SundhedPræparater

Hvad hjælper, "Vermakar"? Instruktioner for brug, henstillinger

Cure orm angreb er undertiden ganske vanskeligt. Saml medicinen kun er brug for efter valget af arten af sygdomspatogen. Bredt spektrum af aktivitet har midler "Vermakar". Vejledning til brug indeholder oplysninger om det stof, som altid skal være opmærksom på, før du starter behandlingen.

beskrivelse medicin

Worm angreb betragtes som en af de mest almindelige sygdomme i alle aldersgrupper. I øjeblikket er farmaceutiske virksomheder udvikle effektive lægemidler til behandling af dem. "Vermakar" er en kraftfuld anthelmintisk middel. Som den aktive bestanddel indeholdt i præparatet af mebendazol. Syntetiske substans kan forstyrre metabolismen af indvoldsorm, sinke produktionen af ATP og forhindre syntesen af glucose.

Den aktive bestanddel har et bredt virkningsspektrum. instruktioner "Vermakar" til brug er godkendt til behandling af infektioner forårsaget af indvoldsorm hos børn siden to år. For de yngste patienter lægemiddel er tilgængelig i sirupform. I 5 ml flydende medicin indeholder 100 mg aktivt stof. Voksne patienter er mere egnede tabletter.

Mebendazol er praktisk taget ikke absorberes i det menneskelige legeme. Det betyder, at for manifestationen af et ormemiddel kraft, skal du tage store doser af medicin. Med forbehold af anbefalinger om den behandling, du kan undgå bivirkninger.

Ved indgivelse "Vermakar"?

Vejledning i brug af tabletter og sirup anbefaler, at du bruger til behandling af alle typer af helminthiasis. Den største følsomhed over for lægemidlet har børneorm - runde indvoldsorm. Børneorm er som regel mere almindeligt hos spædbørn og skolealderen. Dosis vil afhænge af patientens alder.

Ifølge resumé, "Vermakar" egnet til behandling i den komplekse behandling af følgende typer af ormen skadedyrsangreb:

  • ascariasis;
  • hageorm;
  • Piskeorm (piskeorm middel er orm);
  • Trikinose (Trichinella provokerer sygdom);
  • alveococcosis (udvikler, når de indtages helminth larver alveococcosis);
  • blandede helminthiske skadedyrsangreb;
  • teniodoz (infektion af bovin kæde).

"Vermakar" for børn

Orme hos børn er langt mere udbredt end hos voksne. Ifølge eksperter, er inficeret hvert andet barn, selvom undersøgelsen ikke altid viser forekomst af parasitter i kroppen. Disposition for infektion er associeret med et umodent immunsystem og en aktiv erkendelse af verden. Børn nogle gange glemmer at vaske hænder efter en tur, og i virkeligheden, når du spiller i sandkassen eller på legepladsen sandsynligheden for at fange orme er meget høj.

Til behandling af parasitter i børns produkter er udvalgt med omhu. Anthelmintisk medicin indeholder giftige komponenter, der udgør en alvorlig fare for barnets krop. Ved detektering af en baby ascaris, kan piskeorm og børneorm læge ordinere "Vermakar".

Suspensionskulturerne (brugsanvisning bekræftes) passer til børn over 2 år. Det stof i denne form har en sød smag. Dog selvmedicinering for at give barnet er yderst farligt! Først skal du se en specialist, parasitologi, der udpeger en diagnose for at bestemme, hvilken type orm. Hvis en alder af barnet tillader medicinsk behandling "Vermakar" vil blive tildelt.

Instruktioner (suspension)

Til forebyggelse af helminthiske invasion specialister normalt ordinere mindre toksiske lægemidler, såsom "Dekaris". Sådan medikament sjældent medfører bivirkninger og betragtes sikrere for børn. Uden at konsultere en læge til at give dit barn anthelmintica tabletter eller sirup til at forhindre uønsket. Sådanne lægemidler er normalt ordineres kun har behov for behandling.

Doseringen og behandlingsplan afhænger af sværhedsgraden af helminthiske invasion, barnets alder. Kun en læge bestemmer dosis betyder "Vermakar". Vejledning til brug for børn anbefales at ordinere medicin i en sirup. Spædbørn mere end 2 år ved enterobioze giver 2,5 ml af en anthelmintisk middel en gang. I en sådan dosis indeholder 50 mg aktiv bestanddel.

Til behandling af ascariasis, teniasis, trihotsefaleze børn over 10 år ordineret 100 ml af stoffet to gange om dagen. Varigheden af behandlingen af sådanne lidelser - 3 dage. I denne periode er det nødvendigt at styre de lever, nyrer og mave-tarmkanalen. Inden for en uges behandling bør tage en afføringsprøve for parasitter. Hvis ingen er til rådighed, kan terapi ikke gentages.

Kørsel til behandling af voksne patienter

Ved detektering af børneorm voksen anbefales at tage 100 mg lægemiddel gang. Det kan være så sirup og tabletter "Vermakar". Vejledning til brug tyder på, at nogle typer af helminthinfektioner skal behandles i 3 dage. Lægemidlet tages to gange dagligt med 100 mg. I tilfælde af Trichinella dosering stiger til 200-400 mg, som tager tre gange om dagen.

Det sværeste at håndtere ekinokoksygdommen. Terapi ved denne sygdom varer i mindst 6 dage. De første tre dage af shows at tage 500 mg af lægemidlet to gange. I dagene efter dosering frekvens stiger op til tre gange om dagen. Tabletterne skal tygges før indtagelse.

bivirkninger

Når overskridelse af den anbefalede dosis kan udvikle forskellige bivirkninger. Oftest lider mave-tarmkanalen. Patienterne synes alvorlige mavesmerter, diarré, opkastning. For hyppige symptomer omfatter svimmelhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.