ComputereProgrammering

Sådan køres "Explorer" og genstart Explorer.exe tjeneste i tilfælde af fejl: et par grundlæggende teknikker

Windows-program kaldet "Explorer", er den mest almindelige filhåndtering, men har nok interessante funktioner, som kun få mennesker kender eller gæt. I princippet er spørgsmålet om, hvordan du starter "Explorer", er svaret, som er nogenlunde forestille langt de fleste brugere. Men af en eller anden grund mange mennesker bruger til dette mest primitive metoder, som ofte ser temmelig klodset.

Sådan køres "Explorer" i en standard måde i forskellige systemer?

Som regel brugerne først stiftede bekendtskab med Microsoft Windows, skal du følge standardprocedurer. I deres sind spørgsmålet om, hvordan du starter "Explorer", er at sikre at finde det relevante program fra "Start" hovedmenuen.

Men det er en masse overhead. Det er nødvendigt at trykke på startknappen, der findes i den del af menuen programmet, vælge de standardprogrammer (eller en anden partition, afhængigt af den version af operativsystemet) og derefter klikke på navnet på det program til at køre. Enig, det tager en masse tid.

Et alternativ start som et middel til at forenkle arbejdet

Desværre er der mange mennesker simpelthen ikke klar over, at du bare kan ændre knap fra venstre mod højre, når du klikker på knappen "Start". Du vil se en ekstra menu, som vil være umiddelbart synligt for det ønskede program. Men denne metode, ifølge mange, er ganske ubelejligt.

Så længe metoden kan kaldes og bruge konsollen "Kør", hvor kommandoen registre explorer opkald. Du kan også bruge søgefeltet og hovedmenuen, hvor du skal indtaste navnet på det program (i dette tilfælde "Explorer" uden anførselstegn).

Men hvordan du starter "Explorer" den hurtigste måde? Til dette formål giver enhver Windows-system en særlig kombination af taster Win + E (på russisk layout - bogstavet "Y"). Programmet hedder ligegyldigt hvilken slags sprog eller tastaturlayout anvendes i systemet i øjeblikket. En sådan metode kan kaldes den mest komfortable, selv i de tilfælde, hvor ansøgningen eller anden grund mislykkedes.

Sådan køres "Explorer" i "Task Manager"?

En anden metode er at starte programmet ved hjælp af standard middel til at holde styr på alle de processer og ledelse, kaldet "Task Manager". Start "Stifinder" efter "manager" kan være ganske enkel.

For at gøre dette i systemerne under de tiende modifikationsprocesser hjælp af menuen, hvor du vil oprette en ny opgave, og i den linje der starter programmet til at ordinere opdagelsesrejsende, som blev gjort i konsollen "Run". I Windows 10, skal du køre opgaven "Explorer" kan være direkte i menuen Filer, hvor du kan vælge at oprette en ny opgave.

genstarte programmet, hvis det "fløj"

Desværre, "Explorer" og den tilhørende Explorer.exe tjeneste tendens til uventet lukket ned i tilfælde af eventuelle softwarefejl. Du må ikke forveksle dig selv en filhåndtering og tjenesten af, selv om de er forårsaget af det samme hold.

Hvis alle pludselig redningstjeneste for stopper, kan du bruge flere metoder, det er blevet genstartet. I sin enkleste form, spørgsmålet om, hvordan man starter den "Explorer", og med det samlede system processen igen, er at bruge tastaturet kombinationen Ctrl + Shift + Esc. Det er en standard "Task Manager", hvor du har brug for at gentage trinene ovenfor.

På samme måde kan du bruge et hurtigt opkald til konsollen "Kør" gennem en kombination af Win + R, og indtast derefter det engelske navn på processen.

Hvis du først skal ringe de vigtigste "Start" menuen, tryk på Ctrl + Esc og pilen til højre. I den samme menu, mens du holder tasterne Ctrl + Shift Du kan bruge elementet nedlukning, eller højreklik på et åbent område på "Proceslinje", og fra pop sektionen vælge output linje fra "Explorer", og derefter foretage en genstart tjeneste gennem "Task Manager" eller konsollen "Run", som vist ovenfor.

konklusion

Som det kan ses af ovenstående materiale, kalder standard "Explorer" eller genstarte systemet tjeneste Explorer kan ved anvendelse af et tilstrækkeligt stort antal fremgangsmåder. Men nogle af dem er ikke altid berettiget. Hvad kan du rådgive den gennemsnitlige bruger? Det ser ud til, at den nemmeste og hurtigste metode - brugen af nøgler Win + E. De resterende beslutninger er bedst at overlade til de tilfælde, hvor det program eller en tjeneste eller anden grund nægter at fungere normalt og er ved at afslutte arbejdet på en nødsituation grundlag.

Hvilken metode til at bruge til at genstarte, alle beslutter for sig selv. Men udfordringen kan kaldes optimale variant af konsollen "Kør" eller "Task Manager". Den anden mulighed er mere at foretrække, fordi her kan du samtidig styre og andre processer, såvel som med magt opsige dem, der hænger eller forårsage forekomsten af fejl i systemet, er det forbundet med Explorer.exe tjeneste.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.