ComputereSikkerhed

Hvordan at finde ud af ID Steam? Alt om de unikke identifikatorer

Steam-platform har sine tekniske egenskaber og forskelle. Det er hans geni og unikke, men selv i disse vidunderlige ting er ulemper, eller at arbejde med dem opstår vanskeligheder.

På nuværende Steam ID - et entydigt id. På den ene side er de designet til at lette spillerne til at få adgang til bestemte objekter og medlemmer af systemet, på den anden side - er dens funktion og er forbundet med driften af platformen.

Hvad gør den?

ID tjene som adresser på alle, der er til stede i Steam-netværket. For eksempel er de tilknyttet spillere, spil, opdateringer, profil. Et unikt id er repræsenteret som et sæt af numre og giver dig mulighed for at kopiere sig selv til fremtidig brug. For eksempel kan du indsætte et link til din profil i userbar på et forum eller til at dele en bekvem link til spillet med en ven. Generelt at mulighederne bruge en masse id.

Hvordan at finde ud af ID Steam?

Hver bruger har et unikt nummer i platformen. Dette nummer fungerer som en unik adresse til udveksling af oplysninger mellem de Dampsystem, spil og andre ressourcer, såsom forskellige fora og websteder med spil statistik. Så hvordan kan du vide ID Steam? Der er flere enkle måder.

  1. Den nemmeste metode til , hvordan man finder Steam ID spiller - besøg profilsiden af en bestemt spiller, for eksempel på sin egen, så klik på højre museknap og vælg "Kopier linket adresse". Det vil se ud som følgende: http://steamcommunity.com/profiles/[набор tal].
  2. Det sker også, at spillerne aktuelt er tildelt sin egen ID via indstillingerne i din profil i platformen. I dette tilfælde vil linket være sådan her: http://steamcommunity.com/id/[набор cifre].

Mere avancerede metoder

Der er andre måder at lære ID Steam, og de er mere egnet til erfarne brugere:

  1. Hvis du vil have den slags teknisk platform id, skal du gentage trinene beskrevet i første afsnit ovenfor, nemlig ved at gå til siden for at kopiere linket af en bestemt bruger. Højreklik derefter på siden og vælge "Vis kildetekst" eller "Source Code", afhængigt af din browser. Dernæst brug søgesiden er normalt en kombination af taster ctrl + F. I den boks, der synes at være skrive "SteamID". Fundet tekst fremhævet med gult, og du kan nemt skelne det blandt de forskellige tekniske oplysninger. Adresse fundet vil være af formen: "[sæt af forskellige numre]" g_steamID = Disse tal og vil være nødvendigt for dig at profilere oplysninger.
  2. En anden måde at finde ud af ID Steam. Det er mere simpelt, men kræver at du har, og have de rigtige player installeret spil, som regel på motoren, Kilde. Denne populære produkter som Counter Strike 1.6, Dota 2, CS: GO. Endvidere er der flere muligheder. Hvis du ønsker at vide præcis dit unikke id, skal du åbne konsollen ved at trykke på "~" og køre til "status" kommando. Så vil du se dine ønskede numre til konsollen. Hvis du ønsker din ven id og du spiller CS 1.6, bare bede ham om at re-login spilserver. I processen med at forbinde din ven, vil du se alle de nødvendige oplysninger i spillet chat.
  3. Særlige tjenester findes også på internettet. I dem kan du se en række detaljerede instruktioner, der ligner det ovenstående, men alle de foranstaltninger for I vil gøre et program inden sitet. Normalt behøver kun at linke til profilen.

id'er spil

De er rettet til forskelligt indhold og præsenteres som en del af henvisningen platform butikken. Hvordan at finde ud af ID af spillet Steam? Den første ting du nødt til at gå til platformen under dit login eller at bruge hjemmesiden af ressourcen. Så du blot klikke på dit yndlingsspil, højreklik og vælg fra menuen "kopi link placering."

Indholdet af de kopierede data vil ligne denne: http://store.steampowered.com/app/(ID særlige software produkt).

Med andre ord, alle de oplysninger, der går efter / app /, og vil være en identifikator af spillet.

Hvad gør den? Du kan dele et link til en ven eller andre brugere på nogen ressource for vildt diskussion. Måske du laver en hjemmeside dedikeret til spil, og hold konkurrencer. Generelt kan denne information blive fundet en masse anvendelser.

Administratoren id

I dette tilfælde, alt er ganske kompliceret og individuelt. Men mange spillere spekulerer på, hvordan at lære Steam ID administrator. Platformen giver ikke mulighed for at være en mester i spillet i alle spil, men du kan finde ud af id af ejere af nogle projekter. For eksempel serveradministratoren id i Counter Strike 1.6 spil. Fremgangsmåder for at opnå oplysninger svarende til de ovenfor beskrevne. Administratoren er den samme spiller som resten. På dette grundlag er det muligt at lære Steam-ID, hvor den vil forbinde til spillet.

Du kan også bruge et særligt program, men det skaber nogle problemer: for eksempel, kan du låse i et spil eller værktøj kan være en virus. Det anbefales ikke at downloade tvivlsomme produkter på din pc.

Nogle spilservere på Counter Strike har avancerede funktioner og specielle kommandoer, der indtastes via chat. Den første er at forsøge at skrive / help, dette vil give dig alle de oplysninger om de installerede versioner. Men der er så mange hold, og de er afhængige af den specifikke spilserver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.