SundhedAlternativ medicin

Ved indsamlingen Viburnum? Alt om bær

Mange slaviske folkeslag Viburnum har længe symboliseret (og repræsenterer) jomfru skønhed, kærlighed og lykke. I før-kristen tid var der hele ceremonier til at indsamle de modne bær af Viburnum. Ifølge nogle legender, vores forfædre med debut timingen af når at indsamle Kalina var den tid, venter på natten og tæt på buske plantet store brande. Drenge begyndte deres danse omkring bålet angiveligt for at aflede opmærksomheden fra onde ånder, der også hævdede de magiske bær. Pigerne, i mellemtiden, kom fra den anden side og hurtigt indsamlet Kalina i en kurv. I folkemedicinen, og stadig kunne bruge den blomster, bark og bær af Viburnum sædvanlige. Så hvordan nyttig Viburnum bær? Ifølge forskellige kilder, omfatter de organiske syrer, pektiner, garvesyre, tanniner, vitaminer (A, E, C), og flere mineraler, magnesium, kalium, zink, jern og andre. Sammensætningen af bær påvirker aktualiteten af når at indsamle Viburnum. Filialer af busken kan også tørres.

Kalina (bær): terapeutiske egenskaber

Kun én C-vitamin i Kalina mere end i citroner. Så for at løfte immunitet med succes anvendt bær, medicinske egenskaber har været kendt i mange århundreder siden. I de fleste tilfælde, Viburnum bær anvendes i kulden. Te med bær er diaphoretic, Viburnum med honning bruges til hoste hos børn og voksne (som en slimløsende). God hjælp mindske presset af Viburnum juice med sukker. Ofte kun en spiseskefuld af sirup i morgen og aften i løbet af ugen, for at normalisere trykket. Der er også tilfælde af behandling af en række kvinders sygdomme Viburnum juice. I en sådan sygdom som en æggestokkene cyste, er det nyttigt at blande friskpresset juice Viburnum med honning ligeligt og tage på en tom mave. Vi skal starte med en teske om morgenen, og derefter, efter særordningen, at øge dosis op til en spiseskefuld i morgen og aften. Bemærk: denne behandling er ikke egnet for alle.

Kvinder med funktionelle cyster kan slippe af sygdommen på denne måde, men hvis cyste er en anden oprindelse, er det bedst at konsultere en gynækolog. viburnum saft har en genoprettende virkning på hjertemuskulaturen, normaliserer puls, for derved at aflaste spændinger karvæggene. Te fra bær, der anvendes som et diuretikum. Det stimulerer også udskillelsen af galde, hvilket forhindrer forekomsten af polypper og sten. Nyttig viburnum te og i nogle sygdomme i nervesystemet.

Præcis når at indsamle Viburnum bedst, umuligt. Dette gøres fra oktober til december, altid i tørt vejr. Når den første frost, bærrene miste noget af deres bitterhed, men deres nyttige egenskaber af dette er ikke reduceret.

I den nyere litteratur er der anbefalinger til mennesker med hjertesygdomme. Således alternativ medicin læger råde patienten til at spise så 5-6 frø Kalinovoye bær om dagen. De hævder, at det ikke er forgæves guelder rose knogler er formet som et hjerte.

Hvis du vil bruge Kalina rødt i deres hjem medicinskabet, bør du lære at bestemme, hvornår de skal indsamle Viburnum er bedst egnet til dig og afhente recepter. Først da kan kraften i de magiske bær vil bringe dig sundhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.