SundhedPræparater

Hvad er bcaas? I nogle tilfælde er det nødvendigt at tage aminosyrer?

I denne artikel vil vi se på, hvad BCAA og i hvilke tilfælde det er nødvendigt at tage dette værktøj. Så bare svare på dette spørgsmål. BCAA står for med forgrenet kæde af aminosyrer (oversat bogstaveligt: "forgrenede aminosyrer", dvs., leucin, valin og isoleucin). Dette stof er en vigtig komponent i kosten af professionelle sportsfolk.

Disse aminosyrer, i modsætning til andre elementer, der ikke syntetiseres af kroppen. Det betyder, at de nødvendigvis behøver at forbruge mad. BCAA unikke ligger i det faktum, at det indføres musklerne med energi direkte, mens andre aminosyrer anvendes i leveren. Bare bemærke, at øget indtag af BCAA er markeret i det tilfælde, hvor du hurtigt (ikke får tilstrækkelige næringsstoffer) og under langvarig motion (over fire timer).

glutamin

Vi påpegede, at denne BCAA'er, men ingen omtale af en sådan komponent, som glutamin, og dette er en basisk aminosyre muskel. Den består af 60% af muskel aminosyrer. Under alle stress glutamin begynder output fra musklen ind i blodet, hvilket resulterer i de fleste af de atleter der er et behov for sin hurtig genopretning.

Vi vil ikke i lang tid til at male, hvad bcaas, men snarere pege på receptionen kredsløb.

Sådan skal du tage BCAA?

Generelle anbefalinger til de aminosyrer ved overtagelsen doseringen er 5-10 gram før og efter træning. Disse 10-20 gram kan opdeles i flere gange og tage dem videre ind i klasseværelset. Selvfølgelig er dette ikke nødvendigt, især hvis du motionerer mere end 1,5-2 timer. Før konkurrencen, når det er nødvendigt for at overholde stiv kost, øges dosen til 30-50 gram om dagen.

Den største virkning af lægemidlet mærkbar under anaerobe (strøm) belastninger. I tilfælde af en aerob træning meget forskel vil du ikke mærke. For disse atleter bør vælge aminosyre-komplekser.

Nogle typer af aminosyrer

Sportpitaniya på markedet en bred vifte af aminosyrer. En af de mest almindelige er og Ernæring BCAA Powder.

Først virksomheden producerer en række forskellige aminosyrekomplekser, hvis sammensætning, kan kun omfatte aminosyre eller en række vitaminer og mineraler. Dette giver dig mulighed for at kompensere for tab i de mest udmarvende træning og streng diæt før konkurrencen.

Hvis vi taler om BCAA Pulver, så disse værktøjer indeholder vigtige elementer, såsom valin, leucin og isoleucin og glutamin. Med øget lægemiddelniveauer af væksthormon og testosteron aftager kataboliske proces, begrænset forbrug protein af muskelceller.

Vi får at vide, at dette BCAA, og når den bruges. Det er værd at advare begyndere, som ønsker at få hurtigere resultater. Hvis ikke nok intensive belastninger i det øgede forbrug af aminosyrer er ikke nødvendig. Desuden, hvis du begynder at tage sports ernæring, kan du få det modsatte resultat. Kroppen skal ikke kun modtage ekstra energi, men også for at forbruge det. For fuld træning, til gengæld kræver uddannede og trænede muskler, og dette er kun muligt efter regulær beskæftigelse. Det vil sige, hvis du er nybegynder, men er interesseret i spørgsmålet om, hvad bcaas, - bedre begynde at øve, og når du indser, at du har opnået et godt resultat, men vil have mere, så studere dette emne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.