SundhedWellness

Øvelsesterapi: At dyrke brok i halshvirvelsøjlen. Hvad skal være den gymnastik brok halshvirvelsøjlen?

Cervikal brok - en af de farligste patologier forårsaget af skarpe ujævn strøm belastning på kroppen. Symptomer på sygdommen hos alle patienter er næsten identisk. Manden begynder at føle smerte i nakken, hovedet og arme, fra underarmen, slutter hans fingre.

tegn på en brok

Først og fremmest hos patienter med symptomer på prikken og følelsesløshed i hele ryggen. Brok i halshvirvelsøjlen kan gøre sig gældende, og lige pludselig. Karakteristisk for den smerte sygdom er ofte tilskrives den cervikale og brysthvirvelsøjle osteochondrose. Men desværre, brok er mere alvorlig.

Hvordan man ikke at gå glip af en brok af halshvirvelsøjlen

Først og fremmest en person har hovedpine, søvnforstyrrelser, tinnitus, desorientering, svimmelhed, hyppige, op til besvimelse, langsom. Patienten bliver en langsomme på grund af smerter i halshvirvelsøjlen.

Som et resultat af brudskive (intervertebral brusk) forekommer inflammation af blødt væv, der forårsager smerte og følte og snurren. På grund af presset på blodkarrene sprængte diskusprolaps er der en opbremsning af blodcirkulationen. Blod ret langsomt kommer ind i hjernen på grund af, hvad der kan udvikle sig endnu et slagtilfælde. Den mest skræmmende komplikation af brok af halshvirvelsøjlen er en lammelse af de øvre og nedre ekstremiteter.

Behandling af diskusprolaps halshvirvelsøjlen

Behandling af denne sygdom kan ikke kun være konservativ (brug af stoffer til at reducere inflammation og muskelspændinger, for at forbedre trofisme (power) muskler, øvelser .. Forskellige fremgangsmåder til fysioterapi, etc.), men også operative (kirurgisk indgreb).

Kirurgisk behandling af brok af halshvirvelsøjlen udføres kun i vanskelige tilfælde af sygdommen, når alt andet mislykkes, mere og lammelse af lemmerne begynder.

En konservativ fremgangsmåde til behandling, motion

Øvelser brok af halshvirvelsøjlen er nødt til at være langsom, glat, uden nogen pludselige bevægelser. Ellers kan smerten forværres.

For første gang efter udbrud af sygdom er de vigtigste aktiviteter med henblik på returnering af den cervikale disk på plads, det vil sige, er det vigtigt at vende tilbage til den korrekte position af rygsøjlen. Dette bør kun beskæftige sig med en specialist, ellers kan der være uforudsete komplikationer.

Alle øvelser brok i halshvirvelsøjlen bør udføres under vågent opsyn af en læge, fysioterapeut eller en instruktør i fysioterapi. Gymnastik, først og fremmest, bør tage sigte på at styrke det muskulære system. Tidlig behandling er meget vigtigt at bringe musklerne i tonen, dosering belastning. Og først efter en restitutionsperiode kan komplicere motion, tilføje nye elementer. Instruktøren selv skal sørge for, at både patienten er involveret, og kun med hans tilladelse, kan du fortsætte dit eget træningscenter derhjemme.

Øvelser med cervikal brok er meget forskelligartet. De kan udføres, mens du sidder på en stol og på gulvet eller liggende på en hård sofa, samt stående. I intet tilfælde kan ikke være i en blød sofa eller seng. Denne situation kan føre til øget smerte.

Udøver brok af halshvirvelsøjlen

De første bevægelser udføres i en siddende stilling på en stol ved bordet. Forudsætning bør være placeringen af hænderne. De bør være på bordet, hviler på albuerne.
1. Løft dine skuldre op og langsomt trække muskler i nakke, underarme, hovedbund dem, så også langsomt sænke skuldrene og dermed trække dem de samme muskler. Antallet af gentagelser hver gang vil afhænge af de kræfter, der opstår smerte (hvis det er skarp, vil det være tilstrækkeligt 2-3 gentagelser hvis ubehag følte næsten ingen, så bør foretages mindst 10-15 gentagelser).

2. Træk dine skuldre fremad, føler spændingen af musklerne i underarmen og hals, og derefter langsomt tildele skuldrene tilbage til en følelse af "information" klinger. Antallet af gentagelser i alle øvelser er baseret på reglen om "mild smerte". En person bør føle en behagelig varme i musklerne.
3. At få en cirkulær skulder rotation. Meget langsomt lave en cirkel fremad, så cirkel tilbage. Du kan derefter øge spændingen og den hastighed, hvormed patienten at gøre motion. Langsomt, derefter hurtigt, derefter langsomt igen - og så på 4 reps i hver retning.

4. Hæv udstrakte arme så meget som muligt op, forsøger at bøje bagover, men uden at røre bagsiden af stolen. Det er bedst at bruge en stol uden ryg, at der ikke var noget ønske om at slappe af og slappe af. Spin hele klassen, skal være lige. I løbet af denne øvelse, skal patienten trække op i hoved og hals, hvilket skaber en yderligere belastning af musklerne i halshvirvelsøjlen.
5. vipper hovedet ned, og derefter løfte den. Her nakkemusklerne behøver ikke at trække. Hovedet skal sænkes og hæves frit, ubesværet.
6. Drej hovedet til højre for så mange som muligt. Drej derefter til venstre. Samtidig forsøger vi at trække og stamme dine nakkemuskler.
Bemærk venligst, at brok af halshvirvelsøjlen i intet tilfælde gøre den cirkulære rotation af hovedet. Dette kan komplicere den i forvejen farlig situation.

Et sæt af øvelser i rygleje

1. Patienten ligger på maven. Hænderne skal indsamles i låsen og sat under hagen. Albuer yngler fra hinanden. Hænder rette og med al sin styrke trak hendes hoved op, og hagen med den kraft til at trække ned. Kroppen og maven til at forsøge ikke at samle op.
2. Placer dine hænder på bæltet, så løftede hovedet og skuldre. Uden at tage hans mave fra gulvet til at holde på denne position i et par sekunder.
3. Hånd bælte så langsomt som muligt at oversætte i hånden, og derefter langsomt og omsætte dem på skuldrene.

Øvelsen brok af halshvirvelsøjlen er nødvendigt at medtage vandre langs de veje, der først skal være meget bred, og derefter gradvist indsnævres. På dette tidspunkt, er du nødt til at sænke hovedet ned og belaste musklerne i ryg og nakke, følg indsnævring baner. Også for disse formål, kan du bruge en smal bænk.

Sådan undgår komplikationer

Gymnastik brok af halshvirvelsøjlen, sammen med massage og andre terapeutiske midler for at forhindre yderligere udvikling af denne farlige sygdom.

Takket være rettidig diagnose kan undgå operation. Med tillid kan vi sige, at fysisk terapi brok halshvirvelsøjlen hjælper til at klare ikke kun med brok, men er en af de bedste måder at bekæmpe eventuelle sygdomme i rygsøjlen. Disse øvelser øge elasticiteten af ryghvirvler, så risikoen for at udvikle komplikationer ved en belastning er stærkt reduceret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.