Mad og drikkevarerSupper

Suppe af koks - fantastisk dessert opskrift

I livet er der altid plads til noget nyt. Denne erklæring er særlig relevant, når det kommer til kulinariske smag. Selvom på det tidspunkt af rejse var en mulighed for at prøve eksotiske retter, kan du stadig overraske din mave i sådan en dessert suppe af cola.

Hvordan kan man ellers bruge cola

Ved første øjekast, denne idé synes vanvittigt, faktisk drikken popularitet længe har gået ud over rimelighedens grænser, og nogle af dens anvendelsesområde synes meget mere forbløffende. Faktisk er Coca-Cola i dag bruges ikke kun som en sodavand. Undersøgelser af nogle fanatiske mennesker har ført til, hvad er nu det middel til at fjerne fedt, rense metaloverflader mod rust, desinfektion toilet. Ifølge nogle rapporter, selv amerikanske politi bruger sodavand som reagenset til fjernelse blod pletter fra fortovet. Med hensyn til madlavning, kan læskedrikkene bestande anvendes som en marinade til kød, marmelade fremstilling og endelig fremstille sådanne retter som suppe koks.

opskrift

Faktisk er ordet "suppe" ikke, at i en sodavand nødt til at tilføje krydderier, skære kartofler og gulerødder, tilberede kød i det, også er det ikke nødvendigt. Ifølge det formål, den vil formentlig dessert, som indeholder så mange kalorier og kulhydrater, som mennesker, der fører en sund livsstil og ser deres vægt, bliver nødt til at give det op.

Der er forskellige måder at tilberede suppe Coke opskrift, afhængig af personlige præferencer og tilgængeligheden af produkter vil variere. Nedenfor er en variant, som har vundet stor popularitet.

Så for at starte butikken for at bestanden op på følgende ingredienser:

  1. Koks - 2 liter.
  2. Bar "Snickers" - 2 stk.
  3. Kartoffelchips - 1 pakke (50 g).
  4. Peanut - 1 pose (50 g).
  5. Kiks - 1 pose (50 g).

Smag af chips og kiks bør vælges baseret på dine egne præferencer, men det er værd at sige, at hvidløg eller peberrod er ikke den bedste løsning for at forberede en suppe af Coca-Cola.

Opskrift antyder, at kulsyreholdigt vand hældes i gryden og simret bragt i kog. Efter kogning, føjes til peanuts, derefter kiks og chips. Den sidste ting i suppen udelade Snickers, som bør være præ-cut. Jeg bør få en meget velsmagende suppe af Coca-Cola.

anmeldelser

Selvfølgelig, denne parabol er ikke tilbøjelige til at blive fast medlem af de hjem fester, men som en række suppe Koks opskrift er meget enkel og kræver ikke en masse tid vil være en fantastisk løsning. At dømme efter de anmeldelser, de fleste af dem, der har prøvet denne dessert, var tilfredse. De bekræfter også, der vil koge det igen.

Men omkring 15% af de anmeldelser sagde, at efter at have drukket suppen begyndte abdominal ubehag, hovedpine og svaghed. Faktisk er mennesker, der lider af diabetes, mavesår, allergi over for en af komponenterne, ligesom dessert strengt kontraindiceret. Alle andre er også nødvendigt at undgå for stort indtag, som denne suppe indeholder store mængder af hurtige benyttelsesenheder kulhydrater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.