Sport og FitnessFiskeri

Montering hanen snor. Fiskeri på bypass snor: installation

For mange år siden, en af de sorter af den flange snap nyder stor udbredelse i USA, hvorefter den blev meget populær. I den verden kaldes det "Carolina". Snor af monofilamenter, bevægelige kugle, fange bas - alle disse foreninger, der forårsager denne type udstyr. Men som regel, at komme til russiske forhold, mange udviklinger under indflydelse af specifikke lokale tendenser undergår væsentlige ændringer. "Carolina" var ingen undtagelse. Og i dag i langt de hjemland det kaldes "Moskva", på trods af, at der i den russiske provins montering hane snor længe har været brugt til at fange rovfisk.

Historien om

Siden oldtiden, at en af de mest foretrukne måde fordrive sommertiden med brugen af et fiskeri. Diverter snor, hvis installation, dog ikke en obligatorisk del af de redskaber, der anvendes i Rusland i lang tid. Der er flere versioner af historien forekomsten af tilpasning. En af dem lyder således: én gang på konkurrencer kapital spinnings denne type installation har overgået alle andre, citerer Sergei Perevoznoye en selvsikker sejr. Rygtet om miraklet spredes meget hurtigt enhed. Mange fagfolk og blot elskere af fisk begyndte at aktivt at udforske det. Og så indså han, at de ting er virkelig umagen værd. Efter at have vundet tog Perevoznoye halv sæson, og "Moskva" kabinet blev igen testet i aktion, der giver lystfiskere nye sejre. Efter denne hændelse, nyheden om det dukkede op i de trykte medier. Og i dag, hver avancerede spinnings deler hans egen uudtalt driftstid om, hvordan fiskeriet gren snor. Montering af alle komponenter udilnogo enheder kan have visse nuancer.

agn

Fiskeriet virksomhed er altoverskyggende tilbehør. Diverter snor samling, der er let at producere på egen hånd, er en af dens komponenter. Praksis viser, at i 90% af tilfældene i indretningen anvendes fastgjort på gummi twister krog. I denne installationsmetode ofsetnika afhænger af typen af fisk, hvilket gjorde fiskeriet. For eksempel en lokkemad aborre offset krog skal vedlægges stift. Med andre ord, skal du knytte den med knude "Palomar". Til dette formål filialen bly. Montering på sandart og nogle andre anbefalede for at bevare sin bevægelsesfrihed. Til denne ofsetnik skal sikres ved hjælp af den samling, der er beskrevet af varemærker Rapala woblere i brugen af deres anvisninger. I dette tilfælde vil ryk og små broaches madding på krogen afbøjes i en retning og derefter den anden, hvis ikke ændre bane af bevægelse. Ved hjælp af bypass snor efter gedde, installationen er enkel nok, er det nødvendigt at være opmærksom på montering stivhed. I dette tilfælde er det muligt at drage en analogi med wobbler. Jo stærkere den kunstige agn afbøjes i en eller anden retning ved ryk højere grad er denne fisk. Selv, selvfølgelig, hver herske der er undtagelser.

fiskesnører

Kvaliteten af fisken fangst afhænger af mange andre faktorer. For eksempel er diameteren af fiskesnøre brugt, fordi det har en stor indflydelse på den grad af frihed i spillet. Som regel den tyndere monofilamenter, jo bedre. Hvis fiskeriet sker fra en båd eller vzabrodku, kan valget blive stoppet ved den slanke bly. Men hvis lokkemaden er beregnet til en stor kødædende, dens diameter må ikke være mindre end 18 mm. Derfor, jo større vægt af fisken, skal snøren være tykkere. Et godt eksempel på ovenstående er historien om konkurrencen "Kreml kupler-2007". Så partiet Sergei Balashov vandt kun af den grund, at den linje diameter på 18 mm ikke kunne bære vægten af store sandart. Hun knækkede, ude af stand til at samle op fangst og halvdelen af seks meter brystværnet. For at undgå at blive offer for sårende omstændigheder, skal du nøgternt vurdere deres evner. De fleste chassis fiskeri diameter linje - 21-24 mm. I dette tilfælde kan det bruges i stort set alle miljøer. Hvis vi taler om et sådant koncept som forlængelse eller "hukommelse" af linje, så længden af snor er 1,5-2 m forskel er usandsynligt, at kunne mærkes. Hovedreglen - at vælge en pålidelig, høj kvalitet materiale. På grund af de små flow hundrede meter hjulene vil vare i hele sæsonen. Det vigtigste krav til kvaliteten af den snor, - høj slidstyrke af skallen rock og sten. Fuld tillid årsag to mærker: monoleski Ejer Bred og flyurokarbon Team Daiwa ADES.

Indstillinger agn spil

Ikke alle modeller af twistere og offset kroge lige godt tiltrække rovdyr. For at lokke spillet på instrumentbrættet var korrekt og lokkende til fisk, anbefales det at tage hensyn til visse nuancer.

Valget af silikone agn

Ved at vælge Twister bør tages med den største alvor. Dette skyldes det faktum, at en kopi af sine egenskaber kan afvige betydeligt fra hinanden. Ud over de geometriske former, stor betydning har blødhed anvendte silikone. Hvis det er nødvendigt, kan stivheden af agn let ændres. For at gøre dette, er det nok til at holde et par minutter i kogende vand. Derefter sætte på en flad overflade og inden for 5-10 timer til afkøling. Men som et resultat af denne procedure dæk mister nogle af sine egenskaber,. For eksempel kan halen twister under ledninger ofte holde sig til sin vigtigste organ. At lokke tilbage den oprindelige kvalitet, er det nødvendigt at behandle enhver måde, lugtfri silikone med minimal kemisk sammensætning, og derefter foretage en installation med en tilbagetrækkelig snor. For en god model twister kan omfatte: Handling Plast 3FG - det mest populære valg blandt billig gummi og megabass Counter Grub 3. Denne højkvalitets agn indviklede former perfekt tiltrækker rovdyr. Således blødhed og geometri Twister har en afgørende betydning for karakteren af spillet. Men selvfølgelig, disse eksempler er ikke de eneste mulige. I dag er en bred vifte af lokker giver en masse muligheder for at eksperimentere og tilskynder atleter stoppede ikke der.

Brugen af bly synk

En direkte indvirkning på resultatet eller fiskekonkurrence har sådan en tilsyneladende mindre detalje af udstyr, som en lille blyplade. Meget ofte, kan du støde på et problem twister rotation omkring sin akse. Det er let at se, når kontrol af udstyret i drift. Typisk rotationen skyldes en ubalance i silicone agn. Det er for hårdt eller stor størrelse twister sammenholdt med den lave vægt af dugen krog. For at løse dette problem, skal du vælge den rigtige pille og klemme den på skaftet af krogen. Hovedopgaven er fuldført, hvis lokkemaden stopper med at rotere. Men denne metode eliminerer muligheden for udjævning af den frie, svingende spil. I denne forbindelse kan det kun bruges i marken, når intet andet ved hånden der. Suspenderet pille hjælpe med at stabilisere lokkemad. Så bider fiskene vil være meget bedre. Hvis maddingen bør gives de kaotiske bevægelser i ryk, skal pellet fastgøres foran offset krog. I dette tilfælde den twister, kastet ud i vandet med en skarp støbning, vil spille næsten allernederst. Ved hjælp af denne metode til vægtning, kan du med held fange aborre, for eksempel.

Hvad du behøver at vide, når du vælger en enhed

Offset krog - en anden vigtig stykke udstyr, hvis den gennemføres fiskeri på bypass snor. Installationen er meget enkel, og det burde ikke volde nogen problemer. meget afhænger af kvaliteten af krogen. Dets vigtigste formål - er at sikre den frie leg agn og detektere klyunuvshuyu fisk. Hvert specifikt twister størrelse svarer til en gennemsnitlig krog.

Hvilken slags lokkemad for at vælge

Der er en anden form for silicium lokker - skovsnegl. Gør det muligt for dig selv, hvis du fjerner fra halen twister forstyrrende actionspil. , Men det er bedre at bruge en specialiseret model af en skovsnegl. Dette skyldes det faktum, at de normalt anvendes mere tæt silikone. Heavy Twister har større hydrodynamik, og som en konsekvens, der er en levende spil. Minus en lokkemad - ingen hale tiltrækker kun godt aborre. På den anden, hun stort set ikke har nogen effekt. Aborre, fx bedre bider på maddingen klassiske stedet snegle med tilbagetrækkelig snor. Således vil et par "bund svævefly" være ikke ud af stedet. Men de havde brug for kun i tilfælde, hvis de vigtigste er fanget aborre.

Hvordan til at fange en "Krupnyakov"

Mange mennesker tror fejlagtigt, at 95% af fangsten i branchen tager føringen bas. Helt muligvis, denne udtalelse er den rigtige for beboerne i Moskva-regionen. Dette skyldes det faktum, at det "hval" findes hovedsageligt i de lokale farvande. Men hvis installationen af hanen snor blev udført korrekt, kan det være en god idé at jage og store individer. Der er endnu en værktøj. For at fange "Krupnyakov" jig kan bruges med det optrækkelige snor. Montering af agn til fiskeri udføres af aktive og semi-aktive arter. Dog kan et bestemt mønster spores. Den består i, at jo værre betingelserne for fiskeri med en jig, jo bedre vil det hakke på grenen. Typisk er sådanne steder omfatter negativ skarp kant og anbragt lokalt stive næser, som vil rovdyr. En anden ubestridelig argument for at udføre montering hane snor - fiskeri på lav hastighed. Selv på et lille sted kan være en lang tid til at tiltrække rovdyr, ikke bange for at blive set. Omkring samme måde, tingene går med stejle øjenbryn. I modsætning til agn jig, brug hanen snor giver dig mulighed for grundigt at kontrollere hver kvadratmeter gulv.

Hvordan at tiltrække de store prøver

Silikone agn bør være større end den, der normalt anvendes. På den ene side, vil det ikke påvirke antallet af fisk af små aborre. Men på den anden - en reel chance for at fange et rovdyr. Selv hvis vi taler om den gedde, så er det sandsynligvis ikke er meget interesseret i størrelsen af Twister, og hans ledsager animation. Den fulde individ sluger 4-tommer agn, om det ville være en attraktiv spil. Som for aborre, det er mere lydhøre over for størrelsen af tyggegummi, og mindre på sine spil. For at fange store og mellemstore prøver Twisters mærker passer perfekt Yum Wooly Curltail 3 med bemærkelsesværdige mærke Carolina. Udfordringen er fortsat for lille - for at vælge en offset krog.

Sorter hanen snor

Ved fiskeri efter store fisk kan også bruges filialen bly. Installation til gedde indebærer anvendelse af mere alvorlig, stærkt materiale. En monofil snor er ikke nok. Dette skyldes det faktum, at når man spiller en fisk bider fiskesnøren med lethed. I dette tilfælde, du kan sætte en metal værktøj. Men når montering af en ledende tap sker samtidig med stål, den stærkt reducerer intensiteten af bid. Derfor anbefales det, at kun indstilles, når den målrettede fiskeri efter inaktive individer. Ved denne fremgangsmåde trykke snoreindretningen er meget forskellige. Bør foretrækkes til tilpasning af en tynd stiv tråd. For at sikre fleksibilitet i skarpe ryk, samt forhindre, at den "klistrer" af tæppet bag øret krog, skal du bruge en split ring. Til snor ikke kommer ud, det skal være maksimal stivhed.

Hvordan vælger fletning

Suschestvyut stadig nogle tricks af fiskeri på bypass-snor. Pindeaggregat mere hensigtsmæssigt udføres under anvendelse af fletninger. Og i hvert tilfælde, kan det være anderledes. Okun tiltrækker trække på bunden, en lille spjæt, jiggle. Men ved fiskeri efter andre arter mere aktiv tilgang til ledningsføringen forventningsfulde pauser. I det første tilfælde er det muligt at anvende en løs fletning filamenter til 4, for eksempel Unitika mark. Når anstikke hun hurtigt udbedret i linje. Den anden udførelsesform kræver anvendelse af mere stift Platting på 8 garner. Med det udført flere lange kast, er det også ideelt til at udføre rykvise manøvrer.

Hvordan vælger og spinding hjul

Her præsenteres de klassiske krav. Det er nødvendigt at være opmærksom på en smidig afvikling, minimal vægt, jævnhed vikling. Med hensyn til spinding, så fisker efter aborre så langt, og på tæt hold vil passe medium-hurtig eller hurtig stang. Dette skyldes, at ledningsføringen rolig karakter og tilbagevendende behov for yderligere støbning. Fremragende klare den opgave spinning Avid længde på 245 cm og en test af 7-21 til at udføre snittet ledninger skal en meget hurtig stang. Det giver præcise ryk selv i sidevind. Særlig opmærksomhed bør tackle sort hul Conquest. Dens længde er også 245 cm, og testen - 7-35 g

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.