SundhedSygdomme og betingelser

Den mest almindelige sygdom i galdeblæren. Symptomer og behandling.

De mest almindelige galdeblæren sygdom, symptomerne på hver sygdom og behandling - alt dette vil blive drøftet i denne artikel.

Blandt fordøjelsessystemet sygdomme er meget almindelige sygdomme i galdeblæren. Symptomer på disse sygdomme i varierende grader, den gennemsnitlige alder vises i hver femte person.

Normalt, galdeblære podpechonochnom placeret i rummet har en oval (pæreformet) formular. Det er lidt orgel depot galde nødvendig for fordøjelse og fedt fordøjelsen. I leveren ved hepatisk galde strømmer fra biliære stier i den fælles kanal (choledoch) og delvis aflejret i galdeblæren. Fælles galdegang er forbundet til duodenum, i hvilken den strømmer ud af galde og bugspyt.

God bemærkelsesværdig akut og kronisk cholecystitis, cholelithiasis, biliær dyskinesi, udviklingsmæssige abnormiteter (bøjninger og adhæsioner) danner en gruppe, som kaldes - galdeblæren. Symptomer på disse sygdomme har meget til fælles.

Tegn på galdeblære sygdom og kliniske manifestationer

  1. Akut og kronisk cholecystitis, betegner tilstedeværelsen af inflammation i blæren. Betændelse kan forekomme som et resultat af indtrængning af bakterielle, virale, fungale infektioner, såvel som indvoldsorm invasion. Midlet kan trænge ind i galdeblæren hematogenically (via blodbanen), eller med lymfeknuder gennem tarmen. Fremmer inflammation faktorer omfatter dyskinesi (svækket galdevejene motilitet), fejlernæring, svær overvægt, graviditet, tilstedeværelsen af andre kroniske sygdomme i fordøjelsessystemet. Sygdommen manifesterer sig i forekomsten af smerter i galdeblæren og leveren projektion. Kan forårsage symptomer på mavesurhed, såsom kvalme, bitter smag i munden relateret til refluks af galde i maven, opkastning. Kropstemperaturen kan stige til subfebrile. I mangel af sten, gulsot, som regel, ikke opstår. Når ultralyd er muligt at se en forstørret blære med fortykkede, uregelmæssige vægge.
  2. Cholelithiasis - galdevejene stones - betegner galdeblæresygdom hvis symptomer manifesterer hepatisk kolik og ledsaget af dannelsen af sten i blæren. Ved dannelse sten resulterer i strid med konstant sammensætning af galde komponenter, med en overvægt af kolesterol og bilirubin. Findes næsten konstant væg blære betændelse som følge af skade på deres sten fører til udvikling af inflammation, der forværrer sygdommen. Sten kan dannes ikke kun i blæren, men i de hepatiske galdegange. Især lyse kliniske manifestationer iagttaget i akut sygdom, såkaldt biliær kolik. Angrebet begynder som regel akut, med fremkomsten af smerte kramper i naturen i boblen området. Smerterne er meget intens, kan de give i ryggen, nakken, højre arm. Ofte, stiger kropstemperaturen. I tilfælde af at den fælles galdegang sten clearance prop, forstyrret den normale strøm af galde og gulsot forekommer. Det ser gulfarvning af huden, sclera og intens kløe. Palpering af bugvæggen er meget smertefuld, kan være positive tegn på peritoneal irritation.
  3. Biliær dyskinesi - en slags galdegangssygdom, symptomerne og klinikken på som afhænger af typen af psoriasis. Dysmotilitet galdevejene kan være hyper- og hypokinetisk type. Når gipomotornomu typen noter forsinket evakuering af galde. Patienten klager over konstant, aching smerter i blæren område. Den galdeblære er træg, hyperinflate. Bile stase kan fremme sin krystallisering. Kendetegnet ved fænomenet dyspepsi og stole. Gipermotornaya typen af dyskinesi er karakteriseret ved hurtig evakuering af galde. Smerter ligne dermed nedsat kolik, men de er mindre intens. For denne type motilitetsforstyrrelser, kendetegnet ved afhængigheden af forekomsten af smerter fra spise.
  4. Hvis abnormaliteter i blæren på ultralyd scanning kan du se det eller bøje den i nærværelse af sammenvoksninger, eller forsnævring. Følgelig forstyrret den normale strøm af galde, og typiske reklamationer.

Ved detektering af sygdommen af galdeblæren behandling og taktik patientens bestemmes af lægen. Stor betydning er den rigtige kost, med fraværet af fremprovokere et angreb af produkter. I mangel af sten brugte cholagogue præparater og urteteer, antispasmolytika og analgetika. I markeret inflammation ordineret antibiotika. Måske en tyubazh med magnesium eller mineralvand. Stone cholecystitis, især hvis stenene er store eller obstruerer gangene, behandlet kirurgisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.