LovSundhed og sikkerhed

Elimineringen af branden - det er en harmonisk arbejde brandmænd

Brand kan forekomme overalt. Brænd skove, huse, ejer af bygge, skibe, virksomheder og så videre. D. arbejde brandmænd i enhver situation er meget populær. Det er én ting - at slukke en lille brand, en helt anden - at slukke en brændende højhus eller en brændende tankskib.

Årsager til brande

Den mest almindelige og de største syndere af brande er mennesker. Rygning i upassende sted, dårlig ledningsføring, forkert brug og svigt af elektriske apparater, opbevaring af sprængstoffer i huset. På produktionen af drevene til brandsikring af manglende overholdelse af brændbare væsker, nedsat opbevaring af brændbare stoffer.

Om vinteren, årsagen til branden er nytår, hvorunder berusede eller uerfarne pyroteknik forsøger at organisere lanceringen fyrværkeri. Også folk ofte opvarmes med pejse eller apparater uden hensyntagen til kvaliteten af ledninger. Ofte er det længe forældet, uden den automatiske udslyngning af trafikpropper i skjoldet.

Nogle gange er der brande med elektrisk svejsning. Hjemme i forstæderne brændte vragrester i nærheden af huset. For ikke at nævne de brandstiftelse særlige virksomheder til betaling af forsikringspræmier.

brandslukning

Elimineringen af branden - en række foranstaltninger med henblik på at lokalisere og eliminere forbrændingskammeret. Efter det indgående signal på panelet til brandvæsenet alle enheder er klar til at yde bistand til befolkningen. Arbejdet begynder umiddelbart efter branden produceret et opkald. Radiotelefoni giver alarm, og starter den første fase af brand undertrykkelse. Dette er begyndelsen gennemførelsen af et team af professionelle hårdt arbejde. Have tilladelsen, brandmænd i radioen forsøger at finde ud af nærmere oplysninger om hændelsen, uanset om elektriciteten i rummet, om der er brændbare genstande i lejligheden fra.

Hoved vagt med ham er ild undertrykkelse plan kort med strukturen af bygningen, som ligger ved siden af brand slukningsmidler. Takket være den plan udviklet af dokumentet driftspersonale af branden, er det lettere at navigere i terrænet, kan du hurtigt finde den bedste måde at fjerne ilden.

Dette er en betydelig hjælp til hovedenheden for at arbejde med det udstyr, brandslukningsmidler og kommando personale. Påtænkte tiltag og affald redningshold er af stor betydning i at slukke branden. Dette er et meget vigtigt aspekt. Derfor brandvæsenet er et stærkt hold, hvor folk på et blik for at forstå hinanden. De ved, at livet for sine kammerater og de mennesker ramt af branden, afhænger af deres adfærd, mod, beslutning, uddannelse af personale.

Tekniske midler til opgave udførelse

Når der udføres opgaven om emnet gå udstyrede brandbiler. Brandmænd bære brandsikre dragter og åndedrætsværn. Om bord er der ildslukkere brand optrækkelige stigen, multimeter ildfaste brandslanger. Fire kommunikere indbyrdes ved hjælp af specifikke kommunikationsenheder.

Også, bilen har et middel til førstehjælp til mennesker ramt af branden, er nødvendige i sådanne tilfælde, medicin. Hvis det er nødvendigt opkald ekstra udstyr eller anden bistand. Brandmænd trænes ved hjælp af disse midler. Kun i forbindelse med regelmæssig træning og uddannelse i klasseværelser til rådighed i hver brandstation, praktiseres faglige kvalifikationer.

Stages brand undertrykkelse

Det første skridt i slukning af ilden anses for at være lokaliseret. Dette sæt af foranstaltninger til at begrænse sin indsats, stoppe spredningen af ild til andre rum. På dette stadium, bør vi evakuere befolkningen, dyr, bære værdifulde genstande fra rummet. Som bestemt ved metoden ifølge bratkøling og matchede pengemidler til at slukke ilden.

Sekund, den vigtigste etape brandslukningssystem - et trin med quenching brand. Det omfatter den komplette og irreversibel afkølende flamme, eliminering af gunstige betingelser for selvantændelse af objektet igen. Kontrol af status for hele lokaler. Faren er sammenbruddet af tagplader. Forud for den fulde undersøgelse af årsagerne til brand og dens virkninger på beboerne er ikke tilladt i rummet. Eksperter studie rum og giver en fuldstændig rapport. Hvis det anses for at være sikker, så kan du gå indenfor.

For at undgå katastrofe og ikke miste for en lang periode med et tag over hovedet, er det nødvendigt at observere sikkerhedsforanstaltninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.