Intellektuelle udviklingMystik

Nacre. Stenen og dens egenskaber

Lær hemmelighederne og egenskaber ædelstene - ligesom at skulle gå til en interessant rejse, der vil afsløre nye sider af disse dejlige naturlige mineraler. Det er kendt, at Nacre - en sten, hvis navn betyder "perlemor". Lad os tage et krydstogt i verden af perle og finde ud af, hvad det er, hvad er de medicinske og magiske egenskaber har. Selv lærer vi om hans ligheder og forskelle med perler.

Pearl-sten: beskrivelse og felt

Dette er en perle iriserende indre overflade muslingeskaller. Hans palet er mangesidet: blå og hvid, grå-grøn, gylden brun med forskellige tidevand og mange andre farver. Det omfatter aragonit og konhin farveløs, farvet i forskellige farver. Dette har samme sammensætning perler, forskellen ligger kun i, at pladen perle calciumcarbonat (aragonit) er placeret lodret og i perlen - vandret.

Erfarne specialister vil udvinde sten i Japan på bredden af Den Persiske Golf eller Det Røde Hav. Men det kan findes på Ceylon, filippinske øer. Perlemor - sten er utrolig skrøbelig, så processen skal være meget forsigtig, at kun af fagfolk.

Hvor værdsatte perle?

Skønhed betragtes mineral beundret i lang tid. De gamle romere værdsat det, at identificere sig med tegn på visdom og magt. Men mest af alt elskede dette mineral i øst. I vores land, blev han kendt i det XVIII århundrede. Hoffolk juvelerer oprettet fra det en dejlig smykker: vedhæng, vedhæng, halskæder og meget mere. Perlemor - sten, der smukt pyntet kirke redskaber, musikinstrumenter, møbler, kister, spejle.

Helbredende egenskaber af perle

Tidligere troede man, at den knuste perlemor er i stand til at slippe af med mange sygdomme og forlænge livet. dag er det stadig en del af anti-aging og kridtning cremer. Denne ædelsten er i stand til at hjælpe mennesker, der lider af hørelse lidelser.

Det antages, at den perleskinnende talisman styrker immunitet, tilføjer vitalitet, reducerer de negative virkninger af stress, beroliger nervesystemet og forbedrer effektiviteten af organismen.

Pearl-sten: magiske egenskaber

Perle har en energi, der bringer velstand og rigdom i huset. For at gøre dette, holde smykker i perle shell. Alligevel er det i stand til at opretholde positive relationer og fred i familien. Det menes, at hvis en person er iført perle smykker, vil det være mere sikker og beskyttet mod det onde øje og onde ånder. Denne perle giver inspiration til mennesker involveret i kreativitet. Hvis hælde væsken i beholderen med bunden af det pågældende materiale, efter et stykke tid ville healing.

Pearl-sten: stjernetegn

Denne dejlige perle vil passe næsten alle tegn i dyrekredsen. Det er kontraindiceret kun tvillinger. Den mest effektive indsats har på Vandmanden og Fiskene, forværrer deres sjette sans og bringe held.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.