Kunst og underholdningFilm

Skuespillerinde Alyona Yakovleva: Biografi stjerner af teater og biograf

Datter af den berømte skuespiller Yakovlev, Yuri Vasilievich Alyona Yakovleva, biografi, som vil blive drøftet i artiklen, skal du følge i fodsporene på sin far, trods det faktum, at et barn er blevet frataget sin opmærksomhed. Og faktisk skæbne skuespillerinden urolig. Aleny Yakovlevoy biografi fortæller om, hvordan hun opnåede berømmelse gennem hvad hun gik igennem. Vi lærer også om nogle interessante fakta fra hendes liv.

Lidt Alyona Yakovleva: biografi

Han blev født i familien af den kommende skuespillerinde berømte skuespiller Yakovleva Yu. V. Der var en glad begivenhed den 2. juni 1961. Det hændte, at pigens forældre skilt før hun blev født, så hans far er næsten aldrig set. Han var ikke meget interesseret i livet i sin datter, og hun næsten ikke er opmærksomme. Måske var det hans anden eller tredje familie ... Hvad Allen voksede op i ufuldstændige familier, har sat sit præg på barnets selvværd - det var en meget berygtet pige. Med dette var hun i stand til at håndtere kun en elev.

Da Alain var otte, giftede hendes mor for anden gang. Hendes stedfar var Nikolai Ivanov, en international journalist. Allen ofte rejste med sine forældre, og i 1973 og gik til Tyskland.

Alyona Yakovleva: biografi - karrierevalg

Fra en tidlig alder pigen forestillet sig i teatret eller på sættet foran snesevis af videokameraer, men ingen af mine drømme talte ikke. Efter gymnasiet var hun efter råd fra forældre indskrevet i fakultetet for Journalistik ved Moskvas Statsuniversitet. Der mødte hun med Alena Setunskoy, som meget snart blev venner. At ven hjalp pigen til at slippe af med alle barndom komplekser. De har altid og overalt været sammen, lære af "udmærket". Yakovlev formået at gøre her, og skridt hen imod et drøm - at spille i den studerende teater. Da hun var i det tredje år, har jeg besluttet at hemmeligt forsøge at komme ind i teatret. Hver ph.d.-studerende, hjalp hende med at få sit eksamensbevis og gik til at erobre Vakhtangov School. Og indtastet! I to år hun studerede på to universiteter, har modtaget to legater, og forårsagede ikke nogen mistanke om den del af lærerne. Men snart blev hendes hemmelighed afsløret, og MSU Yakovlev overført til korrespondance afdeling. Så det næsten samtidig modtaget eksamensbeviser for to universiteter.

Skuespillerinde Alyona Yakovleva: biografi

Debut af skuespillerinden fandt sted i Theatre of Satire i stykket "Byrden af afgørelser" efterfulgt af arbejde i "skygger", "Le Figaro", "Trold kan tæmmes", "sekretær", "Too gift Kusken" og mange andre. Yakovlev blev hurtigt den førende skuespillerinde på teatret.

Hun begyndte snart at dukke op i filmen. Hendes første arbejde var den rolle i filmen "De to banker." Allen også medvirkede i "Evige Ægtemand", "filial", "Under Aurora. 1912". Dette blev fulgt op af og stjernespækket roller, hun spillede i filmen "The Times valgte ikke", "Temptation". Tøv ikke med skuespiller og lejlighedsvise roller i tv-serier, mener hun, at det også er et job og en god mulighed for at forbedre mit skuespil talent. I hendes arsenal af arbejdet i tv-serien "The Kid i mælken," "Balzac Age", "Fighter" og mange andre.

Alyona Yakovleva: biografi - personlige liv

I privatlivet skuespillerinden er stadig på udkig efter hans lykke. Tre ægteskaber ikke bringe hendes familie idyl, men har en datter Masha Yakovleva, som hun bor. Hendes kammerater levede skuespiller Aleksandr Kahun, datter af hans far skuespiller Kirill Kazakov, direktør Kirill Mozgalevsky.

Alyona Yakovleva: et interessant faktum om navnet på den skuespillerinde

Det er kendt, at ved fødslen af Elena Yakovleva fornavn. Men den konstante forvirring relateret til det faktum, at der i branchen er der en anden skuespillerinde Elena Yakovleva, tvang hende til at ændre hendes navn. Hun husker med gru, da hun havde revet telefonen efter udgivelsen af "Intergirl" som desværre på gaden, som i alle de plakater af hendes præstationer prydet med inskriptioner, at den vigtigste rolle spilles af den berømte "Intergirl". Hun havde en lang tid til at forklare alt dette i filmen medvirkede en anden Elena Yakovleva, men det er ikke.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.