SundhedPræparater

"Edas 801": beskrivelse, instruktioner, anmeldelser

Polypper - en almindelig sygdom blandt børn og blandt voksne, er en betændelse i nasopharyngeal tonsil. Det menes, at de polypper 2. og 3. grads skal fjernes. En sådan foranstaltning kan gendanne nasal vejrtrækning, men garanterer ikke, at de ikke vil vokse igen. Mange, for at undgå kirurgi, forsøger at helbrede polypper bruger laser terapi og homøopati. En af de mest effektive homøopatiske midler tro olie arborvitae "Edas 801".

Polypper: karakteristiske

Nasopharyngeal tonsil giver beskyttelse mod infektioner og humane vira, trænge ind i kroppen med luft. Forhindre udviklingen af opportunistiske patogene bakterier i slimhinden nosorotoglotki.

Den voksne mandler lille størrelse, og immunforsvaret er kroppens immunceller ikke ophobes i næsesvælget. Dimensionerne af mandlerne hos børn oftere og for forkølelse, influenza eller angina opstår deres betændelse. Sygdommen udvikler og ikke give barnet til fuldt ud at trække vejret. Som et resultat, er du nødt til at trække vejret gennem munden. Denne betingelse forårsager ubehag, forebygger fuld søvn og fører til ilt sult af kroppen, påvirker intellektuel kapacitet og sundhed. Det fører til hyppige smitsomme sygdomme og virussygdomme, da næsesvælget ikke renses naturligt af bakterier og vira. barns vejrtrækning bliver vanskelig.

Klinisk sygdom specialister er opdelt i tre typer:

  • 1. grad. Afbrydelse af normal vejrtrækning forekommer kun om natten, når barnet er i vandret position. Kan opleve problemer med at sove på grund af vejrtrækningsproblemer.
  • 2. grad. Der er en konstant vejrtrækning gennem munden. Om natten, observerede barnet snorken. Slim produktion i løbet af natten, barnet løber ind i halsen. Forstyrret søvn. Barnet er ikke at få nok søvn, er for træg og apatisk.
  • Tredje grad. Luften kommer ind i kroppen gennem kun munden. Der er en komplet nasal obstruktion. Flyder i halsen af slim forårsager irritation. På dette stadium, børn ofte bliver syge, har problemer med at høre og smerter i hovedet.

Klassiske terapier til behandling af polypper praktiserende ansøgning "Protargolum" homøopatisk Thuja olie (fx "Edas 801") og betyder "Argolife".

Behandling af polypper olie arborvitae

Thuja har længe været betragtet livets træ. Den hærder sygdomme som bronkitis, tracheitis. Hjælper med forkølelse, stomatitis, mellemørebetændelse eller gigt. Midler øger den samlede tone i kroppen, lindrer træthed, genopretter strømforsyningen.

Thuja olie indeholder harpiks, tanniner, flavonoider, saponiner, aromadendrin, toksifolin, pinipikrin Tween, Pinin, Hardwood.

Tui olie genskaber epitelvæv. Det fører til normale kemiske processer i kroppen, der strækker sig i næsesvælget. Ikke ren olie anvendes til behandling, da det kan brænde slimhinden, og en særlig "Tuya EDAS-801" homøopatisk olie.

Om kliniske forsøg Tui olie

Første og anden grad polypper sygdom muliggør effektiv behandling ved anvendelse thuja olie (fx "Edas 801"). Så du kan undgå kirurgi i kroppen.

En lignende undersøgelse foretaget af amerikanske forskere, ledet af Philippe Stammer. Testene fandt sted i New York. Til de frivillige anvendte produkter, der indeholder Tui olie. I 70% af tilfældene blev konstateret positive ændringer. Det er børn, der i to uger begravet i næsen dråber tre gange om dagen, to dråber i hvert nasal passage. Under proceduren, at patienten tog vandret position, vipper hovedet til stoffet kommer ind direkte til polypper, der ligger så stadig omkring ti minutter. Efter den terapeutiske løbet af ca. 70% modstandere reduktion noteret lymfevæv. Manglende svampe-, virus- og bakterier på polypper.

Sammensætning, Komposition

Smør "Thuja Edas 801" repræsenterer en homøopatisk middel aktive stof er Thuja (Thuja oksidentalis) D6 i en mængde på 5 g yderligere komponent fungerer som olivenolie - 95 g

Fremstillingen er en olieagtig væske grøngul skygge. Under opbevaring, der er en lille opalescens, der forsvinder, når stoffet for at blande. Opløsningen pakkes i hætteglas mørk farve på 25 ml. Hver flaske er pakket sammen med instruktioner i en papkasse. Hætteglassene med 25 ml lukket plast prop og flaske har en 15-ml rør og dryppe plast skruelåg.

Farmakologisk ansøgning

"Tuya Edas 801" (anmeldelser bekræfte det) lindrer tilstoppet næse, har en metabolisk virkning. Kendetegnet antimikrobielle, antiseptiske, anti-inflammatoriske egenskaber. Det har en vasokonstriktor effekt. Det aktiverer kroppens immunsystem.

Thuja genskaber epitelvæv næsehulen. Det normaliserer funktionen af de sekretoriske kirtler i huden. Det hjælper til at helbrede kronisk rhinitis med slim sekreter og tyk grøn. Anvendes i hypertrofi og atrofi af slimhinden i den nasale bihuler tørhed. Anvendes i adenoid vegetation polypper nasal passage. Det kan anvendes i kronisk inflammation af øret med en serøse eller purulente manifestationer. Homøopatiske middel hjælper også med at slippe af med smerter i leddene og vorter.

Tui olie anvendes til behandling af voksne og børnenes alder. Det er godt kombineres med andre medicinske og naturlige præparater.

Indikationer og kontraindikationer

Olie "Edas 801" anbefales til sygdomme i hud og slimhinder. Denne acne, vorter, forskellige vorter, kronisk atrofisk rhinitis og aftøs stomatitis. Brug dette værktøj med nasal polypper, polypper, mellemørebetændelse, parodontitis, slidgigt og gigt.

Kontraindikationer for dens brug der. De blev ikke identificeret, og bivirkninger. Det kan anvendes i kombination med andre medicinske midler.

Overdosis blev registreret. Der er ingen stofmisbrug syndrom og aflysninger.

Det stof under graviditet og amning bruges kun ordineres af en læge, eller efter samråd med det.

"Edas 801" (af mange mødre siger, at det er nytteløst) har ingen effekt på bevidstheden og evnen til at styre trafikken. Det har ingen indvirkning på koncentrationen.

"Edas 801": redegørelse

Til udendørs brug en lille mængde anvendes på problemområdet to eller tre gange om dagen. Intranasal skal bruge tre eller fire dråber administreret i hver næsepassage to til tre gange om dagen.

Otitis media er behandlet ved at smøre huden bag øret. Også i øret er anbragt en gaze eller bomuld turunda rigeligt gennemvædet med olie.

klovesyge hærder regelmæssig smøring af slimhinden tre gange om dagen. Proceduren udføres efter et måltid og mundskyl.

Behandling af polypper olie arborvitae lang. Kurset varer fire til seks uger. Duplicate begivenhed kan være en måned. "Edas 801" i polypper dryppe i to til fire dråber to eller tre gange om dagen i hvert næsebor. Før indgivelse af barnets næse vaskes med saltvand eller enhver spray indeholdende havvand. Ofte behandling af polypper ved hjælp af følgende skema:

  1. Skyl næse.
  2. Dryp "Protargolum" to dråber i hvert næsebor. Han vil rense næsen og hold antiinflammatorisk behandling.
  3. Efter dryppede tyve minutter i næsen thuja olie - to dråber i hvert gennemløb.

Så behandlet polypper uge, derefter "Protargolum" erstattes af "Argolife" (sølv antimikrobielt middel) på samme dosis. En sådan terapi bør følges for seks uger. Dernæst skal en pause, og begravet kun homøopatisk Tui olie tre gange om dagen i to dråber.

I nogle tilfælde skal du bruge følgende skema. For fjorten dage, vasket næsen af enhver spray med havvand og dryp dråbe fire Tui olie. Derefter - en pause i to uger og gentag behandlingsforløbet.

Pris homøopatiske middel

"Edas 801" kan købes i enhver apotek uden recept. Det koster omkring 130-160 rubler per pakning af 25 ml. En flaske 15 ml bliver nødt til at betale fra 80 til 100 rubler. Medicinen kan købes på online-apoteker, men i dette tilfælde prisen af lægemidlet stadig større på omkostningerne ved levering til regionen eller derhjemme.

"Edas 801": anmeldelser

Meninger om stoffet findes både positive og negative. De siger, det hjælper kun halvdelen af tiden. De mennesker, der hjalp "Edas 801", anmeldelser af godkendelse. De hævder, at stoffet giver et godt resultat i rhinitis, godt blødgør og indsnævrer næsehulen. Modstanderne påpege, at komme af polypper, rhinitis hurtigt helbredt og fjernet stomatitis. De peger på den naturlige sammensætning og uskadelighed af lægemidlet.

Negative reaktioner påpege det nytteløse i dette værktøj. I nogle tilfælde, bemærker de, at det er ikke en dråbe har ikke forbedret tilstanden i polypper, men kun gøre det værre. Det siges, at olien sediment er dannet, og et hætteglas i 25 ml går uden låg dråbetæller flue og kræver yderligere pipette.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.