SkønhedKosmetik

"Reksona" (deodorant): typer, varianter, anmeldelser

I dag er vi til at få mening ud af, hvad produktet fra firmaet "Reksona" - deodorant. Dette produkt er meget populær, så det er af øget interesse fra købere. Før du køber det, du har brug for at finde ud af, om han virkelig så god som i reklamer? Historien om hvert produkt af dette mærke i samme artikel vil tage en masse tid, så de fleste af midlerne vil blive afsat til linjen "maksimal beskyttelse".

popularitet

Så hvad der præcist er "Reksona"? Deodoranter fra denne kosmetisk mærke for næsten 100 år, demonstrerer beskyttelse af høj kvalitet fra uønskede lugte. Som siger producenten, sin målgruppe - er aktive mennesker, der ikke kender ordet "nej", og er klar til at ofre alt til rådighed, med tiden at blive en vinder.

På hjemmemarkedet antiperspirant "Reksona" udkom i 2002, og i den tid er blevet en førende blandt de andre deodoranter. En sådan popularitet blandt russiske og udenlandske kunder er en bekræftelse af virksomhedens motto: "Rexona - aldrig svigte dig!"

I dag er produkter fra firmaet "Reksona" (deodorant, antiperspirant, blyant-stick) - den mest solgte i Rusland, og i nogen tid virksomheden blev ejer af titlen "Folkets Brand" og "Product of the Year". Og eksklusive dufte til produkter skabt af den berømte britiske underhus Elida Faberge.

Hvor kan du købe?

Lige så vigtigt er tilgængeligheden af produktet. Som kvinder kunder argumentere med dette, "Reksony" ikke noget problem. Kontroller rigtigheden af deres ord er meget nemt - bare besøge ethvert supermarked eller skønhedssalonen af byen. Det er også opmuntret af det faktum, at den høje kvalitet og popularitet af produktet ikke påvirkede dens værdi, der er at købe deodorant antiperspirant "Reksona" kan være til en attraktiv pris.

Der er tidspunkter, hvor på hylderne er der ingen passende format eller lugt. Det sker meget sjældent, og øjeblikkelige reaktion leverandører løse problemet så hurtigt som muligt. Så for tilgængelighed fortvivl ikke, da produkterne af "Reksona" (deodorant) i vores land ikke er en mangelvare.

I et ekstremt tilfælde, hvis det ønskede produkt ikke blev fundet på hylderne i supermarkeder og butikker i kosmetik, kan du bestille det på den officielle hjemmeside for selskabet. Priserne her er stort set identiske. Ifølge mange købere, nogle gange at bestille produkter via internettet er langt mere rentable.

serie

 • Deodorant "Reksona" (hun) Linned Tør med duften af moskus vil ikke kun give pålidelige beskyttelse, men også for at understrege kvindelighed.
 • Linjen "Net Protection" er designet til folk, hvis hud er tilbøjelig til tørhed og irritation af nogen art. Produkter i denne serie har ingen farvestoffer, parabener og duftstoffer.
 • Bomuld - den klassiske serie, udgivet mærket "Reksona". Deodorant denne linje har en subtil aroma.
 • Oxygen - produkter er beregnet til en følelse af friskhed.
 • For et sundt udseende og blødgøre huden udviklede biorythm linje, som er baseret på et specielt designet kompleks "Dermasil".
 • For nylig udgivet en serie af bruser Clean skaber en følelse af friskhed og renhed som efter et brusebad.
 • Naturals linje er skabt til fans af naturlige ingredienser. Sammensætningen af produkterne i denne serie er udstyret med aloe ekstrakt og næringsstoffer designet til naturlig hudpleje i armhulerne område.
 • Teknologi "mod hvide og nedbør spor på tøjet" præsenteres i rækken betyder Clear.
 • Som for parfume samling, så i dag er repræsenteret af tre sange: Glad, Sexet og skinnende.

Til køberen kunne vælge ud, og passer til deres hud middel mod lugt og sved, er deodoranter produktion baseret på tre former.

Produkt-format "Reksona"

Deodorant Spray har som hovedfunktion sænkning fra bakterierne, som i virkeligheden, fremprovokere lugt. Betyder helt blokerer deres effektivitet, men desværre ikke reducerer sveden.

Så deodorant "Reksona" anvendes:

 • når du har brug for beskyttelse mod lugt i et par timer;
 • ikke kun i underarm område, men også i områder med øget svedtendens;
 • gentagne gange i løbet af dagen.

Derfor konkluderer vi, at enhver deodorant ( "Reksona" inkluderet) har en overflade eksponering, dvs. fjerner lugt, men reducerer ikke sved og ud hurtigt. Men den plus af produktet er, at det gør stort set ikke efterlader spor på tøjet.

Den mest populære er roll-on deodorant "Reksona". Disse fordele indbefatter nedsat svedproduktion, brugervenlighed, brugervenligt format, blokering lugt, og tilstedeværelsen af særlige blødgør og beskytter komponenter. Mangler i dette produkt er kun to:

 • venter til tørring efter påføringen betyder;
 • uøkonomisk.

Hvis andre roll-on deodoranter efterlader pletter på tøjet, så den "Reksony", takket være en specielt designet serie af "beskyttelse mod følgende" noget sådant problem.

"Usynlig beskyttelse af sort og hvid" er tilgængelig i tre formater (roll-on, spray, stick, blyant) og forhindrer dannelsen af gule pletter på stof og hud.

Roll-on deodorant "Reksona" - "Tørt pulver" er beregnet til huden tendens til allergiske udslæt og eksem. Produktet fås i tre formater og indgår i rækken betyder "beskyttelse og pleje".

En serie af "primær beskyttelse" omfatter en 4 bold deodorant "oxygen Lightness" "Freshness sjæl", "lethed bomuld" og "Comfort hør." Hver midler klarer med sin opgave - forhindrer svedlugt i op til 48 timer.

Det skal også bemærkes det unikke i den linje betyder for MotionSense teknologi, som omfatter mikrokapsler. Det virker produkt er enkel: jo mere trafik, jo højere grad af beskyttelse.

Test deodorant "maksimal beskyttelse" fra "Reksona"

Ifølge producenten, midler til beskyttelse mod sved i 48 timer. Ifølge testen, deodorant 100% klarer sin opgave. Forebyggelse af lugt er delvis afhængig medlemmer af parfume produkt. Derfor bruger den med den parfume ikke er tilladt. Antiperspirant "maksimal beskyttelse" har en cremet konsistens, så det er let at bruge og nem påføring. Som for de hvide spor, tøj af mørke stoffer skal bæres med forsigtighed for at undgå dette problem.

Desuden har producenterne rapporteret en unik sammensætning, der fordobler effektiviteten af produktet, hvis du anvender det efter at tage et brusebad. Helt ærligt, næsten alle antiperspiranter, som er grundlaget for aluminiumsalte, besidder denne kvalitet.

Effektivitet i sved

Igen, det er værd at bemærke, at på emballagen af alle indtægter fra mærket "Reksona" er skrevet: "Beskyttelse i 48 timer" For at kontrollere rigtigheden af disse ord, blev en særlig test udført. 20 mænd og kvinder blev placeret i den "varme" rum. Under testen behandlet deltagerne facilitet på armhulerne område, og derefter tapede hendes absorberende bandage. Efter at folk kom ind i lokalet, og eksperter målte niveauer af sved. Antiperspirant fra "Reksony" klaret udfordringen bedre end andre mærker. Det er et middel absorberes godt og forhindre sveden.

Effektiviteten af kampen med en ubehagelig lugt

For at bestå denne test, blev de samme 20 mennesker hver dag om aftenen anvendte antiperspirant til underarme område. På dag 7, de tapede dette sted særlige gips absorberer sved. Så eksperter vurderede lugt stammer fra denne patch. Mark "Reksona" med denne test klarede med "4", der giver lederskab til andre virksomheder.

Usynlighed - Myte eller virkelighed?

Mange producenter af deodoranter er separate serier, som efter deres anvendelse ikke efterlade mærker på tøjet. Helt ærligt, skal usynlighed har alle de deodoranter, kæmper med sved og ubehagelig lugt.

For at bestå denne test, deltagerne anvendte midler og bar mørkt tøj i 7 dage. Eksperterne, til gengæld kontrolleres på daglig basis, hvis ikke efterlade spor antiperspirant. Ifølge resultaterne af tests blev det klart, betyder "maksimal beskyttelse" fra "Reksona" med opgaven mislykkedes.

Eksponering af huden

Som nævnt tidligere, værktøjet har en cremet konsistens, der opstår på grund af blødgøring og fugtgivende hud. I tests udført af en særlig kommission, et produkt af "Reksony" modtaget den højeste score. Det skal bemærkes, at en sådan respekt ikke opnås af alle deltagere.

kunde feedback

Hvordan har folk vurderer deodorant "Reksona"? Kommentarer om dette produkt mere positiv end negativ. Ifølge købere, betyder det nemt at bruge, økonomisk, og vente, indtil det tørrer og absorberes, er det ikke nødvendigt.

Den mandlige halvdel af køberne skelnes tilbageholdenhed og lakonisk. De fleste af de positive tilbagemeldinger modtaget, "Cobalt" fra "Reksona". Mand deodorant let at bruge, absorberer hurtigt og tørrer i en kompakt pakke, der er nem at bære til gymnastik.

Tja, i denne anmeldelse af deodoranter fra "Reksona" kan afslutte og konkludere, at dette kosmetiske mærke er ikke forgæves i mange år, det har en førende position.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.