TravelingRetninger

Habtoor Grand Beach Resort Spa (Dubai UAE): beskrivelse af hotellet, og anmeldelser

Hvil i UAE har længe nydt stor popularitet. Om kvaliteten af ydelser og priser den tilhører den kategori af eliten. By Dubai, som ligger i emiratet af samme navn, er en leder i landet i udvikling af turistbranchen. De fleste af hotellerne her har den kategori af "5 stjerner" og er moderne, stilfulde skyskrabere. En af dem - Habtoor Grand Beach Resort SPA Autograph Collection. I dette hotel imponerer med sin storhed og luksus, har alt at gøre gæster føler sig ikke blot ferierejsende, samt et minimum af konger og dronninger. Eksklusiv indkvartering, et bredt netværk af restauranter, der repræsenterer snesevis af lande køkken, en spa, et enormt perfekt præparerede område og altid klar til at tjene personale - det er hvad der venter hver gæst her.

Beliggenhed, hvordan man får

Hotel Habtoor Grand Beach Resort SPA Autograph Collection er i planlægningen område af byen, kaldet Dubai Marina, som ligger på bredden af den menneskeskabte bugt. Dens vigtigste attraktioner - en skyskraber, slank, og nogle gange helt originale former farende op. Om landskabet vil omgive gæster overvejet hotellet. Det blev bygget i 2005 på en af de mindre, der spænder mellem skyskrabere gader Al Falea Street. Den hviler på en større gade Al Mamsha hvorved kønsbehåring transport. I nærheden ligger den alluviale ø Palm Jumeirah. Geografisk det sted, hvor Habtoor Grand Beach Resort SPA, også kunstigt skabt ø, men ikke deponere en ligesom en palme, og otchlenili fra fastlandet, gennembrud kunstig kanal Daba - Marina for bekvemmelighed yacht ejere, der har valgt feriemål Dubai Marina området. Fra byen er det kombineres syv broer. Denne ø er den mest luksuriøse i byen. Her er alt omringet i luksus, men for turister og beboere til at bygge en metrostation, indkøbscentre, promenade og en bred vifte af hyggelige restauranter, marina.

For at komme til hotellet er let. I Dubai 4,5 km fra dens historiske centrum - Deira City bygget en ny lufthavn, en af de største i Mellemøsten. Det ankommer passagerfly fra Rusland i løbet af året. Varigheden af flyvningen af 5 timer. I lufthavnen, organiseret overførsel af turister møder rejsebureau, hvor turen blev købt, og leverer til hotellet. Det tager højst en halv time.

generel beskrivelse

Hotel Habtoor Grand Beach Resort SPA 5 * passer perfekt og effektivt supplement til den overordnede sammensætning af Dubai Marina, i henhold til turister, hvilket er en skov af skyskrabere i de mest originale former og design. Den indeholder to nye bygninger - et tårn på 25 etager over jorden, hver arrangeret overfor hinanden og er forbundet med en spektakulær spring. På tagene af bygninger i toppen (25) sal i bygningen er udstyret med et business center med restaurant og bar. Også i hotellets infrastruktur omfatter to mere fast på vilkår af to-etagers hytter bygget. Overgangen er udstyret kongeligt smarte lobby, beundre dens størrelse og slående rige og smarte interiør. Her er alt, herunder marmorgulve og vægge, skinner og funkler, mange detaljer i dekoration, lysekroner, Søjlehaller, stuk forgyldt, i høj gulv vaser er altid friske eksotiske blomster. For nemheds af turister i lobbyen sat de bløde stole og sofaer, borde, fjernsyn, åbne detailbutikker.

Reception på Habtoor Grand Beach Resort SPA Autograph opererer døgnet rundt. Personalet er flydende i engelsk, men de færreste ved det russiske sprog, som forårsager vanskeligheder med at opnå ydelser. Men indtrykket af kommunikationen med personalet er altid gavnligt, da de alle er veluddannede og at især imponerer - de er altid meget oprigtig smil. Ved receptionen, du kan udveksle valuta, hurtigt ringe efter en taxa eller shuttle til Dubai Center (gratis), kalder en læge, til at videregive ting til renseriet, og værdigenstande i sikkert, leje en bil, bestille en porter. Ved siden af receptionen er et værelse indrettet med sofaer og lænestole, der kan efterlade ting og resten af vejen gæsterne, værelserne er ikke klar til check-in tid. En vigtig forudsætning i designet - dette hotel helt sikkert tager et depositum på 1000 DHS. Afhængig af hastigheden det kunne nå 15.000 - 17 millioner rubler. Depositum blok på bankkort. Ved brug af ydelser fra et hotel med ham afskrevet pengene. Frigørelse af ubrugte beløb har stået på hans tilbagevenden til Rusland.

infrastruktur

Habtoor Grand Beach Resort SPA Autograph 5 * er et meget stort område. Alt det, på trods af den meget varme klima, begravet i blomster og grønt. Året rundt bloom enorm figentræer og rhododendron, den eftertragtede skygge skabe snesevis af palmetræer og kærtegne høre fuglene synger og mumlen af springvand. Blandt denne pragt designere med succes placeret 4 sovesale, to swimmingpools, tennisbaner, squashbaner, restauranter, gratis parkering. Tårnet huser hotellet har flere restauranter, et center for børn, en spa, en avis og souvenirbutikker. Til forretningsmøder, konferencer, foredrag er tilgængelige 4 mødelokaler med en kapacitet på mindst 15, højst 100 mennesker. Hvert værelse er udstyret med moderne elektriske apparater, skærm, mikrofoner, komfortabelt indrettet. du kan bestille sig af en kurér og sekretærarbejde om nødvendigt. Hotellet har en stor mulighed er interessant at bemærke nogen væsentlig begivenhed (bryllup, jubilæum, ferie). For at gøre dette, er der en festsal til 1.200 mennesker, som er dekoreret med medarbejdere, i henhold til temaet for fest.

Værelser

Turist bolig er glade for at tilbyde 446 værelser med forskellig komfort niveau Habtoor Grand Beach Resort SPA 5 *. Anmeldelser af dem er generelt gode i deres design vægt på arabisk motiver med usædvanlige lamper og vaser, traditionelle lave sofaer med masser af puder.

Hytten indeholder følgende værelseskategorier:

  1. Resort Room areal på 35 m2. Udsigten fra de synspunkter hotellets område. Faciliteter - seng, klædeskab, skrivebord og et lille bord, spejl, originale lamper, klimaanlæg, et lille køleskab med mini-bar (tilgængelig prisliste for tilgængelige det drikkevarer, er betalingen fjernet fra depositum), altan (der er 50% af værelserne). De sundhedsmæssige værelse har et badekar, toilet, bidet, badekåbe, hjemmesko hygiejnesæt (shampoo, lotion, shower gel, barbering gel, tandbørste, tandpasta, brusebad cap). Alt dette opdateres dagligt.
  2. Delux Resort Have areal på 35 m2. Disse tal er forskellige fra Resort Room design og det faktum, at der kun er dobbeltseng, stort og komfortable, med masser af puder.

Tårnene Habtoor Grand Beach Resort SPA Autograph antal værelser nyere end hytter, synspunkter fra vinduer, især på de øverste etager, åbner ud til bugten og byen, og store panoramavinduer gør lyse værelser og yderst komfortabel. Udformningen af hver af dem brugte elementer af arabisk kultur, gulvene tæppebelagt, er væggene dekoreret med originale udstillinger.

kategorier:

  1. Tower Room areal på 49 m2. Disposition - opholdsområde og sove, entre, stue, badeværelse hygiejne.
  2. Værelse med havudsigt areal på 40 m2. Disse værelser har en lille balkon, og yderligere faciliteter inkluderer en elkedel og et sæt af kaffe, te, sukker. Genopfyldes dagligt.
  3. Familieværelse areal på 50 m2. Dette værelse er til 4 personer. Disposition - et soveværelse, en stue, et hygiejne værelse, entre. I stuen har en sovesofa.

Især populær blandt turister, der valgte den Habtoor Grand Beach Resort SPA, nyde klublokaler. Feedback fra turister, de er mere elegant, og desuden er de forsynet klubprivilegier omfatter gratis transport til lufthavnen, en privat restaurant, hvor morgenmad afholdes i løbet af dagen fri adgang til kaffe lounge på 25. etage, gratis drinks om aftenen.

Club-værelse 40 m2 (nogle værelser har en panoramavindue 2).

Havudsigt 40 m2 med fantastiske omgivelser.

Suite 65 m2. Disposition - entre, stue, soveværelse, badeværelse, toilet. Mellem soveværelset og stuen har en skydedør.

Turister, der bestiller et værelse i hytten, hvis det ønskes, kan ændre dem til numre i tårnet, men det kræver et tillæg på mellem $ 500.

mad

Den Habtoor Grand Beach Resort SPA 5 * er der 7 restauranter, caféer, barer, vandpibe.

De er placeret i tårnene og i-bygning på den tredje og højeste gulvet. Tag en rundtur i hotellet kan være en BB kraftsystemer, det vil sige, kun morgenmad, HB, som betyder "morgenmad og middag" eller valgfri "frokost og aftensmad", FB - helpension. Morgenmad til gæster er organiseret af den type "selv". Menuen er meget rig, herunder mælk og mejeriprodukter retter, en bred vifte af oste, pølser skiver, kød (lam, oksekød, kylling), fisk, grøntsagsretter, forskellige salater og vegetabilske nedskæringer, hvorfra gæsterne kan gøre sig salater på din egen smag. Som en garniture fodret kartofler, pasta, majs, ris og saucer uden. Til frokost, nyde varme retter (suppe, suppe, fisk suppe). For den søde tand er der et stort udvalg af kager, kager, alle former for desserter, eksotiske frugter. Gratis drinks til morgenmad - kun vand (bortset fra i klub værelser), andre drikkevarer skal købe.

Mange turister forsøger at tage ture med måltider "morgenmad kun" i Habtoor Grand Beach Resort SPA. Dubai - en by, hvor har snesevis af elegante, eksklusive og helt uhøjtidelige restauranter, så alle kan vælge den mest passende løsning. For dem, der ikke ønsker at have en snack eller fuld middage til at gå til byen, hotellet i skyggen af eksotiske planter er meget kreative arabisk, italiensk, thai, orientalske restauranter. De er usædvanligt god service, nice atmosfære, og de designelementer, der anvendes i dekoration, traditionelle 'land hver restaurant. Kog dem kun den højeste kategori.

Ud over restauranter, hotellet har en engelsk pub, stylet London Underground, og en arabisk café med fremragende vandpibe.

Fritid på stedet

Habtoor Grand Beach Resort SPA 5 * tilbyder turister et bredt udvalg af hvordan du skal bruge tid uden at forlade hotellet. På sit område er der to voksne swimmingpools, den ene af dem har endda en lille bro, hvor man kan gå på en dejlig ø med en palme. Omkring svømmebassiner er der altid en gratis solbad med madras og parasol, så ingen her tager ikke forskud. For endnu mere sjov er der barer ved siden af, som arbejderne kan indgive en drink direkte til turistmål. På tredje sal af hotellet, lige på taget af overgangen mellem tårnene, der er en anden stor og næsten altid unfrequented pool og helt rent vand. Omkring ham er også liggestole og parasoller samt en behagelig ferie supplement med åben udsigt over de omkringliggende højder.

Sportsbegejstrede er der mulighed for at tilbringe tid på tennis- eller squashbaner, i billardrum, i et meget veludstyret fitnesslokale.

Slap af og få sundere gæster Habtoor Grand Beach Resort SPA er i en vidunderlig spa kompleks, beliggende i et af tårnene i bygninger. Det beskæftiger massageklinikker, hvor specialuddannet personale udfører forskellige former for massage, herunder Ayurvedic. Også i spa-komplekset har en sauna, dampbad, jacuzzi. Der er også en skønhedssalon, hvor de laver en maske for ansigtet og décolleté, hold huden i alle kropsbehandlinger. Erfarne mester kabine er altid klar til at gøre en manicure, pedicure, en smuk frisure eller klipning, professionel make-up.

Om aftenen har hotellet et diskotek, restauranter er forestillinger med musikere, sangere, dansere. En anden type af animationen er ikke givet.

tjenester for børn

For de yngre gæster tilbyder mange tjenester Habtoor Grand Beach Resort SPA. Anmeldelser forældre om deres børns fritidsaktiviteter eneste positive. Så hotellet har et børnebassin med to vandrutsjebaner. En af dem er for de helt unge. Den anden til ældre børn. Det giver større sikkerhed og hjælper til at undgå en situation, hvor børnene på grund af de større børn ikke har tid til at ride. Ud over den pulje, i det område af ubebyggede lyse og rige, og derfor meget attraktivt for rebyatni legeplads. Bygningen er et af tårnene for børn børneklub med veludstyret legerum. Forældre for et gebyr kan bestilles (timeløn) babysitter.

Værelserne på reservation sæt barnesenge. Restauranten har et udvalg af retter, som er egnet til børn (undtagen spædbørn). En dejlig bonus er hotellet - for børn under 6 år ikke behøver at betale, ingen indkvartering, ingen mad.

Fritid i byen

Have ankom i UAE forvente at finde her mange eksotiske hvile, herunder dem, der har købt turen på Habtoor Grand Beach Resort SPA 5 *. Dubai har altid levet op til deres forventninger. Blandt de turister og den lokale befolkning er meget populær center "Mall of the Emirates", hvortil gæster på hotellet kan anses for at tage en taxa eller metroen. Til den station, du har brug for at gå gennem hovedgaden, der løber tæt på hotellet, cirka 5 minutter, maksimum 7. Dimensioner på midten af fantasi. Dens område er 223 tusind m2. Her kan du købe eksklusive og dagligdags produkter fra førende mærker, og desuden have det sjovt på forlystelser, selv slappe af på et skisportssted!

En anden meget populær sted - mall "Dubai". Dets dimensioner er lige så imponerende. Denne indkøbscenter, ud over hundrede butikker der er en "gylden marked", hvor de sælger unikke guldsmykker, den bedste akvarium i landet, en stor børneunderholdning kompleks.

Feedback fra turister, i en meget bekvem beliggenhed er Habtoor Grand Beach Resort SPA 5 *. Jumeirah, det mest populære område i Dubai, næsten smelter sammen med Dubai Marina, som anses for hotellet. Derfor kan gæsterne hurtigt og omkostningseffektivt komme til de bedste steder Jumeirah - Wild Wadi Water Park-området på 5 ha, den eneste moské, hvor muslimer ikke er tilladt, Jumeirah Plaza Shopping Center.

Hvis du ikke er interesseret i shopping og seværdigheder i byen, kan du købe interessante ture. Her er nogle af dem: den Bastakiya, Al-Fahidi Fort, Palm Island. Den nærmeste af dem allerede helt afsluttet, og besat, gæster får ikke mere end 5 minutter.

Uafhængigt, uden at købe en tur, du kan også tage en tur til at beundre den højeste bygning i Dubai - Burj Khalifa, og sang, og derudover en dansende springvand, der ligger ved siden af.

strand

Det er vigtigt at tage hensyn til vejrforholdene alle, at købe ture til Habtoor Grand Beach Resort SPA 5 *. Forenede Arabiske Emirater - Mellemøsten land, hvor klimaet er stærkt indtager et stort ørkenområde påvirkes. Højsæson er i vintermånederne, når vejret er nogenlunde det samme som i Moskva i sommer, og det var varmt endda muligt at sige på varme dage, kølige nætter og behageligt for svømning vandtemperaturen i bugten (ca. 22 grader), plus den næsten fuldstændige ro. Fra maj til oktober i UAE anses lavsæson, så priserne på alt for lavt. Årsagen - den intense varme. I juli, temperaturen her når 45 grader i skyggen, er regn ikke ske, men den høje luftfugtighed, som er vanskelig at tolerere selv raske mennesker. Slap af på stranden ved dette tidspunkt ikke er muligt, fordi det ikke spare endnu havvandets temperatur, der når 35 grader. På dette tidspunkt i Dubai komfortabel kun i de områder, hvor der arbejder klimaanlæg, for eksempel i "Mall of the Emirates", hvor du selv kan stå på ski og spille snebolde.

I højsæsonen, som varer i UAE fra den første af oktober til omkring midten af maj, en strandferie går perfekt. Habtoor Grand Beach Resort SPA - hotel, bygget næsten på bugten og har sin egen strækning af stranden. Da turisterne er helt ren og meget blødt og behageligt for fødderne af sand, men at gå på det barfodet kun er muligt i morgen. I løbet af dagen er det så varmt, er du nødt til at sætte på sko på dine fødder strand sko. En ulempe ved stranden kalder hvad senge og paraplyer er beliggende cirka 100 meter fra vandkanten. Men svømning er meget god som en glat indgang i havet, klipper, ingen vandmænd og tang, men vandet er så salt, at svier øjnene. Efter badning så husk at skylle det.

Til hjælp for hotellets gæster på stranden bar. Drinks og snacks betalt det. I nærheden er der et par andre barer og restauranter.

anmeldelser

Habtoor Grand Beach Resort SPA - hotel et anbefalede sted for unge, ældre, familier med børn. Dens rating på de gennemsnitlige 8,6-8,8 point ud af en mulig 10. Især over, at de nygifte, fødselsdag og mæcener hotel giver en dejlig kompliment i form af en kage, en frugtkurv og en flaske champagne (med undtagelse af fødselsdagsbarnet). Fejrede i de fleste anmeldelser professionelle af hotellet:

- et smukt område, en stor, velplejet, altid ren, meget smuk;

- et luksushotel, alt funkler og skinner, alle omkring renlighed;

- meget veluddannede hjælpsomme, altid smilende personale;

- store værelser, rummelige, med panoramavinduer, med fungerende VVS og elektroteknik;

- en ny skarpe hvidt sengetøj;

- en bred vifte af hygiejneprodukter i badeværelset;

- fine dining, lækker mad;

- meget varieret morgenmad, retter for enhver smag;

- nice pool, masser af gratis liggestole;

- en række tjenester til børn;

- vidunderlig strand, vandet er altid rent, dybden er ikke på kysten, hvilket er praktisk for børn.

Fejrede i Habtoor Grand Beach Resort SPA ulemper:

- blokering af bankkort depositum, som låser selv om med ham intet blev filmet, sker kun i Rusland;

- i chalet værelser mere dyster, fugtige, generelt utilpas;

- for dyrt, alle drikkevarer, herunder vand;

- placeringen af bygningen af hotellet er langt fra stranden (gå til ham omkring 5 minutter, hvilket ikke er meget komfortable i varmen, især med børn);

- beds væk fra vand;

- på stranden kan være til stede ikke kun hotellets gæster;

- hyppige diskoteker i den tilstødende bar, hvilket forhindrer god resten;

- fravær af animation;

- rengøring kan udføres relativt sent (ca. 4 pm).

Men på trods af de små skønhedsfejl, dette hotel er et fremragende valg for dem, der beslutter at tilbringe en ferie i et vidunderligt land, UAE.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.