HjemlighedReparationer

Reparation laminat egne hænder uden forskel: karakteristika, metoder og anbefalinger

Laminat er et materiale, der er relativt modstandsdygtige over for slid, men selv det kan i sidste ende forekommer defekter efter type af slidser, skår, blærer og ridser. Sådanne problemer kan være forårsaget af en overtrædelse af stabling teknologi. Face ligheden mulige problemer, når gulvbelægningen betjenes forkert. Men laminat reparere deres egne hænder uden forskelsbehandling kan udføres. For at udføre sådanne manipulationer, er der flere måder for dem, og vil blive diskuteret nedenfor.

Fjernelse ridser

Hvis du flytter møblerne uden brug af specielle substrater eller tabe tunge ting på gulvet, kan ridser vises på laminatet. Nogle gange sker det på den mest omhyggelige håndtering belagt. Udseende af laminatet kan gendannes forholdsvis enkel, men hvis du ridse dybt nok, så er den eneste løsning ville være at erstatte de beskadigede brædder. Reparation laminat med deres hænder uden forskelsbehandling kan udføres.

For at undgå risikoen for ridser på laminatet, skal du bruge underlaget under benene på møbler. Også, før du går videre til laminatet i skoene, bør du sørge for, at det er helt ren, da de sandkorn fast til sålerne, kan generere en enorm mængde af ridser. Laminat gulve skal rengøres regelmæssigt, at bruge de anbefalede værktøjer.

for the record

Den mest enkle løsning til fjernelse af ridser vises voks farveblyanter, de er egnede til små defekter. Du kan købe i en butik og en særlig kit, det er egnet til at eliminere de dybere fejl. Sidstnævnte er anvendelige til reparation og chips.

Anbefalinger til arbejdet

Hvis du beslutter dig for at reparere deres egne hænder laminat flæng, bør du forberede:

  • støvsuger;
  • spatel;
  • reparationssæt.

Det første skridt er at sørge for, at reparationssæt svarer til farven på gulvet. Hvis ridserne er for dyb, kan du blot erstatte de beskadigede brædder. På forsegling af et par ridser vil det tage omkring 15 minutter.

Hvis du har købt din voks farveblyanter, derefter ridse i den første fase skal rengøres med en støvsuger, og derefter anvende midlet. Anvendelse tør klud overskydende voks fjernes fra overfladen, og efter basen er poleret. Hvis bunden var for dybt, og du ikke var tilfreds med resultatet, er det muligt at fylde med kit fejl.

Ved hjælp af kit

Handyman i dag ofte lavet af laminat reparation. Med deres hænder kan elimineres de største problemer. Til dette formål mere og kit. Inden vi går til den butik, du har brug for at forberede et stykke laminat, der skal fungere som en model for udvælgelse af nuancer. Kvaliteten er ikke værd at gemme, det gælder især for det tilfælde, hvor du er nødt til at beskæftige sig med dybe ridser.

Tips hus mester

For at fylde ridser indsæt bør anvendes spatel. Først, anbefales det at bruge som en uddannelse skrot laminat bord, og efter forsøg på at bruge gulvbelægningen. Det overskydende pasta fjernes med en ren klud del er tilbage efter fornyet tørring, indtil ved 2 time.

Afskaffelse af hævelse vilkårlige sex

Du er velkommen til at udføre reparationen laminat. Sådan fjernes ridser, chips, vabler, kan du se, hvis du læser artiklen. Når alt gulv til assortere intet behov eller ønske kan erstattes af en enkelt portion, der svulmede under driften. For at gøre dette, skal du bruge en rundsav. I hvert hjørne af de beskadigede lameller har brug for at bore huller, der afgår fra kanterne af produktet omkring 1,5 cm. Dette vil fjerne muligheden for skader på tilstødende lameller.

I det næste trin, er huller skæres langs de lange sider af brættet, bør afstanden mellem dem være 25 cm. Blyant bør tegne en linje, der ville forbinde hullerne. Master nødt til at justere skæredybden af saven til at matche tykkelsen af laminatet. Hvis denne anbefaling er forsømt, kan den blive beskadiget undergulvet.

Hvis du har brug for at reparere deres egne hænder laminat vilkårlige metoder disse værker, bør du helt sikkert kigge ind. Som en af dem fungerer som brugen af elektriske save. Ifølge linjen trækkes af det næste trin er at gøre propyl, startende fra centrum. At skære den korte side af brættet, en kniv. Den indre del af den opsvulmede element fjernet, samt resterne af de beskadigede lameller. Plot godt rengøres mod snavs og støv med en støvsuger. Nærliggende bord med behovet for at forblive i god stand, ellers de også kan fjernes.

Med en skarp kniv fjerne den nederste del af slottet fra det nye produkt. Dette gælder for korte og lange sider. Langs kanten af laminatet board tømrerens lim påføres, lamel sidder på plads. Anvendelse ren klud overskydende lim kan fjernes ved at anbringe toppen af varerne til bord indgriber godt i én position.

Anbefalinger til reparation laminat udseendet af revner og knirkende

Hvis tiden vil du bemærke, at laminatet begyndte at udgive en knirkende, og mellem dens lameller dukkede slots, kan du prøve at løse situationen. Sådanne fejl kan forekomme ved montering strimler bæres af en værktøjssamling. Under drift med nogle coating dele forskydes.

Med slots kan bekæmpes på samme teknologi som med ridser. Deres camouflage hjælp voks eller bytte det beskadigede område. Nye strimler kan være forstærket med lim, uden brug af værktøj joint. Dette vil give mulighed for større pålidelighed. Sommetider eksperterne bruge selvskærende skruer.

Reparation og restaurering af et laminat med deres hænder ofte udføres handyman. Hvis du bemærker forekomsten af frakturer, derefter gendanne stroppen ikke virker, vil de nødt til at ændre. Til dette dæksel adskilt i side og derefter i de nye befriede områder lameller installeret. Dette skal sørges på tidspunktet for køb af gulve, der giver bestanden materiale. Hvis du ønsker, at restaurering ikke var nødvendig i lang tid, i første omgang nødt til at følge alle regler dækker installation. De foreslår behovet for tekniske huller. Hertil kommer, at det er nødvendigt overholde velordnet drift.

Eliminering lameller kollision

Hvis du rejser spørgsmålet om, hvordan man kan reparere laminat, hævelse, tilhugget faktisk kan forekomme, selv om en kvalitet dækning, bør du vide, at der er beskrevet i artiklen, at materialet kan være beklædt med problemet med kollision mellem tilstødende brædder. Dette problem kaldes også hævelse, samt at der opstår, når vådt materiale. I dette tilfælde den fælles bliver V-formet.

Det er bedst at tage sig af det på tidspunktet for lægningen. For at gøre efterlade et hul mellem en væg og gulvbelægning, i dette tilfælde bestyrelsen vil have plads til ekspansion. Reparer gulv er ganske enkel. Til dette formål, der støder op til væggen demonteres og lamellen er skåret i længderetningen. Afhængig af højden af bule kan fjernes ca. 5 cm. Hvis hævelsen ikke forsvinder, bør det placeres på overfladen af tunge genstande, der forlader dem på dagen.

Du naturligvis kan lave en reparation laminat med hånden. reparationsmetoder er beskrevet i artiklen. Men for at forhindre et sådant behov stadig muligt. For at gøre dette, montere soklen bør ikke udføres på gulvet. I dette tilfælde vil lamellerne ikke være i stand til at ekspandere. Et sådant flydende gulvbelægning, men det bør ikke blive styrket til sokler eller base. Langs væggene i installationen er nødvendigt at fastsætte kiler, der vil holde kløften mellem laminatet og væggene.

konklusion

Laminat - en smuk, men ganske fræk dækning. Under drift, er det nogle gange også exfolierer. For at undgå sådanne problemer, er det ikke anbefales at vaske gulvet med en sæbeopløsning eller vand. Til rengøring er det bedst at bruge særlige midler, der kaldes renseapparater laminat.

Reparation laminat dine egne hænder kan udføres i flæng, men det er nødvendigt at forsøge at undgå et sådant behov. Til dette formål for belægningen være ordentligt passet. Særlige sammensætning påføres overfladen, og derefter tørres af base, ikke-slibende klud. Hvis gulvet er blevet spildt i vand, skal det aftørres med en tør klud. Hvert minut vil øge risikoen for at dække pakken. Hvis dette sker, vil bestyrelsen nødt til at ændre helt eller delvist.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.