SundhedMedicin

Hvad er LSD?

Først og fremmest skal det bemærkes, at LSD - er den stærkeste kemiske hallucinogen, der har de mest uventede effekter på bevidsthed. Det er fremstillet af lysergsyre og det er indeholdt i formen og meldrøje. For første gang en undersøgelse af spørgsmålet om, hvad LSD - eller rettere, dens syntese, engageret kemiker fra Schweiz , Albert Hofmann (1938), der arbejder på tidspunktet for blod stimulanser. de psykotrope virkninger af dette stof, blev imidlertid opdaget af videnskabsfolk langt senere, i 1943, da han ved et uheld tog lidt af dette stof. I de 60-erne af det sidste århundrede, har mange psykiatere studeret effekten af LSD, går selv til at helbrede med hjælp af skizofreni. Således er de mange gratis prøver af lægemidlet blev tilgængelige, det begyndte at sprede sig, især blandt unge. I de 80 år niveauet af LSD faldt kraftigt, men i 90'erne igen gået op, stoffet blev udbredte teenagere i natklubber og diskoteker.

Funktioner LSD

Alle bør vide, at LSD er den form, hvori lægemidlet sælges med henblik på at undgå utilsigtet og ekstremt uønsket dets anvendelse. Det er kendt, ikke blot som "syre", og bruge andre navne: hvid lyn, Drage grøn, vindue ramme, Lucy, tvillinger, Malek, tur, trækpapir, superman Zen og andre. LSD ulovligt solgt i tabletter, kapsler, og lejlighedsvis imprægneres med specialpapir og skæres i "mærke".

Denne farlige stof er følsomt over for UV-lys, oxygen og chlor, men på et mørkt sted beskyttet mod en lav temperatur og fugt, kan opbevares i år. LSD har ingen farve. Han har ikke engang lugten. Han er lidt bitter til smagen og ikke forårsager fysisk afhængighed.

Handlingen af lægemidlet og dets farer

Ingen ved på forhånd, hvad effekten af LSD vil have på en bestemt krop, da det afhænger af mange faktorer (personens humør, da mængden af personoplysninger). Selv modtager minimumsbeløbet kunne kaste personen i "tur", som kan oversættes til engelsk som "rejse". Tag en ændring af bevidstheden kan være 12 timer, og nogle gange mere.

Typisk begynder en person til at føle nogen virkning af lægemidlet i omkring en time efter hans indlæggelse. Begynder at ændre og fysiologiske karakteristika - nemlig skiftende legemstemperatur, blodtryk, puls. Igennem tiden af LSD handling forstyrret evne dømmekraft, er der pludselige ændringer i humør, der er fremkomsten af en række forskellige hallucinationer, personen under indflydelse af dette stof er ikke i stand til at føle virkeligheden. Som et resultat, kan en person ikke styre sig selv og sin opførsel under indflydelse af LSD uforudsigelig. Hvis han forestillede sig den klare sol og en blomst eng - er én ting, men hvis han sender på gaden for at flygte fra et bestemt monster eller vil træde ud af vinduet med henblik på at flygte fra de monstre - det er en helt anden.

LSD er i stand til at aktivere ubevidste processer, hvilket betyder, at stofmisbrug kan afsløre latente psykiske problemer. Det kan provokere fremkomsten af skizofreni og andre psykiske lidelser konstant. LSD tendens til at blive aflejret i den menneskelige krop, hvis den tages regelmæssigt, så hver gang du skal øge dosis, som forværrer også virkningerne af lægemidlet og kan let føre til psykose.

De mennesker, der ved, hvad LSD, og stadig fortsætte med at bruge stoffet, skal tage hensyn til dens evne til at forårsage irreversible ændringer i kromosomerne og har udsigt til et handicappet barn, vil næppe nogen sætter pris på.

Og tror ikke de rygter om, at brugen af dette stof er uskadeligt og ikke vanedannende. Ja, der vil være fysisk, men en stærk psykologisk afhængighed vil holde dig i sit greb for livet! Sikkert du har hørt om mange store personligheder, der har oprettet deres egen verden mesterværker og opdagelser under indflydelse af LSD. Men du kender ikke personligt, og ved ikke, hvordan de påvirker brugen af narkotika som helhed.

Nu hvor du ved, hvad LSD, som han bærer risikoen, som har konsekvenser for den menneskelige krop. Og ikke more sig med den illusion, at stoffet vil hjælpe dig med at slippe af med de problemer, eller forlænge livet, så ikke har brug for og prøve!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.