Mad og drikkevarerOpskrifter

Tomater i egen saft - en stor forretter

Denne parabol kan være en glimrende mellemmåltid. Den kombinerer en meget velsmagende og saftige grøntsager og duftende tomatsauce. Tomater i egen saft anvendes også som grundlag for tomatsaucer når madlavning pizza, suppe og andre retter. Vi kan sige, at dette er en universel ret, som vil redde værtinde på det rigtige tidspunkt.

saftige tomater

Åbning af en lækker vinter tomat i egen saft, kan suppleres med en parabol og gøre det oprindelige. Men for dette er det nødvendigt at forberede en snack med efteråret, når der er en massiv samling. For at gøre dette, er du nødt til at tage to kilo moden, tætte og to kilo bløde, godt modnet (kan være overmodne) tomater. Dette er det vigtigste produkt. Du skal også bruge 6 fed skrællede hvidløg, en kvart kop revet peberrod, to store skeer af salt, 4 store skeer af sukker og 250 gram peber. Vi begynder med forberedelsen af fyld. Mosede og overmodne tomater vasket og skåret i stykker. Derefter sætte vi dem i en gryde og hæld lidt vand. Når tomater syde, tørre dem gennem en sigte. Det viser sig, saften puré. Tilsæt derefter det ind i sukker og salt og bland sat tilbage gryde på komfuret. Hvidløg bør nøje male og peber hakkekød. Efter dette, tilsæt revet peberrod, hvidløg og peberfrugter i tomat. Advance er det nødvendigt at forberede bankerne (obligatorisk sterilisation). Stærke tomater vaske og prik med en træ tandstikker. Vi sætter dem i krukker og hæld den kogende tomat. Tomater i egen saft bør være obligatorisk steriliseres i omkring 25 minutter, og derefter lukke låget. Vi forlader dem køle i rummet, og derefter flytte til et køligere sted.

Flåede tomater

Sådanne tomater er mere bekvemt at yderligere brug. Den nødvendige mængde af grøntsager bør blancheres. For at gøre dette et snit skræl hver tomat på tværs. Derefter placere dem i kogende vand i 2,5 minutter. Forberedelse på forhånd en beholder med koldt vand. Umiddelbart droppe tomaterne ind i det. En sådan operation gør det nemt at fjerne deres skind. Sætter flåede tomater i steriliserede glas. Dertil blev der sat skåret i stykker hvidløg, laurbærblade, peber, sød og bitter, og selleri. Nu forberede tomatsauce. Mosede tomat slibe anvendelse kværn eller flosse gennem sigten, som i den tidligere opskrift. Tilsætning til dette vægten (per 1 liter) lille skefuld salt, sukker og 2 spiseskefulde kog. Så straks hældes i glas. Tomater i egen saft nødvendigvis sterilisere 15 minutter. Luk derefter låget og opbevares på et køligt sted.

tomat skiver

For at starte blanshiruem tomater, fjern skræl og skæres i skiver. Derefter sætte dem i krukker og fyldte en lille skefuld salt og en stor skefuld sukker (i liter krukke). Så sterilisere præformen på ca. 15 minutter. Ved slutningen af to tilføje madlavning eddike (9%). Denne bejdsning tomater i deres egen saft, så du skal ikke tilføje noget mere. Dæk ruller og wraps. Dette er, hvordan du kan forberede skiver af tomater i deres egen saft.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.