Bronchospasmelignende tegn kan omfatte:

- åndenød, tilstoppet bryst.

- Unormal vejrtrækning patient: en aflang ånde og fløjte, hørbar selv på afstand.

- Smertefuld tør hoste. Patient vanskeligt at hoste, han rødmer eller bliver blå.

- Patienten sidder lænet på hånden. I denne stilling er det lettere.

- På forsiden udtrykt klart bestyrtelse.

Førstehjælp børn

Bronkospasme hos børn er farligt, fordi det kan føre til døden. bliver Barnet vanskeligt at trække vejret, kan det ske kvælning. For at undgå dette, bør forældre forstår at give førstehjælp til barnet:

 1. Plant en patient knappe hans tøj.
 2. Udluft området, hvis årsagen til bronkospasme - ikke en allergi. Ellers skal barnet blive sat ud af den støvede rum, lukke alle vinduer i huset.
 3. At vaske, skylle patientens mund, skyl næsen.
 4. Skrive et lægemiddel, der vil udvide bronkie (fx lægemiddel "Eufillin" eller "efedrin").
 5. Drik varm te, kompot.
 6. Giv slimløsende medicin.
 7. Tilkald straks læge.

Allergisk bronkospasme: årsagerne til

Denne form for sygdom opstår hos både børn og voksne. Udvikler allergisk bronkospasme ved forhøjet følsomhed over for interne og eksterne allergener.

Den første type omfatter de patogener:

- Støv.

- Pollen.

- Uld, skæl, fjer, hår.

- Mad allergener.

- kemiske agenser: maling, pulver, en række rengøringsmidler, konserveringsmidler.

- Drugs (anti, anti-bakterielle lægemidler).

Allergisk bronkospasme kan forekomme i to former:

 1. Atopisk.
 2. Infektiøs-allergisk.

Slip af med denne sygdom kan hjælpe identificere og fjerne allergenet.

Sucker Punch

Mange forældre er tabt, og forstår ikke hvad de skal gøre, når et barn sker bronkospasme. Hvad det er, ikke alle ved, så nogle fejl, der kan endda koste menneskeliv. Det er vigtigt at huske Følgende handlinger er kategorisk ikke preprinimat i forhold til en person, der lider bronkospasme:

 1. Gnid patienten aromatiske olier, cremer, sætte sennep, honning eller give urter. Accept af disse midler vil kun forværre situationen vil forværre patientens tilstand.
 2. I betragtning af lægemidler, der undertrykker hoste. For eksempel, "Kodein".
 3. Tag et antihistamin medicin. For eksempel, "Suprastin" stoffer "Diphenhydramine" kan forringe opspyt.
 4. Give angstdæmpende medicin.

Absolut alle stoffer bør udpeges en læge. Pårørende, kan pårørende yde førstehjælp og basal behandling er udnævnt ekspert.

Årsagerne til sygdom hos voksne

Mænd og kvinder på mindst børn lider af et fænomen kendt som bronkospasme. Årsagerne til denne sygdom kan være:

- Bronkial astma.

- Kroniske sygdomme i lungerne.

Bronkospasme hos voksne kan være forårsaget af:

- rygning.

- accept af alkoholholdige drikkevarer.

- Sensibilisering reaktivitet.

- Dårlige miljøforhold.

- Arvelighed.

- negative følelser.

Skjult patologi

Nogle gange endda læger er svært at forstå årsagerne til en sådan en farlig tilstand som bronkospasme. Symptomer hos voksne og børn ikke kan observeres, men problemet vil fortsætte med at eksistere. I dette tilfælde er der tale om en skjult sygdom, forårsaget af tilstedeværelsen af sygdomme såsom:

- Rhinitis.

- Laryngitis.

- Høfeber.

- polypper.

En præcis diagnose kan kun læge grundigt undersøgt patienter.

Skjult bronkospasme er farlig, fordi den ikke føles på det fysiske plan. Men under indflydelse af, for eksempel, kold luft eller allergen lyn bryder respiratoriske funktion. Patienten har åndenød, hvæsen, hoste. Hurtigt identificere problemet hjælper bronchophonography computer, som ofte er ordineret Pulmonologer eller allergikere at bekræfte diagnosen.

paradoks bronkospasme

Denne patologi udvikler sig som en bivirkning af bronchodilatatoren (sprays "Ventolin", "Atimos", "salbutamol"). Paradokset ligger i det faktum, at behandlingen af disse stoffer spasmer yderligere forværret.

passende terapi

Bronkospasme, hvilken behandling bør kun gives under lægeligt tilsyn, er det bedst at fjerne indlæggelse. Normalt lægen tildeler disse lægemidler:

- Glukokortikoider. De har antiinflammatorisk virkning.

- Adrenomimetiki. Disse stoffer er i stand til at udvide den bronkiale glatte muskulatur.

- "Eufillin" medicin.

- Mucolytiske, slimløsende medicin.

- M-holinoblokatory, hvilken handling er rettet mod bronkiektasi. For eksempel bruger vi sprayen "Atrovent".

forebyggelse

Forhindre fremkomsten af sygdomme vil hjælpe en bred vifte af aktiviteter med henblik på at løse de risikofaktorer for problemer som bronkospasme. Hvad er det og hvordan man kan manifestere sygdom, fandt vi ud af. Nu du behøver at vide om de forebyggende foranstaltninger:

 1. At helbrede den vigtigste sygdom.
 2. Hvis en person ryger, er det nødvendigt at opgive denne skadelige vane.
 3. Ofte forsøger at gå på gaden.
 4. Tag vitaminer.
 5. Undgå kontakt med allergener.

Hvis der var en bronkospasmer, så er du nødt til at lave en aftale til lungerne specialist, allergolog, fordi kun en uddannet tekniker kan hjælpe.

At komme af med en krampe forårsaget af obstruktiv bronkitis

Der er folkemusik retsmidler effektive, skyldes som patientens tilstand kan forbedres:

 1. Indånding. Gennem dem varm og fugtig luft ind i bronkierne, ville slim og lette dens naturlige stikkontakt. Denne person vil hoste op med endnu mere, men det er godt, fordi så vil der blive gentaget bronkospasme. Sådan fjerner du en patologisk tilstand, hvilke enheder at bruge? Voksne kan gøre inhalation ved en konventionel kedel fyldt op med lægemidler. Men børnene til dette formål er bedre at købe en særlig anordning - en forstøver.
 2. Warming. Dette er den næste fase efter indånding. Men opvarmning det berørte område kan kun anvendes, hvis patienten ikke har en temperatur. Kogte kartofler i deres skind, særlige banker, uldne tøj - opvarmning metode man vælger individuelt.
 3. Massage og åndedrætsøvelser. Dette er sikker på at blive udført, hvis bronkospasme hos børn. Faktum er, at børnene ikke ved, hvordan man korrekt hoste, så voksne skal hjælpe dem hurtigt bringe slim. Positionen af barnet under massage - liggende på maven eller på alle fire. Mor eller far tilbringer aflytning fra top til bund, fra taljen til halsen. Så bane ændringer bevægelse.

metoder til diagnose

Nogle gange er lægen ikke er nok af disse klager, at stemmen af patienten til præcis diagnose og identificere årsagen til sådanne farlige fænomener som bronkospasme. Symptomer hos voksne og børn kan være anderledes, så udnævnt sådanne undersøgelser for en korrekt vurdering af staten:

- Kliniske og biokemiske blodprøver.

- sputum.

- Kapnografi. Dette assay tillader lægen at bedømme en dybde på dyhaniyaiskhodya, hvori der er indeholdt en mængde af kuldioxid i luften inhaleres af patienten.

- bronchophonography. Udføres ved hjælp af edb-udstyr. Det giver dig mulighed for at udforske den funktion af åndedræt, selv hos spædbørn. Denne metode anvendes hovedsagelig i forbindelse med kiddies.

- Pulsoxymetri - gør det muligt at bestemme mængden af ilt i blodet, samt hjertefrekvens, er ændring observeret med bronkospasme.

Forlad ovenstående nelzyaved diagnostiske metoder er den eneste måde en læge kan forstå årsagen til angrebet og til at gøre alt for at forhindre, at den gentages.

konklusion

Bronchokonstriktion kaldet "bronkospasme". Hvad er det, hvordan man kan manifestere dette problem, har vi fundet ud af. Det er også klart i nogle tilfælde kan forekomme et angreb. Vi forstår, at du ikke kan gøre kraftigt i bronkospasme, og hvilke foranstaltninger der skal træffes for at lindre tilstanden. Vandretur til terapeuten, børnelæge, pulmonologist, allergolog bør være obligatorisk. Kun en specialist vil hjælpe dig med at vælge den rigtige behandling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.