ForretningSalget

Boqueria Market (San Josep) i Barcelona: åbningstider, hvordan man får

Støjende og farverige turist Barcelona liv ville være ufuldstændig, hvis den ikke var Boqueria-markedet, som ligger på en af de største attraktioner i Spanien - Ramblas. Det tiltrækker folk fra nærliggende byer at bestanden op på friske aromatiske produkter og diskutere de seneste nyheder. For turister, er det et paradis, som er berømt for Spanien - Barcelona til en vis grad skylder sin ekstraordinære atmosfære i Boqueria-markedet. Her kan du se en masse fantastiske ting og sætte pris på den ubeskrivelige smag af spanske lokale.

Historien om La Boqueria-markedet

Hans uofficielle fødsel Boqueria-markedet har fået et andet i 1237. På det tidspunkt, det område, hvor den er nu, var placeret uden for byen. Det blev brugt til de lokale landmænd sælger frisk kød, frugt og grøntsager. Snart begyndte de at sælge og levende svin. Handel blev gennemført i det fri, ikke indhegnet, så her samledes frit villige til at gøre landmændene fra alle de omkringliggende landsbyer. Indtil 1800 de eksisterende indkøbsarkader kaldet "strå marked".

Alt dette tidspunkt området tilhørte hende selv, blev der ikke tale om arrangementet ikke udført. Kun i 1826, har dette sted kommet under regeringens kontrol, og officielt anerkendt handelsområde. Efter omkring 10 år, markedet i Barcelona under ledelse af arkitekt Mas Vila begyndte at vende i en overdækket pavillon. Opførelsen varede flere år, og den officielle åbning af indkøbscentre blev afholdt i 1853. Hans anden navn - Sant Josep - markedet var på grund af, at den første sten i sit fundament blev lagt i dag over. Josef. I 1911, området har en ny fiskemarked, og ved 1914 i løbet af gasudstyr af bygningen og udstyr af et nyt metal tag, som eksisterer til nutiden.

moderne Bokeria

Log på Beaucaire er mulig gennem Ramblas - epicentret for bylivet, ikke kun i Barcelona, men hele Catalonien. Siden 1914 er markedet rum væsentligt forbedret i forhold til de sanitære standarder for handel og æstetisk komponent. Nu San Josep er verdensomspændende betragtes som de bedste byens markeder.

Mad manifold placeret på hylderne 300 i det område af en enkelt stor pavillon areal på 2500 sq. m. Den beskæftiger forhandlere i tredje og fjerde generation, der ønsker at bevare og fortsætte historien om urgammelt Barcelona.

Tidens gang førte til, at selve byen og Boqueria-markedet i særdeleshed er nu mere fokuseret på turister. Imidlertid er catalanerne det altid forbundet med den festlige travlhed, gamle skikke og familietraditioner. Derfor, sammen med dem, der ønsker at udforske alle turistattraktioner og er hjemsted for lokalbefolkningen, ivrige efter at opleve den ubrydelige bånd mellem fortid og nutid i Barcelona.

markedsstruktur

I nærheden af hovedindgangen til pavillonen placeret boder med slik, assorterede eksotiske frugter og bær, nødder og tørret frugt. Det er meget praktisk at medbringe en lille taske, som du foretrækker, og spise det, uden om markedet. Boder, der sælger gård mejeriprodukter kan findes lidt længere til venstre for indgangen. Buffeter med kager og slik linet op langs fjerneste væg, og vil falde i hele omkredsen af pavillonen.

Bygningen marked har flere udgange - hovedindgangen, bageste udgang, og flere side. Den bagdør bliver interessant at besøge turist - den viser på den atmosfæriske smalle gade, hvor du i ro og mag kan slentre, efterbehandling deres næste kulinariske mesterværk, købes på købmand paradis.

Side udgange på højre side gå til flere butikker tilbyder fremragende spanske vine.

Boqueria - en guldgrube for gourmeter

Den rigdom af intervallet på hylderne i forbløffende. Hvor friske frugter og grøntsager er kombineret med sjældne krydderier, er friskfangede havdyr placeret nær fersk kød og indmad, og fra en række forskellige kager og chokolade øjne flygte fra enhver sød tand.

Importeret til handel ikke kun produkter fra lokale gårde, men også et imponerende udvalg af eksotiske. Om vinteren, på disken, kan du se en stor modne jordbær eller en lækker mango, men catalanerne foretrækker at forkæle dig selv med årstidens produkter. I den multinationale publikum, raser i pavillonen og den nat og dag, kan ses som turister på udkig efter underholdning i støjende omgivelser i Barcelona, og lokale beboere er alvorligt bekymret over den søgen efter produkter friske kvalitetsprodukter.

Hvad kan findes på hylderne i Sant Josep?

Her kan du købe næsten ethvert produkt:

 • Frisk eksotiske frugter og bær, for som tilbyder at gøre dine øjne frisk juice eller nedskæringer.
 • Hjem greens og grøntsager.
 • Nødder og tørrede frugter.
 • Forskellige typer af kød, som hugge op pænt i dit nærvær.
 • Duftende røget pølse og skinke.
 • Spicy oste, hjemmelavede mejeriprodukter, milkshakes.
 • Oliven og pickles.
 • Sjældne krydderier og krydderurter.

 • Den overflod af slik, fra kandiserede frugtstykker og slutter med chokolade i forskellige former og farver.
 • Frisk duftende brød.
 • Vin for enhver smag og pengepung - flasker koster fra 10 til 500 euro.
 • Fisk og skaldyr fortjener særlig opmærksomhed.

Kings Boqueria-markedet - sælgere af fisk og skaldyr

Barcelona marked retfærdiggør landets nærhed til Middelhavet - i hjertet af pavillonen besat af fisk numre. Al den undersøiske verden kan observeres på lysbilleder belagt med små is hylder. Octopus og blæksprutter, havtaske og tun, muslinger og muslinger, rejer, søpindsvin og østers - de fanges blot et par timer siden, nogle af dem stadig bevægelse.

Meget populær blandt katalanerne nydt paella - risret med tilføjelse af muslinger, rejer og blæksprutter. På det område af markedet, der er restauranter, hvor du kan smage ikke kun paella, men frisk fisk, tilberedt af en hemmelig opskrift catalansk.

Tricks bemærket af turister

Nyttige tips er sammensat af oplevelsen af rejser, vil bidrage til at tilbringe tid sammen med brugen af markedet. Her er de vigtigste:

 • Start uden om detail plads bedre i morgen, startende fra midten af niende. På dette tidspunkt hallen er næsten tom, ingen turister, og du kan se den, hvad fødevarer foretrækker at tage en lokal. Her kan du også rart at have morgenmad kager og friskbrygget kaffe.
 • Diverse frugter, frisk juice, smoothies, og nødder i dybden markedet er billigere end ved indgangen.
 • Her elsker overenskomstforhandlinger, men uden fanatisme, men af hensyn til fornøjelse - det betragtes som et tegn på respekt og opmærksomhed. Hvis du prutte, kan du få en lille rabat, og du vil vælge præcis den bedste på tælleren.

 • Sælgere gerne tale - hvis du er venlig, helt sikkert lære hemmeligheden bag nogle interessante retter. Hvis du planlægger at besøge Boqueria-markedet, os fra de samme sælgere Hej - de gør en god rabat til faste kunder.
 • Du kan tage billeder, men omhyggeligt - nogle forhandlere har vænnet sig til de irriterende turister, nogle omdannet til en vittighed, der tilbyder fotograferet til 1 euro, og nogle alvorligt irriteret, når han så dem der tager sigte på kameralinsen.

Spisesteder i det område af markedet?

Kendskab til højdepunktet i Barcelona, selvom fascinerende, men meget udmattende proces. De, der ønsker at slappe af og samle kræfter til nye erfaringer til turister i det område Bokeria anbefales at besøge flere små barer tilbyder lokale delikatesser og forfriskninger.

Måske den mest almindelige og favorit blandt rejsende er Bar Pinotxo. Venligt og en dedikeret bar ejer er meget glad for udlændinge, klar til at tale med alle, der deler positive følelser. Baren serverer klassiske catalanske retter, kød eller fisk snacks, lækker frisk fisk og skaldyr, flavorful bagt pølser og kolde salater.

Til den varme betjener smukke, stadig varm sprøde baguette. Til dessert anbefale bestilling sarte donuts i sukker, smelte i munden. Bar Åbningstider - fra 06:00 til 03:00.

Beliggenhed, driftstimer, hvordan man får

Marked Placering - Spanien, Barcelona, boulevard La Rambla, 91. Du kan komme dertil på metro på den grønne linje, Liceu inden de når stationen, men meget mere interessant at være en afslappet gåtur langs boulevarden, ser et spil af gade aktører.

Over boulevarden - centrum af Barcelona, og det er meget godt placeret for turister Boqueria-markedet. Åbningstider - fra 8:00 til 20:30, pavillonen er åben for besøgende fra mandag til lørdag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.