Af teknologiGadgets

Krus med opvarmning fra USB: egenskaber, testimonials

Krus af en varm favoritdrink er den mest ønskede for dem, der skal sidde i lang tid på en computer eller for chauffører, der sidder fast i en trafikprop i flere timer. Selvfølgelig kan du bruge en termos, men den er stor og omfangsrig, og det er ikke altid bekvemt at bære rundt.

I dag tilbyder ingeniører inden for IT-sfære en bred vifte af nyttige trivia, der letter et langvarigt ophold for pc'en. En moderne gadget er ikke kun en telefon eller en tablet, men det kan stadig være et billigt, men meget nødvendigt tilbehør, som et krus med en opvarmning fra USB. Hvis du ikke ved hvad det er, og hvordan det virker, er det tid til at introducere dig til dette mirakel af teknologi. Derudover er det en fremragende gave til folk, der bruger meget tid på computeren.

Krus med opvarmning fra USB - en fremragende løsning

Kender du situationen, når du længe sidder ved computeren, skal du glemme den brygede kaffe, som snart køler ned, og du skal komme ud af vejen, gå i køkkenet for at vaske kruset og lave en frisk varm drikke? Enig, dette er meget ubelejligt, især hvis du skal udskyde et vigtigt spørgsmål, der ikke accepterer forsinkelser, og som held vil du miste megen tid. Beslutningen kan være et krus med opvarmning fra USB, som er af to slags.

Den første mulighed er den enkleste - et krus med indbygget varmeapparat. Det er nok at forbinde det med en computer, og din drink vil blive varm i lang tid. Kun i dette tilfælde må man tolerere tilstedeværelsen af et kabel.

Hvis du vil få noget mere praktisk, se nærmere på stativene til cirklerne, som sikrer en langsigtet bevarelse af temperaturen på en trådløs måde. For eksempel er der en mere avanceret version - en stand til opvarmet krus fra USB. Om hende mere detaljeret vil vi snakke nedenfor.

Hvad er en stand til opvarmning krus

I butikkerne af it-shnyh-souvenirs kan du finde et stort udvalg af sådanne stande: med baggrundsbelysning, med stik til andre enheder og endda komplet med et krus, men essensen forbliver den samme for alle. Enheden er en stativ, en power switch og et USB-kabel, der er en meter lang. Alt du skal gøre er at sætte enheden i pc-stikket og læg et krus med en varm drink på toppen.

Gadgeten er designet til at holde temperaturen på den varme drik, og ikke at koge den igen, så forvent ikke, at standen til det opvarmede krus fra USB vil gøre din te varm igen, hvis den er helt afkølet.

Et andet vigtigt punkt - et krus til en sådan stativ skal være med en flad metalbund, så der er bedre varmeoverførsel. I denne henseende er de krus, der er inkluderet i gadgetsættet, gode.

Hvor sikkert er USB-kruset under den opvarmede computerskål?

Mange brugere er alvorligt bekymrede over, at sådanne gadgets kan medføre alvorlig skade på computeren. Lad os prøve at finde ud af, om det er tilfældet.

Først og fremmest er det en ting klart: skaberne af sådanne gadgets som USB-opvarmning til krus bør have sørget for alle risici og helt sikkert helt forstår, hvilken strøm der vil være sikkert i et bestemt tilfælde, så din USB-controller ikke brænder ud.

Thermo krus med opvarmning til bilister

Et langt ophold i trafikprofilen kan gøre selv den mest rolige person. Og hvordan i sådanne tilfælde vil du drikke langsomt varm kaffe. Krus med opvarmning fra USB - dette er selvfølgelig vidunderligt, men hvor kan man finde i en bil USB?

En vidunderlig løsning i dette tilfælde vil være et termokrus, der virker fra bilens cigaretlighter. De kan være lavet af både plast og metal. Sidstnævnte er mere pålidelige i deres drift.

Endnu engang bemærker vi, at dette ikke er en kedel eller en el-kedel, det vil sige, det vil ikke være muligt at koge vand i en kop. Den maksimale temperatur af væsken i det når op til 70 grader.

Tilbagemeldinger og udtalelser fra forbrugerne

At dømme efter de mange anmeldelser fra internettet er brugernes meninger opdelt i to modstående lejre. Nogle hævder, at sagen er simpelthen uundværlig i kontorforhold og er en fantastisk gave til fans af computer hængende.

Andre, tværtimod, betragter denne erhvervelse som spild af penge: det er lettere at gå til en mikrobølgeovn, fordi en sådan stativ ikke koger, men kun opvarmer vand.

Bestem under alle omstændigheder, om du har brug for en stand til et opvarmet krus, der virker på USB, eller ej, du kan kun.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.