SundhedAlternativ medicin

Blåbær er svage eller sikrer mave?

Obligatorisk produkt i kosten af astronauter, fyldt med en masse af nyttige sporstoffer og vitaminer, takket være sådanne kvaliteter tilskrevet det siden oldtiden kapaciteten til foryngelse - det er alle velkendte blåbær. Svag eller rettelser det, kan du forstå ved at undersøge egenskaberne af de lækre bær omhyggeligt.

nyttige behandler

Blåbær opsamles og lagres op for fremtiden for hver familie. Dens tørret og kogt i hjemmet russisk ovne, og foldes derefter i potter og låg fyldt med smeltet voks. En sådan helbredelse marmelade perfekt bevaret hele vinteren, og, vigtigst af alt, det absolut var ikke sukker. Som organismen virker på blåbær - slabit eller sikrer, er det kendt at alle. Det blev brugt som en te, zagotavlivaya separat friske spæde blade blev sat til desserter og korn. Forkælede denne nyttige bær hele året rundt, og på samme tid og podlechivat krop med det.

Fra hvad helbreder

Denne saftigt bær har en masse på nyttige egenskaber, har længe været anvendt i medicin som et forebyggende og terapeutiske redskaber:

 1. Blåbær slabit eller sikrer stolen ifølge fremgangsmåden til dens anvendelse.
 2. Meget effektiv i urolithiasis.
 3. Renser tarmene som en børste, fjerne alle akkumulerede deri skadelige stoffer.
 4. Styrker blodkar, og den mest positive effekt på hjertet.
 5. Den indeholder en hel masse vitaminer, der forbedrer synet.

Dens unikke egenskaber bidrage til at normalisere funktionen af mave-tarmkanalen, rense det fra tilstopning og væsentligt styrke immunsystemet.

Sundhed er bedre ikke at tænke på

Blåbær adskiller fremragende smag og er elsket af mange. Hun har en masse fordele, som kan helbrede selv alvorlige sygdomme. Som blåbær svage eller styrker maven, velkendt for læger, der har skabt på grundlag heraf har en række forskellige lægemidler. Dens blade anbefales at blive brugt hele året rundt for dem, der lider af sukkersyge. De er i stand til at fjerne alle de farverige tegn, og i kombination med jordskok har en særlig positiv effekt på kroppen. Selvfølgelig tager nogen medicin, selv naturligt, bør aftales med din læge.

nyttige egenskaber

Specielt gode rå blåbær. Svag eller sikrer maven af en voksen denne bær kan sorteres ud ved at studere dets gavnlige egenskaber. Den er rig på B-vitaminer, ascorbinsyre, magnesium, kalium, calcium, jern og fosfor.

 • Spise en tilstrækkelig mængde af denne frugt hver dag, er der ingen frygt for virusinfektioner, selv i den periode af forværring.
 • Det høje indhold af C-vitamin i det hjælper til hurtigt at klare en kold og forkølelse, lindre ondt i halsen og inddrive så hurtigt som muligt.
 • Blåbær indeholder en masse af vitamin A og vigtigt at opdatere nethinden i øjet spor. Det er i stand til at reducere risikoen for grå stær og forbedre synet.
 • Dette er den naturlige antioxidant, der fremmer foryngelse, fornyelse og godt humør.
 • Frisk bær har blødt choleretic, vanddrivende og afførende egenskaber.
 • På grund af tilstedeværelsen af pektin blåbær en gavnlig effekt på alle fordøjelse.
 • Især anbefales hendes læger i identifikation af lidelser i mave-tarmkanalen, lever og nyre.

anti-ældningsegenskaber

Friske blåbær eller slabit fastgør afhængigt af fremgangsmåden til dens anvendelse. Det er almindeligt anvendt i madlavning og er en glimrende mulighed for dem, der ser deres harmoni. Dens energiindholdet er kun femogfyrre kalorier per hundrede gram frisk produkt, hvilket betyder, at bær vil være nyttigt for alle. Desuden er kvinder på sin basis gjort forskellige masker for at lette hurtig udjævning af rynker og huden friskhed. Et karakteristisk træk ved denne frugt er sin brede vifte af virkninger på vores krop på grund af en række af sine konstituerende næringsstoffer:

 1. Et stort antal forskellige organiske syrer.
 2. Pektin.
 3. Garvesyre.
 4. Flavonoider.
 5. Antratsenproizvodnye.

Det er takket være sådan en rig sammensætning blåbær svag eller sikrer afhængigt af situationen. Det er lettere at sige, at det normaliserer alle de nødvendige processer og justerer arbejde i mave-tarmkanalen, genoprette alle hans forstyrrede funktioner.

førstehjælp

I mange år, denne værdifulde bær høst for fremtiden netop på grund af sin store nytte for organismen. Det hjælper kroppen komme sig hurtigt, og i tørret form er brugt siden oldtiden som et effektivt middel mod diarré. Vores bedstemødre vidste, at den måde, og altid brugt det, når de første symptomer på sygdommen. Nok til at spise et par tørrede blåbær og et par minutter væk oppustethed, og staten er gradvist vender tilbage til normal. Årsagen er, at bær indeholder store mængder af garvesyre, den koncentration, hvor denne behandlingsmetode er væsentligt forøget.

Mødre til note

Småbørn er ofte problemer med stolen, og i dette tilfælde er det bedre at bruge en gennemprøvet traditionelle metoder, som vil bringe maksimalt udbytte og vil handle forsigtigt. Som vi fandt ud af, afhængigt af situationen blåbær svagt eller rettelser. Maven af barnet stadig ikke fået stærkere, og give ham et stort antal bær anbefales ikke, men for en komplet kost og normalisering af tarmfunktionen de burde være sikker på at medtage en ugentlig menu.

Sådan bestanden op for hele året

Læger bemærkes, at ud til normalisering af gastrointestinal bær tarmkanalen kan og en smule svag. Sådanne situationer opstår i tilfælde af store forbrug af friske blåbær, og forklarer en masse af det indeholder fibre, som hurtigt udskilles fra kroppen. Derfor, hvis du vil have den slags effekt, spise så meget friske, altid omhyggeligt vaskede bær.

Forstået som blåbær svage eller sikrer nødvendigvis zagotovte denne værdifulde bær i butikken. Saml og tør det bedre samtidig frisk, fyldt med brugen af blade i en ren ventileret område, spredt ud på et stort håndklæde. Vær sikker på at jævne Ted Berry, at det ikke er mugne.

Friske bær kan fryses, holder en del af sine velsmagende saft og næsten alle de nyttige komponenter. Det tilstrækkeligt lidt tør og pakket i en lille plastpose.

Meget praktisk blåbær fordampet i denne form den kun optager lidt plads, lang holdbarhed og kan bruges på alle tider af året som en velsmagende dessert. Hurtig og let at gøre brug af Multivarki efter nedbrudt i rene krukker og låg tæt. Tager medicin er koncentreret på bare en skefuld en dag, kan du glemme alt om alt, hvad der er koldt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.