SundhedMedicin

Streptoderma: behandling, symptomer, forudsigelser

Streptodermi er det fælles navn på en gruppe af sygdomme forårsaget af streptokokker.

Sygdommen kan bestemmes af udseendet på ansigt, hænder, skinker og ben af pletter med forskellige diametre. Normalt har de en lyserød farve og en peeling overflade. Udseendet af sådanne formationer på kroppen er en vigtig grund til at kontakte en hudlæge.

Streptoderma, hvis behandling med sen diagnose kan vare i lang tid, påvirker ikke håret eller neglene. Den overføres kun ved direkte kontakt med patienten, udvikler sig gradvist.

Den første periode er inkubation. Det varer normalt efter kontakt i ikke mere end en uge, hvorefter det passerer ind i den akutte fase.

Akut streptoderma, hvis behandling anbefales at begynde så hurtigt som muligt, manifesterer sig i form af udseendet på huden på lyserøde pletter, der gradvist bliver til pus fyldt med pus. Hud kan påvirkes overfladisk eller dybt. Med en overfladisk læsion åbner pus med pusen hurtigt og efterlader derefter ikke spor på huden. På dyb - selv efter helbredelse af sår på en krops ar eller sår kan forblive. Derfor skal behandlingen straks påbegyndes, når der indstilles denne diagnose, især når der er streptoderma på ansigtet .

Akut streptoderma, hvis behandling startes med forsinkelse, kan udvikle sig til en kronisk form. Det kan genkendes ved udseende, især i skinnens område, stort, med skarpt skitserede kanter af pletterne, der er indrammet af epidermiernes "filler".

Gradvist vokser pletterne i pusfyldte store bobler, der efter åbningen efterlader tætte brune grønt skorper. Når de falder af, har huden ikke gul-grå pletter, som pus kan flyde.

Streptoderma, hvis behandling af en eller anden grund ikke er startet til tiden, kan udvikle sig til eksem. I dette tilfælde blur de præcise konturer af pletterne ud, deres mønster bliver usynligt, mønsteret.

Kvinder og småbørn rammes oftest af streptoderma i ansigtet. Behandling af denne sygdom, som ofte kaldes almindelig lav, er normalt begrænset til ekstern terapi. Da sygdommen er karakteriseret ved udseendet på bløde pletter med tilstedeværelsen af grågrønne skorper indrammet af erytem, hjælper den eksterne behandling af de berørte områder med at genoprette hudens integritet.

Salver til streptodermi udpeger, med fokus på sygdommens art og patientens egenskaber.

Ofte, efter åbning af pustlerne, anbefales følgende formuleringer:

O Salve med xerophore;

· Konkovs salve eller andre komplekse præparater

· Fastin;

· Levomycol;

· Oxycort;

· Gyioxyson;

· Andre salver formuleret med hormoner eller antibiotika.

Derudover hjælper flydende medicin:

· Methylenblå;

· Diamond grøn;

· Alkoholopløsning af propolis;

· Løsninger af kolloidalt sølv mv.

I tilfælde af svær kurs involverer streptoderma behandling et kompleks. I dette tilfælde kan lægen sammen med salver og løsninger ordinere injektioner af penicillin, tabletter eller injektioner af tetracyclin, monomycin eller oleandomycin.

Normalt er denne behandling ret nok. Men med et atypisk forløb af sygdommen kan kombinerede lægemidler som amoxiclav ordineres.

Men med streptoderma kan behandling alene, ikke foreskrevet af en hudlæge, ikke medføre fordele, men skade. Forkert udvalgte stoffer er i stand til at udvikle patogenes resistens over for dem. Derefter er behandlingen mange gange kompliceret og kan blive helt ineffektiv.

Foruden terapeutiske salver og andre præparater foreskrives nogle patienter ultraviolet bestråling, sne af kulsyre, behandling med laser eller magnetiske bjælker.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.