SundhedAlternativ medicin

Syrende og alkaliske produkter er en komplet liste. Produkter, der alkaliserer kroppen

En levende organisme har brug for at opretholde homogeniteten - hjemmet. Dette er især vigtigt for blod. Dens pH varierer inden for ret snævre grænser. Minimumsværdien af denne indikator er 7,35, og maksimumet er 7,45. Selv den mindste ændring i blodets syre-base balance, der overstiger grænserne for normen, fører til sygdomme.

Fra de patologiske fænomener kan man oftest udvikle acidose. Denne sygdom, udtrykt i en skarp overtrædelse af det normale forløb af metaboliske processer, er et skift i blodets pH til syrens side. For at forhindre udvikling af patologier er det vigtigt, at blodreaktionen ikke er sur, men alkalisk.

Skader på syre-base ubalance

Ændring af blodets pH er sundhedsfarlig. I tilfælde af, at der forekommer et overskud af syre i kroppen, forekommer der erosionsprocesser. Cellerne bevarer vand, hvilket forværrer metaboliske processer. Som følge heraf er der hurtigere slid på alle organer og systemer samt forringelse af huden, der bliver rynket og tørt. For at forhindre dette bør koncentrationen af syre i blodet normaliseres. I dette tilfælde går kroppen til sine basale reserver.

I tilfælde af at jern anvendes til disse formål, der er indeholdt i blodets hæmoglobin, opstår der en konstant følelse af træthed hos en person. Når syre-base balance genoprettes af calcium, forekommer irritabilitet og søvnløshed. Fjernelsen af dette vigtige mineral fra skeletets knogler fører til udbrud af osteoporose.

Med et fald i den alkaliske reserve i nervesystemet er der en krænkelse af mental aktivitet. Depressive tilstande er ikke udelukket.

I tilfælde af øget surhed af blod ofres cellerne af organismen af deres mineralreserver, hvilket fører til ubalance i deres indre miljø. Denne proces påvirker enzymets aktivitet negativt. Derudover er øget surhed et ideelt medium til reproduktion af kræftceller.

Sundhedskilde - alkaliske produkter

I mange mennesker er desværre blodets pH skiftet mod øget surhed. Du kan bekræfte dette ved at analysere med det sædvanlige litmuspapir, der sælges i apoteket.

Dette er et alvorligt problem, der kræver visse handlinger fra en person. Det er værd at huske på, at ubalancen i blodet opstår først og fremmest på grund af mad. Sammensætningen af dine måltider afhænger af hele kroppens pH og dermed dets helbred. Derfor er du nødt til at vide, hvilke fødevarer der alkaliserer kroppen. Vælg dem til at smag umuligt. Nogle gange er alkaliprodukter meget sure. Den mest levende "bedrager" er en citron. Denne citrus er inkluderet i listen over basisprodukter, der ændrer pH-værdien mod alkalisk indikator.

Men for at ændre blodbalancen i modsat retning kan kød og fisk, hvidt brød og æg, det vil sige alt, der ikke har den mindste surhed.

Hvordan bestemmer man valg af produkter, der giver kroppen en alkalisk reaktion?

Alle bør vide, at fødevarer, som, når de bruges, normaliserer blodets pH. Produkter, der alkaliserer kroppen, bør være i den daglige kost. Dette vil bevare sundhed, ungdom, skønhed, i mange år for at leve et fuldt aktivt liv.

Der er et bord af alkalizingprodukter, udviklet af N. Walker og R. Pope. I den er der opført en liste over frugter, grøntsager og korn, afhængigt af deres alkaliserende eller oxiderende virkninger på kroppen. For at bestemme graden af indflydelse på blodets pH anvendes følgende symboler:

0 - svag indvirkning på balancen
00 - gennemsnitlig alkalisering eller oxidation;
000 - stærk indflydelse
0000 - meget stærk indvirkning.

I tilfælde af at du vil inkludere produkter, der alkaliserer din krop i din daglige kost, vil bordet fortælle dig deres liste, samt graden af indflydelse på genoprettelsen af den forstyrrede balance.

Hvad er vigtigt for korrekt ernæring?

Udvaskningsprodukter, der er nødvendige for hver enkelt menneskes sundhed, omfatter vand i deres liste. Dette, som vi ved, er grundlaget for hele vores liv. Derudover er vand en tilgængelig væske, der normaliserer blodets pH.

Mælk alkaliske produkter er først og fremmest mælk samt valle. Inkluderet i denne liste og cottage cheese.

Det mest magtfulde alkaliske produkt er mælk. Det er rig på protein, calcium og andre vigtige stoffer til sundhed. Dette produkt tolereres dog ikke af alle. I dette tilfælde anbefales det at anvende frisk mælkevalle. Det bevarer alle de gavnlige egenskaber ved mælk i fravær af allergifremkaldende lactose, kasein, osv. I dette tilfælde er serumet 100% egnet til kosternæring.

Hvilke andre produkter alkaliserer kroppen? Denne liste omfatter usyret sortkornbrød. Det er den rigeste kilde til mineraler, fibre, vitaminer og aminosyrer. Det er værd at huske, at der i butikken ikke er brød til salg. Det skal være forberedt af dig selv.

Fødevarer, der alkaliserer kroppen, er bananer. De indeholder serotonin og mange andre biologisk aktive elementer.

Alle greener (basilikum, persille, dill osv.) Er også fødevarer, der alkaliserer kroppen. Sund og spinat. Dette produkt reducerer ikke kun blodets surhed, men indeholder også en stor mængde C-vitamin, chlorophyll, samt mange andre komponenter, der er vigtige for den normale funktion af alle organer og systemer.

Hvilke produkter alkaliserer blod? En stor fordel for at opretholde pH er avocado. Det refererer til frugter, der stærkt alkaliserer kroppen. Desuden er avocados rig på vitaminer E og A, folinsyre salte, kostfiber og kalium. Den indeholder mange nyttige enumættede fedtstoffer.

Det eneste alkaliske produkt fra nødder er mandler. Den er rig på olier, protein og vitamin E.

Produkter der alkaliserer blodet er blade og kål salater. Inkluderet i denne liste og alle slags kål (Bruxelles, hvid, broccoli, farve osv.).
Kogte kartofler har en svag alkalisk reaktion. Samtidig friskpresset fra denne grøntsagsjuice er et ægte lagerhus med mikroelementer og næringsstoffer. Dette produkt har en signifikant alkaliserende virkning.

Kosten skal omfatte korn, agurker og gulerødder, vandmeloner og mango, courgette og hindbær, majs og datoer, jordskok og selleri. Alle disse produkter er alkaliske.

Græskar er meget nyttig til menneskers sundhed. Den indeholder C-vitamin, som styrker immuniteten, B, som fjerner irritabilitet og træthed, såvel som A, K og E. En, der elsker et græskar, giver en god hudflade og et positivt humør. Dette bidrager til det høje indhold af jern i grøntsagen. Pumpkin alkalizes alkalisk kroppen og giver en person et sundt liv.

Det er nyttigt for en afbalanceret sammensætning af blod og næb. Denne grøntsag er føreren i nærværelse af ascorbinsyre. Der er mange salte af svovl og fosfor i den. Til stede i rognglucoraphanin. Dette er et sjældent stof, der er i stand til at producere en anti-cancer og antidiabetisk virkning.

Roer og pærer samt peber af enhver art har en alkalisk virkning. Det er nyttigt for normal blod pH enhver vegetabilsk olie opnået ved den første koldpressning, samt bouillon af kamille og mynte, melissae osv.

Indholdet af den daglige ration

Den daglige menu skal indeholde både forsurende og alkaliske produkter. Det er dog nødvendigt at observere proportioner. For en sund person bør forholdet mellem oxiderende og alkaliserende produkter være ca. 50%. Med forskellige sygdomme i kroppen er det nødvendigt at observere en andel på 20:80. Dette forhold vil gøre det muligt at normalisere blodets syre-base balance.

Derudover er det nødvendigt at kombinere produkterne korrekt. Så fisk og kød er bedst spist med grøntsager, og ikke med porridge eller pasta. Men det anbefales at drikke kaffe eller spiritus med vand. Du skal bruge bær som sideskål eller base til saucer og saucer, når du forbereder kødretter.

Rensning af kroppen

Overskridende syrer fra kroppen skal nødvendigvis trækkes tilbage. Naturligvis sker denne proces gennem nyrerne med urin, gennem lungerne med udånding, og også med afføring og sved. For at øge diuresen drikker vi vand. I tilfælde af problemer med tarmene bruger vi en mild rensning. Pusten, der udåndes af lungerne, kan ikke påvirkes. Men frigivelsen af syrer gennem huden, desværre "zamorovyvaetsya" moderne antiperspiranter. Ved at bruge disse moderne svedetyper øger vi byrden på nyrerne. Som følge heraf udsættes disse udskillelsesorganer for forskellige sygdomme, ikke klare opgaverne foran dem, hvilket fører til oxidering af kroppen. For at bevare sundheden af dette bør undgås.

Normalisering af vægt

Kendskab til syre-basen balancen er nødvendig ikke kun for at bevare sundhed. De giver dig mulighed for at normalisere vægten. Forsyning af kroppen forstyrrer ikke blot alle systemers funktion, men fører også til et sæt ekstra pund. Derfor genopretter brugen af alkaliske produkter ikke blot blodets pH, men giver dig også mulighed for at skabe en ideel figur.

Dietitian tips

Effektivt genoprette syre-basen balancen vil tillade neddypning af sådanne produkter:

- frø og rå nødder i tredive minutter før spisning
- Legumes til natten;
- korn inden madlavning i 30 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.