ForretningSalget

Svenskaya Fair, Bryansk. Hvordan kommer man til Svenska fair?

Hvert år storstilet farverige begivenhed "Svenskaya Fair" finder sted på Andrew eng i landsbyen Suponevo Bryansk regionen. Under arrangementet, forskellige selskaber sætter deres produkter produktion, og hver af de Bryansk området præsenterer en unik egenskab af regionens område. Fair blev besøgt af tusindvis af mennesker til at nyde shopping og bare sjov at slappe af.

Historien om forekomst

De historiske rødder et vigtigt og længe ventet ferie Bryantsev at gå langt ind i tåger af tid. Den nøjagtige dato, da han først gik "Svenskaya Fair" (Bryansk), ingen kender. Fundamentet er lagt for hendes udseende på ferie handel vægge Svensk kloster. Da var den periode af urolighederne, landet begyndte at genoplive efter ødelæggelserne, og en førsteklasses beliggenhed i Bryansk gjort det et indkøbscenter. Effekten i disse dage, på alle måder at støtte og overvåge aktiviteter i forbindelse med menneskehandel. Udenlandske købmænd her fik lov til at handle nogen produkter, med undtagelse af tobak og vin. Valget her var bred. Merchants fra Litauen sat til salg alle mulige tøj, fartøjer fremstillet af forskellige metaller, læder, kvæg fedt. Eastern købmænd handlede pelse og fisk af Volga og den nordlige metal, træ og en linned produkter. Tyrkiet og Krim var kilden til ris, bomuld og Calico og papir. Stof og tørret frugt til at komme til messen fra Vesten. Af 1867, "Svenskaya Fair" er faldet på grund af skift af statsgrænsen i Vesten.

ny ånde

Det første skridt var en genoplivning af "Svenskaya Fair" på Andrew Meadow i anledning af Millennium af Bryansk. Messen varede i to uger, hvor der blev solgt varerne til hundredtusindvis af rubler. Men ikke kun succes handel for at gøre en ferie uforglemmelig. syvogfyrre koncerter blev afholdt inden for rammerne af begivenheden. I den forbindelse blev det besluttet at foretage en årlig begivenhed, men hårde tider har gjort deres justeringer. Og den endelige genoplivning af "Svenskaya Fair" (Bryansk) modtog i 2005. Fra det øjeblik begivenheden var faktisk en årlig skala, og takket være ledelse af Bryansk regionen. På Andrews Meadow i yarmorochny dag gæst kloster ligger hver af de distrikter i Bryansk regionen bred. De udviser deres bedste produkter og dele vigtige resultater. På "Svenska Fair" kan man købe produkter af lokale håndværkere, usædvanlige planter, landbrugsprodukter, kæledyr og meget mere. Traditionelt er festivalen ledsaget af koncerter, performances og sjove konkurrencer.

interessante fakta

  1. "Svenskaya Fair", da den første fjerdedel af det attende århundrede bragt ind i statskassen enorme for den tid, de penge i mængden af syv tusind rubler opgaver.
  2. Den vigtigste del af alle varer på det tidspunkt besatte hamp olie - folk er uddannet på det som solsikkeolie ikke er blevet importeret fra Amerika.
  3. I det enogtyvende århundrede, der var glødende modstandere af begivenheden - de miljøforkæmpere. Deres harme var baseret på det faktum, at messen besøgende tramper levn planter, der voksede på Andrew eng og blev opført i Red Book.
  4. De hurtige ændringer i guvernørens stol ved århundredeskiftet påvirkede ikke eksistensen af festivalen.
  5. Uhørt skandale skete på en af de messer. En af de lokale kød forarbejdningsanlæg indsendt en stand der forestiller en gris hoved dekoreret guerilla uldne hat. Trouble vendte så alvorlige, at selv kom til myndighederne i Moskva, hvilket førte til en reel hård straf. En advarsel for producenterne "Svenskaya fair". Foto af en hændelse, desværre gået.

religiøse steder

Andrew eng for "Svenska fair" valgt ved en tilfældighed. Tidligere handel fandt sted nær den nærliggende Svensk kloster. Denne ortodokse kloster blev grundlagt tilbage i 1288 på foranledning af den Bryansk Prins romerske Mikhailovich. Ifølge legenden, prinsen pludselig begyndte at forværres syn, og for at blive helbredt, spurgte han til hende for at hjælpe den mirakuløse ikon af Vor Frue af huler, var blevet holdt af Kiev-Pechersk Kloster. Overvindelse ikke en kort vej langs Desna, et ikon for det ukendte forsvandt fra båden og endte på bredden af floden Sven. Prins kom til dette sted, og bad og helbredte. Ved denne lejlighed, han beordret til at bygge et kloster i navnet på Gudsmoder på dette sted. Klosteret er den dag i dag. Gæster, der ankommer på "Svenska fair" fra andre byer, nyder at besøge helligdommen.

Kom der

For at bestemme hvordan man kommer til den "Svenska fair", skal man gå for at stoppe "Telecenter". Dette kunne komme som privat transport, og i byen. Her hjælpe minibusser №52 (n Chaykovichi -. Bryansk I), №79 (Bryansk I- Suponevo), №15 (Antonivka-Avtozavodets), №36 (Telecenter-Avtozavodets), №45 (kød fabrikken Svensky Monastery), antal 166 (Golyazh -Dobrun). I anledning af "Svenska fair" kommunale administration arrangerer gratis forsendelse fra stop "Telecenter" til Svensk kloster, til rådighed for absolut hver gæst. Efter ankomsten ved stoppestedet "Svensky Kloster" Fair besøgende skal gå på vejen, på højre side af stoppet. Denne sti fører direkte til St. Andrews Meadow. Vild i dag vil ikke arbejde her, som følger er et stort antal mennesker på denne vej. Det skal bemærkes, at din egen transport til at rejse til St. Andrews eng ikke er mulig. Køretøjet bliver nødt til at forlade væggene i Svensk Kloster.

Hvor man kan bo herboende turister

Fair besøgende vil hilse snesevis af hoteller i byen. Men de fleste af dem er komfortable hotel "Miloslavsky", "Vladimir Plaza" og "Virage". Hotel "Miloslavsky" ligger et par hundrede meter fra Svensk Kloster, værelsespriser spænder fra otte hundrede tusinde til tre hundrede tusind rubler om dagen. At vælge "Miloslavsky" Gæst sparer tid på landevejen. "Vladimir Plaza" ligger i stop "Børnehospital" område, hvorfra du kan gå fem minutter til "TV Center". Værelserne her er fra 1700 til 4500 rubler per dag. Hotellet "Virage" rum kan lejes for et gebyr fra 1600 til 3300 rubler per værelse. Hotellet ligger nær busstoppestedet "Telecenter" og dermed reducere den tid på vejen til busstoppestedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.