SundhedSygdomme og betingelser

Høj nærsynethed

I dag lider en milliard mennesker fra nærsynethed. Dette er en ubehagelig sygdom, der forhindrer en person leve et fuldt liv, hvilket gør det afhængig af kontaktlinser og briller. For eksempel, høj nærsynethed - indikationerne for kejsersnit, desuden mennesker med denne sygdom kan ikke være en militærmand.

I denne sygdom folk ikke se afstand og tæt på objekter kan betragtes som god. Derfor også kaldet nærsynethed nærsynethed. Årsagerne til denne sygdom er både erhvervet og arvelige faktorer.

Så en person, hvis forældre led af nærsynethed, forekommer mere sandsynligt sygdommen. Dens udvikling bidrager også væsentligt til den visuelle belastning, især hvis de er udsat for den voksende organisme. Derfor nærsynethed normalt begynder at udvikle sig i skolen.

I denne periode, bør overvåges nøje for synsstyrke. En gang om året for at besøge en øjenlæge, hvis du ikke gider og omgående, hvis du støder på problemer.

Da tidlig påvisning af synshandicap og efter lægens anvisninger hjælper i 90% af tilfældene, standse udviklingen af sygdommen. Dette vil give aldrig vide, hvad høj nærsynethed.

Visuel skarphed måles i dioptrier. Følgende grader af nærsynethed:

  • Høj (6);
  • medium (fra -3 til -6);
  • lav (op til 3).

Den måler synsstyrke og øjenlæge diagnoser ved hjælp af særligt udstyr, narkotika og tabeller i undersøgelsen. Han kontrollerer også tilstanden af fundus.

Hvis diagnosen - høj nærsynethed, kan behandlingen være i forbindelse med den visuelle tilstand, udførelsen af særlige øvelser, hardware behandling, iført mikroperforatsionnyh point. Desuden kan lægen ordinere en særlig vitaminkomplekser, en gel til øjne, når arbejder ved computeren.

Nødvendigvis nødt til at bære et udvalgt specialiserede briller eller kontaktlinser. Hvis de udvælges på egen hånd, kan det kun gøre skade.

Det er vigtigt at bemærke, at behandlingsplanen er afhængig af graden af nærsynethed og samtidige sygdomme. I denne sygdom er det bydende nødvendigt at overvåge tilstanden af nethinden, som den bliver tyndere, og det er derfor muligt at skrælle og ælde.

Desuden er en høj grad af nærsynethed nu behandles ved kirurgiske metoder, som bliver mere og mere populære. Valget af metode afhænger af synsstyrke.

Særlig høj nærsynethed og slægter bør forsigtigt kombineres. Kvinden med sygdommen, bør planlægger en graviditet sørg for at besøge en øjenlæge før undfangelsen. Desuden vil det nødt til at gå til ham i mindst tre høringer under drægtighed baby.

Førende graviditet fødselslæge og øjenlæge i fællesskab beslutning om behovet for kejsersnit. Siden under fødslen, især hvis en kvinde gør en indsats forkert, er der en mulighed eller løsrivelse af nethinden brud, som kan føre til synstab.

Selv om der er tilfælde, hvor en kvinde fødte et barn på en naturlig måde med nærsynethed -15 dioptrier. Den afgørelse, der træffes af læger. I dag er hver fjerde barn i verden født i kejsersnit.

Hvis arbejdskraft med høj nærsynethed vil finde sted naturligt, er det ønskeligt at have tilstedeværelsen af en øjenlæge. Desuden skal kvinden nødvendigvis være uddannet og lære at skubbe den rigtige.

Således høj nærsynethed kræver iført kontaktlinser eller briller, valgt læge. Det er også muligt kirurgisk behandling. Det er vigtigt at overholde alle de anbefalinger, som øjenlæge. Ordningen af behandlingen afhænger af synsstyrke. Særlig forsigtighed bør udvises i fødsel med sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.