SundhedSygdomme og betingelser

Colitis ulcerosa. Symptomer. Behandling.

Colitis ulcerosa - en kronisk, udsat for hyppige tilbagefald af sygdommen i tyktarmen med uklare ætiologi, der er kendetegnet ved en purulent betændelse med blødninger og ofte opstår systemiske og lokale komplikationer. kan ikke opnås Nøjagtig statistisk billede af udbredelsen af denne frygtelige sygdom, som ofte ikke betragtes asymptomatiske og milde tilfælde, især tidligt i sygdomsforløbet. Sådanne patienter normalt gennemgå behandling på specialiserede sygehuse og statistik er ikke inkluderet.

Oftest denne sygdom påvirker mennesker i alderen tyve og fyrre år. Den anden med antallet af patienter aldersgruppe - ældre over femoghalvtreds år. De højeste dødelighed forekommer i det første år af sygdom på grund af relativt hyppige udvikling er meget tung lyn form af sygdommen, samt det tiende år, som følge af udviklingen i nogle patienter med kolorektal cancer.

Det ikke helt klarlagt, hvilken rolle de enkelte faktorer i det menneskelige miljø, for eksempel den samme røg. Ifølge resultaterne af en lang række epidemiologiske undersøgelser, er det klart, at denne patologi er mere almindelig hos ikke-rygere. Denne information tillades at begynde at bruge til behandling af colitis ulcerosa nikotin. reducerer også risikoen for at udvikle denne sygdom operationer - blindtarmsoperation, og konstant motion.

Colitis ulcerosa. symptomer

Fra de lokale manifestationer af denne sygdom er kendetegnet ved skiftevis forstoppelse og diarré, tenesmus og vedvarende smerter i underlivet, den frygteligste manifestation - intestinal blødning. En fælles manifestation af - et gradvist fald i patientens krop tilbagevendende feber, kvalme, opkastning passerer ind, svaghed og svaghed. Afhængigt af hvad længde slog kolon colitis ulcerosa, symptomer kan afvige væsentligt. For eksempel i alvorlig total læsion praktisk taget hele tyktarmen opstår voldsom diarré, fækal - urenhed blod, som i nogle tilfælde frigives i form af klaser. Før skammel patient lider kramper mavesmerter. Udtrykt anæmi, symptomer på forgiftning, såsom vægttab, vedvarende generaliseret svaghed. Colitis ulcerosa, hvor symptomerne er beskrevet ovenfor, kan det ofte være ledsaget af komplikationer ved direkte og indlysende trussel mod patientens liv: perforering af tyktarmen, intestinal massiv blødning eller toksisk megacolon. Oftest, sådan er for patienter, der udvikler fulminant form for colitis ulcerosa.

Diagnosen "ulcerativ colitis" er indstillet, baseret på det samlede kliniske billede af sygdommen, på de opnåede data som følge af rektoromanoskopicheskogo, radiologiske og endoskopiske metoder.

Uanset kører colitis ulcerosa, symptomer, behandling afhænger af mange faktorer: spørgsmål og lokalisering af den inflammatoriske proces, og dens længde, og sværhedsgraden af angrebet, og tilstedeværelsen af alle mulige komplikationer. Konservativ behandling henvender sig især til hurtig lindring opstod angreb samt til forebyggelse af sygdom og progression af den patologiske proces. Colitis ulcerosa, symptomer er lettere, mere ofte lokaliseret i de distale (lavere) colon afdelinger, for eksempel proctosigmoiditis eller proctitis. Behandling af sådanne patienter udføres ambulatorno.A disse er patienter, der er blevet identificeret eller total venstre-sidet læsioner har en langt mere udtalt symptomer og er derfor underlagt absolut hospitalsindlæggelse.

Ulcerativ colitis, kost, som er tilstrækkeligt højt kalorieindhold, rigt på vitaminer og proteiner, men begrænset til anvendelsen af en grove vegetabilsk fiber og animalske fedtstoffer bukke under behandling er meget hurtigere end i tilfældet med ubegrænset kost.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.