HobbyFotografier

Ferie i Goa: fotos, attraktioner og fantastiske kultur

Hvis du er på udkig efter et tilflugtssted til afslapning, den indiske delstat Goa er bedst egnet under denne definition. Der er alt, at din sjæl kan ønske at: beroligende hav slibning, komfortable strande, magiske natur, meget smukke solnedgange, utrolig stjerneklar nattehimmel og helt komfortable service. Og priserne sammenlignet med andre eksotiske hjørner af verden er let tilgængelige.

det er interessant

Mærkeligt nok, men roden af statens befolkning - Katolikker ved religion. Det faktum, at de første europæere til at sætte foden på den velsignede land Indien, var den portugisiske ledet af Vasco da Gama. Men til Goa foto, som nu kopieret i tapetet og male på reklametavler indbydende turister til at rejse, først til at nå Alfonso de Albuquerque. Denne opdagelsesrejsende, kriger og arkitekt i løbet af sin levetid fik øgenavnet den Store.

Hans planer for erobring kendte ingen grænser, og fæstningen, bygget af tegningerne, han tjente som en pålidelig base af den portugisiske krone. I 1510, han griber Goa. Billeder fra de moderne typer af personale, naturligvis har megen lighed med, hvad det er repræsenteret i det XVI århundrede. Goa Velha, som betyder "Old Goa", blev hovedstad i portugisisk Indien. Selvom katolicismen blev spredt her er ekstremt grusom, hvor som helst i Østen fandt ikke så perfekt i den arkitektoniske plan for kristne kirker end her. Derfor er byen kirker ofte kalder den lokale befolkning Old Goa. Billeder med seværdigheder, selvfølgelig, er imponerende, men det er bedre at se én gang pragt af levende end at udforske de farverige billeder!

uafhængig stat

For to århundreder, mens Portugal var elskerinde monopol på handel og økonomiske liv af staten, blomstrede han. The Golden Age af kanten stoppede kolonisering af Indien af briterne. Kurvede kontorbygninger forfaldt, folket blev fattig. Portugisisk støttede stærkt ægteskaber med den indfødte befolkning, men for inderne det britiske folk var ringere. Alligevel kanten forbliver vogter af romersk-katolske arv, de fleste af de arkitektoniske monumenter i XV-XVII århundreder i Goa (billeder af nogle af dem, du kan se i Satya), anerkendt af UNESCO som verdens kulturarv. Komplet uafhængighed af kanten fundet ikke så længe siden, efter de revolutionære opstande i 1974 og blev en uafhængig stat endnu senere - i 1987.

blive udvej

I 60'erne, da Europa begyndte at bruge særligt populære åndelige lære i øst, i Goa, især i det nordlige Goa (fotos vil give dig en idé om det naturskønne område), hældes hippier. De ledte efter her frihed fra de lænker civilisation og slavelignende, frihed, fysisk og åndelig oplysning. Mange, ved den måde, har fundet et andet hjem her!

Efter søger sandheden gik til Goa og turister - efter nye oplevelser, spændingen og smag for livet. Så med de 80-90-erne af XX århundrede, har staten blevet den mest populære feriesteder i verden. Han er kendt som fødestedet for særlig tendens i elektronisk musik - Goa trance. Den er baseret på klassisk indisk musik, psykedelisk rock og techno stil. Har længe været et velkendt syn at se på gaderne i byer og landsbyer i Goa elskere samles for at afspille og organisere musikkonkurrencer indbyrdes. Meget ofte slutte sig til dem professionelle kunstnere og berømtheder, som også er glade for at have en pause her. De har simpelthen gå blandt den brogede flok og nyder at bruge tid, fordi man ser på billedet lavet i Goa turister kan se en meget, meget kendte ansigter!

Territory attraktioner

Blandt indiske delstater, dette er den mindste af området, og den mindst befolkede. Som allerede nævnt, den lokale kultur og skikke klart spores portugisisk indflydelse. Denne kant er fine adskiller sig fra resten af Indien. For eksempel Chapel of St. Anthony i Anjuna eller Cathedral of St. Catherine i Old Goa. Gotisk stil med sine karakteristiske smalle tårne, yndefulde tårne, pegede spir, buer og søjler, sten blonder og andre dekorationer udskårne facader godt kombineret med traditionel indisk arkitektur. Interessant forestilling begynder i tjenesten, når hallen er fyldt med sognebørn i sarier og turbaner!

Blandt de nationale kirker, kan turister besøge den gamle, som har 800 år. Grå oldtid og den store arkitektur af hjertet er fyldt med ærbødighed og ærefrygt.

Med hensyn til naturen, så det bliver til en rigtig ferie ferie i Goa. Billeder med luksuriøse kokoslunde, maleriske bugter, som flyder fiskerbåde, med solen, svømme i havet ved solnedgang, gør entusiastiske suk fans af eksotiske. Og her tilføje flere grønne marker og skove, banan og appelsin plantager, som begynder, er det værd kun lidt længere væk fra kysten. Alle vil ønsker at finde dig selv i paradis! Glem ikke de fortryllende vandfald, plantager til den berømte orientalske krydderier ... Sand lyksalighed og sindsro!

Liv og skikke

Inderne elsker børn, så feriegæster i Goa familier med små børn vil finde en meget varm holdning. Børnene får lov til selv i restauranter! Med stor respekt og omsorg er damerne i "interessant" position, så mange nye og vordende mødre tilbringe deres ferie i disse dele.

Ifølge observationer af turister, bemærkede en anden funktion. Goa en masse af russiske, eller rettere russisktalende borgere og et stort antal virksomheder med den indfødte køkken os. Og alligevel, kæmper om titlen af de bedste, velholdt og sund udvej, den lokale regering forbudt rygning ikke kun græs, men også cigaretter på steder med offentlig catering. Folk her er altid meget, så med boarding og logi har problemer. Særlig tilstrømning forekommer i højsæsonen, når Rusland er såning grim sjap November Rain, og stå på tærsklen til vinterkulden. Så du ønsker at varme Ocean Breeze ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.