SundhedAlternativ medicin

Anti-cellulite egenskaber af æteriske olier

Cellulite er manglen på kvinder i forskellige vægt og aldersgrupper. Misforståelse, at skinny slanke piger kender appelsinskal er kun rygter. Ofte hofter og ben meget unge og slanke skønheder udsat for denne "defekt". Fight cellulite kan tyet til de tjenester af massageklinikker og kurbade. Men der er masser af billigere, men ganske effektive metoder. For eksempel vil anti-cellulite egenskaber af æteriske olier ingen spor af appelsinskal.

anti-cellulite effekt Olier

Mest effektive i kampen mod cellulite er de æteriske olier, der aktiverer lymfe flow, flydende produktion, øger blodcirkulationen og reducere fedtdepoter. Listen af æteriske olier kan nævnes:

  • Orange. Orange olie er en af de mest potente anti-cellulite folkemusik. Det nærer huden med vitaminer, hvilket gør det stram og tonet. Og også fjerner giftstoffer, nedbryder fedtstoffer og hjælper med at reducere vægten.
  • Grapefrugt. Essentiel olie fra grapefrugt frø påvirker kroppen, både uden for og inden. Udtalte choleretic og vanddrivende effekter med til at slippe af med stagnerende processer, udlede den overskydende væske, aktiverer metaboliske processer i huden. Således grapefrugt olie er ikke kun kæmper cellulite, men også med fedme.
  • Geranium. Geraniumolie dehydrerer og strammer huden og efterlader den smidig og elastisk. Således reducerede volumener visuelt. Men egenskaberne af æteriske olier af geranium slutter ikke der. Hvis tilføje dem til massage blanding eller sammensætning til indpakning kan reducere kropsfedt og at tilpasse hudens struktur.
  • Juniper. Juniper olie påvirker cellulite fra kun indersiden: fremskynder stofskiftet, fjerner giftstoffer, forbrænder kropsfedt. Som et resultat - reduceret vægt og nedsætter hævelse.
  • Cedar. Et uundværligt redskab i kampen mod cellulite og fedme er cedertræ olie. Hvis de anvendes systematisk, er det muligt at "drive" fluid stagnation i det subkutane lag og forøgelse af blodcirkulationen.
  • Cypress. Cypress olie regenererer hudceller og fremmer dens elasticitet. Den systematiske brug kan betydeligt stramme silhuet og reducere forekomsten af appelsinskal.
  • Rosmarin. Rosmarin olie bruges mere til forebyggelse end til behandling af cellulite. Men egenskaberne af æteriske olier af planterne vil bidrage til at beskæftige sig med friske ar, strækmærker, hvis ikke eliminere dem helt, så dramatisk reduktion.

Kompositoriske brug af olier

Kompatibilitet af æteriske olier giver deres anvendelse til fremstilling af forbindelser med massage, krat og blandinger wraps.

  • Massage formuleringer for anti-cellulite behandlinger til bedre forberede dig. Det er ikke kun billigere end apotek narkotika, men eliminerer også muligheden for allergi. Grundlaget er et fedtstof basisolie (hvedekim, oliven, druer, fersken eller abrikos). Typisk 100 ml. Det tager ca. 20 underdelen. ether (5-6 arter).
  • Scrubs - et godt værktøj til at fjerne døde hud partikler og anti-appelsinskal. Hvis processen problemområder områder af huden 2-3 gange om ugen, er det muligt at aktivere stofskiftet i det subkutane lag og minimere volumen. Kog kan krat ved at blande malet kaffe, havsalt, honning og æteriske olier.
  • Wraps - dette er en af de mest underholdende og effektive teknikker til at bekæmpe appelsinskal derhjemme. Typisk er en profylaktisk naturligvis består af 7-10 wraps, men behandlingen afhænger af det stadium af cellulite. Til fremstilling af blandingen til indpakning kan tage nogen tilgængelige ingredienser: kaffe, ler, salt, mælk, alger olier og cellulite.

Effektiviteten af æteriske olier

De egenskaber af æteriske olier gør dem uundværlige, og den mest magtfulde våben i kampen mod overvægt, cellulite og andre overfladefejl. Desuden kan de bruges i lang tid uden at forårsage skade på sundhed, uden at forårsage allergiske eller vanedannende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.