TravelingRejsetips

Elk gård i Kostroma: ture, elg mælk. Stat naturreservat "Sumarokovo"

Elk gård i Kostroma - en af de mest usædvanlige og populære turistattraktioner i regionen. Denne gård ligger i det område af Krasnoselsky distriktet, tæt på landsbyen Sumarokovo. Til dato, gården indeholder 40 voksne.

Lidt historie

Kostroma gård - den eneste i verdensøkonomien, som har specialiseret sig i voksende elg. det var organiseret i 1963 efter ordre Nikity Hruscheva. Den berømte reformator landbrugsministerium har besluttet, at, som en ko elg vel kan tjene til gavn for mennesket. Involveret i organiseringen af en ny økonomi usædvanligt A. P. Mihaylov. Han blev også sin første hoved. I første omgang elg gård i Kostroma blev organiseret med forventning om at opretholde 800 hoveder af dyr. Vi startede det nye forretningsområde lille. I det første år af gården dyrkes kun to kalv.

Desværre, et par måneder efter, at organiseringen af gården, Khrushchev besluttet at give de første tamme dyr allerede dengang leder af Titos Jugoslavien. Matron A. P. Mihaylov selv forsøgt at gemme sig i skoven kalve. Dog er de stadig findes (med hjælp fra en militær helikopter). Som et resultat, landarbejdere skulle organisere sig at beskæftige sig med først.

Nu unge kalve indsamlet i naturen i hele Kostroma-regionen. Seks år efter påbegyndelsen af arbejdet på gården allerede indeholdt fem tamme dyr. I 1970 er gården blevet modtaget, og det første afkom.

Udviklede teknologi indhold elg Sumarokovo ikke på gården. Kostroma kun fortsat arbejdet med sine kolleger fra Pechora brug med samme specialisering. Oprindeligt en række teknikker, der anvendes til domesticering af elg biologer. I sidste ende blev det konstateret, at der kan opnås gode resultater, når indholdet af disse dyr i poluvoli.

I dag elg gård i Kostroma organiseret på en sådan måde, at voksne har mulighed for at slippe ud i naturen til enhver tid. Men ingen af dyrene er stadig ikke færdig. Pleje af elg i denne økonomi er virkelig meget god. Og, selvfølgelig, skovens giganter er ansvarlige for det er mennesker med kærlighed, tillid og loyalitet.

Hvor kan jeg købe en tur

Elk gård ligger i Kostroma, i det område af reserven, som "Sumarokovo". Dyr på gården, selvfølgelig, tamme, men under alle omstændigheder forbliver de halvvilde. Derfor besøge gården, og af reserven, uden en erfaren guide anbefales ikke selv i bil. Ellers kan sagen ende tragisk. For ikke så længe siden gården blev indspillet i tilfælde af turister, bilister død stødt på en skovvej med vilde elg.

En rundvisning i gården Sumarokovo nemmeste at erhverve eller i Kostroma selv, eller i andre store byer i regionen. Ture sælges i denne økonomi og i mange byer i de omkringliggende områder. Du kan blot få ved egen kraft til administrationen af økonomien og købe en tur på plads, hvis det ønskes. Besøgende Sumarokovo elg gård tager rundt, fra 10 til 15 timer dagligt.

Sådan opfører i husstanden

For at sikre sikkerheden for turister og sig selv elg reserve administration har udviklet en række regler for at holde sig til i det område af elg gård bør være obligatorisk. Så, for eksempel:

  1. Gården er forbudt at tage kæledyr.

  2. Giv ikke elg bragt med godbidder. Til dette formål guiderne distribueret til alle besøgende gulerødder.

  3. I intet tilfælde kan ikke behandles for at være tæt på ruten elg. Fotografering dyr, der ikke er på folden er kun tilladt på afstand.

Kostroma vinter elg bedrift overdrages til en særlig plot. Før du går på en tur, er det nødvendigt at ringe på telefonen (8 4942) 35-94-33 for yderligere oplysninger. I efteråret, er sommeren og foråret dyr, der holdes direkte på hovedbasen Sumarokovo gård. Faktisk administrationen af økonomien er i byen Kostroma, Adresse: Mira, 128A ..

Hvad er værd at vide

Til landsbyen Sumarokovo fra Kostroma kan nås, hvis det ønskes, ikke kun i bil, men også med taxi. Omkostningerne er ganske dyre - omkring 800 rubler. Men brug af ydelser fra en taxachauffør, som ønsker at udforske elg gården kan nemt undgå alle mulige unødvendige problemer. Faktum er, at finde Sumarokovo i Kostroma-regionen er ganske vanskelige træsorter. Så for eksempel, at bede om placeringen af Kostroma erfarne turister er ikke tilrådes. Lokale årsag angiver normalt besøgende til en anden stor landsby af samme navn, som ligger i bydelen Susanin. I et ekstremt tilfælde, til at besøge dette spændende sted, som den elg gård i Kostroma, bør spørge om vej til landsbyen Gridino. Du kan også bruge kortet eller flytte navigatoren.

Sådan kommer man til gården i bil

Hvor præcis er det placeret elg gård (Kostroma)? Hvordan kommer man til dette mest interessante attraktioner, sikker gerne vil vide mange turister. Fra centrum af Kostroma til denne økonomi skal du gå lige omkring 20 km. I de varmere måneder, skal du først flytte på gaden. Sovjet, og derefter - på Kineshemskaya motorvejen. Rejser uden for byen, er du nødt til at vælge den retning til Poddubnoe landsby. I denne landsby for de første huse skal dreje til venstre i retning af en. Ikonnikova, og mere - lige på Krasnoselskaya vej. Så ved c. Semenkovo nødt til at flytte til Gridino (over broen, forbi en stor losseplads). Efter 1,3 km drej til højre til at være - på en grusvej. Cirka en kilometer til gården vil du se loggen bue symboliserer indgangen til gården.

Om vinteren, Gridino grusvejen efter n. Minimere unødvendig. På denne tid af året bør fortsat bevæge sig i en lige linje, forbi den forladte stenbrud og kirkegården, og derefter - gennem fyrreskoven til cross-stiklinger (ca. 3 km). Her skal du dreje til venstre. Efter en kilometer vil du se de første elg foderautomater.

Sumarokovo elg gård (Kostroma): anmeldelser turister

De fleste turister, der besøger denne usædvanlige gård, tale om det med utilsløret glæde. På gården kan du se de pen voksne dyr samt elg "børnehave". Umiddelbart er der en stor gratis parkering foran selve bedriften. i nærheden er der, at dømme efter anmeldelser af turister, helt ren badeværelse log. Billetter til at besøge gården kan købes på en nærliggende bygning - på hånden. Mange besøgende roste denne økonomi, herunder for at have store familier til at inspicere det helt gratis.

Udflugt til elg gård i Kostroma tillader, ifølge mange turister, så tæt på naturen. Intet andet sted for at se elge, der bor i næsten naturlige forhold, er det umuligt. Sidste inspektion af faciliteter med i gennemsnit en time. Gulerod elg Turen er gratis. Billeder og video på gården kan udføres frit. Udover elge på gården levende to sikahjorte, som mange gør interessant selfie.

Blandt de mangler økonomi turister sige stort set kun den manglende sæbe i badeværelset, det store antal myg og for lidt varighed på de fleste ture. Også ikke meget gode anmeldelser og tjent en ujævn vej til gården (i sidste ende), reparation af som tilsyneladende ingen nogensinde gjorde.

State Reserve "Sumarokovo": retninger

Den vigtigste og grundlæggende opgave for den faktiske mest Kostroma gård er at producere elg mælk. Dette produkt, ved den måde, kan du købe herunder på ture. Den vigtigste aktivitet af alt af reserven som helhed er, selvfølgelig, beskyttelse af naturen. Sumarokovo elg gård skaber alle de nødvendige betingelser for at øge antallet af disse skov giganter i den omkringliggende skov, samt at bevare deres genpulje. Udføres på gården og alle former for forskning.

Det samlede areal af reserven er 36 176 hektar. Halvdelen af det er dækket med tætte skove. Listen af dyr findes i reserven omfatter 43 arter. Udover elge, er vildsvin findes her, ræve, grævlinger, væsler og t. D. Også mere end 176 arter af fugle i reserven, 31, der er opført på den Røde.

Pleje af elg på gården

Dyr ældre end to år er indeholdt i Sumarokovo gård i et separat kabinet, kun indhegnet på tre sider. For de unge udtagning en særlig "børns haven". Kalve fra mødre tager umiddelbart efter fødslen. For børn i Kostroma elg gård køber en speciel ration, som indeholder alle de essentielle næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Enhver lidelse ved fravænning kalve fra mødre ikke oplever. Alt sagen i de særlige forhold i psykologi af disse skovens dyr. For en lille kalv mor er udelukkende den, der fodrer ham. I forbindelse med gården, så det er medarbejderen ansvarlig for fordeling af blandingen. Omtrent det samme gælder for elg. For deres unge, de tager dem, der tager deres mælk. Det arbejder i gården malkepiger.

Sammensætningen af elg mælk

Det kommer denne værdifulde produkt med Sumarokovo gård hovedsageligt kun i nærheden (også i reserven) sanatorium. I. Susanin. Fra den kemiske sammensætning af ko elg mælk er væsentligt anderledes. Så for eksempel, det indeholder i gennemsnit 2 gange flere aminosyrer. Fedt i sammensætningen af produktet består af 10%, og protein - 8%. Meget mere end i koen, i strømpebukser og mælk indeholder sporstoffer. Af særlig værdi, da det er fordi lysozym har en høj aktivitet (40-60 ug / ml). Er dette produkt omkring 1000 rubler per liter.

Ved hjælp af elg mælk

Den gælder denne nyttige produkt anvendes især til behandling af mavesår. Det er blevet observeret, at efter et kursus på sanatoriet dem. I. Susanin med elg mælk fuldstændigt genvinder op til 95% af patienterne. Foruden en mavesår, kan dette produkt anvendes i strålesyge, cytostatisk dysbacteriosis, sygdomme i tolvfingertarmen.

Prøve produkt: sælge

I løbet af sæsonen, kan kun én elg giver i alt 100-500 liter mælk (afhængigt af alder og andre faktorer). I denne behandling, for eksempel den samme ulcus indebærer anvendelse af kun omkring 10-12 liter. Det er kun et dyr kan få denne mængde produkt, der er nødvendig for at lindre tilstanden af størrelsesordenen 10-50 patienter.

Selvfølgelig mælken - det er den mest værdifulde produkt, der sælges økonomi. Men selvfølgelig ikke den eneste. Horns - det er også det, der sælger Sumarokovo elg gård (Kostroma). Selvfølgelig, især med de dyr, de ikke var blevet skåret væk. Elge selv mister deres horn i perioden fra november til December. Efter at de begynder at vokse nye. Der er horn kun mandlig elg. I naturen, med deres hjælp dyrene beskyttes mod rovdyr, samt statens egne territoriale rettigheder.

Elk horn kan bruges, for eksempel i det indre, som dekoration. Også af dem gør alle mulige flot Souvenir. Køb nogle sådan bagatel (som er hornene) kan, ved den måde, og i økonomien, i en lille butik.

Den nøjagtige adresse og en tour priser

Således er direktør for kontoret for sted så interessante attraktioner såsom Ruslands eneste elg gård - Kostroma. Adresse direkte økonomien er som følger: Kostroma, Krasnoselsky distriktet osv Sumarokovo ... Faktisk turen købt direkte på gården, er meget billig - 150 rubler. for en voksen og 100 rubler. for barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.