Mad og drikkevarerOpskrifter

En lækker opskrift: boller

En lang tid at pille i køkkenet for at forberede desserten er ikke altid ønsker at. Simple og tilgængelige opskrifter er langt mere egnet til daglig drikker te. Det er til sådanne retter er donuts eller donuts. Lækker og let at tilberede, de er godt modtaget, selv for nybegyndere kokke. Lær at koge dem er bestemt værd.

En klassisk opskrift

Donuts forberedt på denne måde opnås smag det samme som i sovjetisk pyshechnyh. Den største hemmelighed - ikke at starte måltidet umiddelbart efter tilberedning. Bagning bør ligge ned på et stykke køkkenrulle til at forlade dejen overskydende fedt. Fordelen for dem, der er bange for dej - disse boller uden gær. Opskrift indebærer anvendelse af følgende produkter: 250 ml vand, 100 g mel, 50 g smør, 2 spiseskefulde. l. sukker, 1 time. l. salt, 2 kopper vegetabilsk olie til stegning, 1 æggeblomme, 2 hele æg, pulveriseret sukker. Varm vand i en gryde, tilsæt til smør. Når det smelter, finkæmme til samme mel, drys salt, sukker, fjernes fra varmen og ælt stram dej. Tilsæt æggeblomme og ægget, ælt grundigt. Varm vegetabilsk olie i dyb pande eller stegepande. dyp det forsigtigt i dejen spiseskefuld og steg til de er gyldenbrune. Du kan give nogen form for donuts, fra en standard Ringlet op appetitlige bolde. Klar dumplings Overførsel til et stykke køkkenrulle og vente på køling, så drys med flormelis og server.

Skotske boller i ovnen

Opskriften på denne dessert er lidt anderledes end den klassiske. For det første, en skotsk opskrift på fladbrød , der tilbyder bages i ovnen, og for det andet har de en fyldning af frugt syltetøj eller gelé. Du skal bruge 250 g mel, bagepulver pose, salt, 3 spsk. l. smør, 50 g sukker, 200 ml mælk, vegetabilsk olie, smør, frugt marmelade. Forvarm ovnen til 230 grader, som anvist af opskriften. Ælte boller i en stor skål, støvtætte mel med salt der, og bagepulver og blandes med smør. Tilføjelse sukker og mælk, får du en blød dej, som du har brug for at rulle ud til en tykkelse på to centimeter, så kan du skære skiver. Smør panden med vegetabilsk olie, sprede den og bage dejen kredse omkring en fjerdedel af en time. Når donuts er cool, skær dem i halve - det blev proppet og denne opskrift er anderledes. Donuts er nødt til at smøre smør og frugt marmelade, så skal slutte sig til de to halvdele og dekorere toppen med flødeskum. Hvis du ikke har den ovn, koge denne dessert er stadig muligt. Gør det samme, som det er tilfældet med klassiske donuts. Bare finde en bred og dyb støbejern stegepande, fyld den med olie og svits i det donuts indtil den er gylden nuance. Sæt produkt på klud eller køkkenrulle og lad det dryppe af fedt, derefter klippe og gentag ovenstående opskrift. Donuts vise sig lidt mere højt kalorieindhold på grund af vegetabilsk olie til stegning, men smagen vil blive annulleret. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.