Selv-dyrkningPsykologi

Måske bommen - en person skør, men på en god måde!

Begreberne "freaks" og "nørder" flyttet til os fra America takket være tv-serien, skabt af den duo af Paul og Judd Apatow Fueg. Båndet var sammensat af atten dele, men NBC kanal blev vist kun tolv episoder, og derefter udsende en eller anden grund stoppet.

De resterende tre serier viste kabelkanalen Familie Kanal et år senere. Når alle atten episoder kunne kun se på DVD. På trods af showet foldede, alligevel blev berygtet filmen, og ekkoer af lyden sunket til os fast forankret i de unge leksikon.

Desværre, uvidende mennesker tror, at ordet "boom" - en fornærmelse, der er identisk med ordet "idiot". Under de samme kam falder og dissonante udtrykket "flipper". Det, der virkelig ligger bag disse begreber? Lad os starte, af hensyn til ægthed, se på engelsk-russisk ordbog. Ordet "flipper ud" ( "freak") er oversat som "Crank" og "nørd" (boom) - "skøre" er disse begreber er temmelig lys, god farve. Dette er, hvad ville højst sandsynligt fortælle os filmskabere. Ja, disse teenagere er forskellige fra de fleste af deres jævnaldrende. De tænker anderledes, eller ser på verden. Og dette er deres originalitet.

Et sandt boom - en mand, der elsker computerspil, usædvanlige gadgets superhelte. Han avancerede på egen hånd, foretrækker at kommunikere med mennesker med originale, kloge, der værdsætter en sans for humor. Kan ikke stå glamour, Slowpoke, ordinariness.

Boom - en fan af computerchips og teknologier, brætspil, intelligent underholdning. Netværk kommunikation kan erstatte ham tale med rigtige mennesker i den virkelige verden. Hvorfor det vurderes, at den fyr pol - en ond, kedeligt. På trods af sin "turn", han er intelligent og meget interessant. Selvfølgelig, hvis du vælger den rigtige nøgle til det.

Og hvad er en pige-nørd? Hun er en kvinde i enhver forstand af ordet. Udtrykket "nørd" i hvert fald ophæver ikke de afrundede former, kritiske dage og evnen til at elske. Men i resten af piger pæl anderledes end deres jævnaldrende. Hun har andre prioriteter, andre hobbyer. Hun hænger op på andre sammenkomster, foretrækker andre shows sat på andet tøj. Selvfølgelig, pigen-nørd elsker blomster, is, chokolade og sæler, men ...

Hendes intelligens - det er en svøbe. Denne pige er vittig, klog, smart - kald det hvad du vil, men fjollet det kan ikke være per definition. Geeks, også drømmer om en familie, børn, kærlighed til graven, men de ser deres drømme i et andet lys. Pige nørd, for eksempel, vil tilbringe den sidste øre i WOW konto, end et godt mærke sko eller en fin lille kulør - hun havde en utilitaristisk holdning til mad og tøj.

Hendes stil - et nødvendigt minimum: tee shirt, sneakers og jeans. Ikke rigtig gider med makeup og nørder (eller lige akkurat synlig minimum, eller mangel på samme, men til tider ikke udelukke tilstedeværelsen af gotisk arkitektur). Denne dame er normalt uafhængig i materiel forstand, men i adfærd ofte viser tydeligt maskuline manerer. Geek pige, mest sandsynligt, vil fortsætte med at klæde sig i en butik (der er alt, hvad det er egnet), eller behandle en anden øl, hvis sidstnævnte ikke er i stand til i dag at betale selv.

Hvis du kan lide pigen-nørd, forberede sig på at erobre sit eget våben - humor, intelligens, interesse i usædvanlige teknikker, computerfærdigheder og, selvfølgelig, uafhængighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.