Af teknologiElektronik

KNOX - hvad er det? Hvordan til at fjerne eller deaktivere KNOX om Samsung?

Brand Samsung er populær i Den Russiske Føderation. Øget efterspørgsel er næsten alle husholdningsapparater og selvfølgelig mobiltelefoner. Ejere af smartphones og tabletter af mærket står med et program som KNOX. Men den eneste kendte én, hvortil det er konstrueret, og hvordan det fungerer.

Oftest de siger om ham i fora dedikeret til firmwaren på Samsung-enheder. KNOX installeret på toppen af Android-platformen, der udfører beskyttende funktioner. Mange kunder klager over, at de detaljerede oplysninger om denne ansøgning på salgsstedet, når tjenestemanden ikke er mulig. Sælgere er tilbageholdende med at anvende til dette emne.

Hvorfor? Dette spørgsmål er ganske interessant. Og for at svare på det, bliver du nødt til at dykke ned snørklede af softwaren.

KNOX - hvad er det?

Dygtige programmører hævder, at alle smartphone ejere ikke er beskyttet mod hackerangreb. Deres personlige oplysninger er i fare. Særlig akut dette problem er for virksomhedernes brugeren segmentet. Sådan beskytter du dig? Samsung har i det forløbne år har udviklet en særlig applikation, som i det væsentlige er bygget oven på operativsystemet. Dets vigtigste opgave - den maksimale beskyttelse af personoplysninger, der er lagret på mobile enheder. Hun Knox system består af en række udvidelser, der er udviklet af Google-platformen. Det er med deres hjælp, at brugeren opretter et beskyttet miljø. En vigtig fordel ved anvendelse er evnen til at anvende et isoleret område, sikker lastning og en speciel krypteringsmetode.

KNOX nulstille, dvs. nulstille tælleren, måske ikke på alle modeller af Samsung smartphones. Derfor, med anbefales firmwaren til at være yderst forsigtige, fordi ansøgningen simpelthen ikke kan anerkende det som en licens, og det vil føre til at fuldføre svigt af enheden.

Ved hjælp af denne ansøgning, ejeren er sikker på, at apparatet er fuldt beskyttet mod spyware, netværk hacking, kopiere oplysninger fra tredjemand.

virkemåde

KNOX (hvilken slags ansøgning beskrevet ovenfor) - en uafhængig komponent i Android-operativsystemet. Kompatibel med enheder, der begynder med Galaxy S3 model. På ældre enheder er ikke officielt sat, men i teorien er det muligt.

Hvordan dette program virker? Overvej eksempel på "Skype". Brugeren skal logge ind på programmet for at få adgang til funktionerne. Dette gøres ved hjælp af en tidligere registreret brugernavn og adgangskode. Men hvis den mobile enhed har Knox, skaber det en anden konto (valgfrit). Det er ham, der er i det beskyttede område. For at indtaste det, skal du indtaste en adgangskode, der er forskellig fra den foregående, eller brug en fingeraftryksscanner. Konto KNOX uafhængig. Hvis enheden for at fjerne "Skype", vil den forblive i det beskyttede ansøgningen.

Løb applikationer

Når du tænder din tablet eller smartphone Samsung KNOX starter automatisk. På dette tidspunkt begynder systemet kernen integritet check. Efter færdiggørelsen ansøgningen giver en sikker støvle. Hvis uautoriseret indgreb ikke var, så enheden vil køre normalt.

Det er vigtigt at forstå, at KNOX designet til at blokere enhver handling, der ikke er godkendt af ejeren.

anmeldelser

KNOX, anmeldelser af hvilken tvetydig, har både ulemper og fordele. Fordelene omfatter forbrugerne et højt beskyttelsesniveau, brugervenlig grænseflade, brugervenlighed, låse enheden på afstand (fx i tilfælde af tab) og fjern søgning.

Men ikke alle er så rosenrødt. Mange ejere af tabletter og mobiltelefoner klager over hyppige nedbrud ansøgningen. Konstant vises på skærmen meddelelser, som informerer dig om software uden licens eller downloadet fra uautoriserede kilder. Deaktiver meddelelser hårdt nok. For at hjælpe ejerne af sådanne anordninger, artiklen beskriver nogle af de måder at løse dette problem.

Sådan deaktiveres KNOX?

I web kan du ofte støder på spørgsmålet:? "Sådan deaktiveres KNOX» Hvad betyder det? Applikationen selv forbliver på enheden, men irriterende meddelelser vil ikke længere blive vist på skærmen. Hvis du passer en sådan løsning, kan du bruge tre måder:

  • KNOX Disabler. Det kan anvendes alene ejere af root-rettigheder. Enhed sæt Disabler nytte. Arbejde med det meget nemt. Alt du skal gøre er at installere, ind i programmet, og klik Disabler.
  • Titanium Backup. Efter start af programmet vil du se en liste over filer. Du skal vælge "Freeze" og genstart menuen enhed. Hvis det virker korrekt, kan du blot slette disse filer.
  • Android terminalemulator. Installer app, starte og indtast kommandolinjen «su pm deaktivere com.sec.KNOX.seandroid». For at aktivere KNOX, du har brug for at udskifte deaktivere at aktivere.

Sådan fjerner KNOX?

Alle ejere, der har en mobilenhed, der kører operativsystemet Android 4.3 og højere, egnet KNOX ansøgning. Desværre, nogle gange bringer det nogle ulemper, så mange mennesker ønsker at fjerne det helt. Og hvordan man gør det, ved ikke. Lad os se på et par måder.

  • Uden root-rettigheder. Kun egnet for dem, der har installeret den originale firmware. På listen over programmer, der er installeret på din telefon, skal du finde KNOX. Indtast det (at køre). Nu har du til at ringe til genvejsmenu , hvor du kan finde punktet "Slet". I begyndelsen af fjernelsen enhed anmoder om en backup. Du skal bekræfte ved at klikke på "Lav en kopi nu." Efter dette, vil nogle modeller skal indtaste et kodeord. Selve processen vil tage nogen tid, hvorefter enheden genstarter, og programmet vil blive slettet.
  • Sletning gennem Smart Manager. Det kan anvendes på alle nye Galaxy-modeller. Gå ind i menuen. Find Smart Manager og gå til ham. Efter at åbne "Device Security". I dette afsnit finde "Aktiv beskyttelse KNOX». Skærmen beder dig "Set My KNOX». Når du klikker på dette link, skal du klikke på "Slet mine KNOX». Processen starter automatisk.

For at opsummere

"Enheden er beskyttet KNOX». Hvad betyder det? Persondata, filer og andre oplysninger til rådighed for tredjemand. På grund af anvendelsen ejeren af telefon eller tablet kan være sikker på 100 procent beskyttelse mod uautoriseret indtrængen i enheden. Desværre, KNOX har nogle ulemper. Af denne grund, den artikel indeholder oplysninger om, hvordan at slukke den eller fjerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.