Mad og drikkevarerOpskrifter

Husholdning tip: butterdejsprodukter Puff dej

Butterdej er meget udbredt i madlavning for at bage en række bagværk. Er det tilstrækkeligt at minde om den berømte "Napoleon" eller en tube creme, drysset med valnød krummer, og mund farvande selv. Her møder vi i dag med nogle meget velsmagende og enkle opskrifter.

Et par ord om testen

Det er klart, at butikkerne er solgt ud af den færdige bagt butterdej. Selvfølgelig, det er meget velsmagende, området er meget forskelligartet. Hvis du ikke har fri tid, kan vi begrænse dette produkt, som tilbydes i supermarkeder. Og hvis den tid og lyst til at gøre det muligt, og du kan øve mest. Til dette formål, enten købes allerede forberedt sloonka, og så skaber vi, opfinde, eksperimentere. Eller lave dejen selv. Og her er det nødvendigt at præcisere: Dariole er gær og usyrede. Bagværk fra skællet usyrede dej er bredt anerkendt som en klassisk udgave. Selvfølgelig er det sværeste - er at forberede dejen. Dette gøres på følgende måde: tage mel og smør (margarine) hastigheden af 500 g til 400 g (mel / olie). Halvdelen af melet blandes med smør, rullet ud i en lagtykkelse på ca. centimeter og sat i køleskabet. Resten af melet tilsættes halvt glas koldt vand, saft af en halv citron, te-skeen salt. Ælte elastisk dej og efterladt i en halv time "hvile". Så rullede han en stor bred lag, er det midterste lag lagt kølet smør, dækning som en konvolut, og omhyggeligt rullet til en tykkelse på en centimeter. Derefter blev det foldet fire gange - og igen i en halv time i køleskabet. Operationen gentages tre gange. Og nu, fra hvilken slags wienerbrød er flaky usyrede dej.

"Konvolutter" med skinke og ost

De gjorde af frosne halvfærdigt produkt. Til at begynde, lad hvert ark 30-40 minutter (eller mindre) polezhat ved stuetemperatur. Pisk ægget. Skær skinke og ost. Denne wienerbrød Puff Puff dejen tilhører den kategori af saftige som en af komponenterne i opskriften - sød ahornsirup. For dem, der foretrækker mere konventionelle gastronomiske lækkerier, kan det være begrænset til ketchup. Så drys med mel, optøede dej dekomponere ark, skæres i kvadrater af den ønskede værdi, folde dem i halve. Inde vi placerer hver skinke og ost, kanterne omhyggeligt zaschipyvaem og knuse med en gaffel. Top wienerbrød Puff Puff dej smurt med pisket æg. Alle spredes på en bageplade og sat i forvarmet ovn 20 minutter Ready "kuverter" bør være gylden brun. På anmodning, er de støves af med flormelis. Vi tilbyder også fedt kuverter tykke "mujdei" - hvidløg sauce. Gør det enkelt: presse hvidløg i skålen, tilsæt vegetabilsk olie, salt den. Med ham "kuverter" vil have skarpe lille. Ikke være galt og sennep.

Makaroni med fløde

Ønsker udgave af søde kager? Her kan du gå, lækre kager som vores foretrukne rør. Forbereder vidunderlig dessert i en halv time, bage i ca 20 minutter. Går i 8 portioner 1 sloonki færdige ark, en æg til smøring, 1 kop fed creme 35% eller højere, halv kop pulveriserede sukker, vanillin pose. fremstilling:

  • Optøet dejen skåret i 8 dele, hver overlappende wrap omkring kulinariske metal kegler (kan være fremstillet af selve rustfrit stål), foldet i en gryde, dække og plads i køleskabet i en halv time.
  • Opvarmes ovnen.
  • Bagning foret bagepapir (tilgængelig til udskrivning, kun velsmurt). Horns tages ud af køleskabet. Hver frakke med godt pisket æg og drys med flormelis, sat i panden og bages til de er gyldenbrune.
  • Klar horn lad køle direkte på forme. På dette tidspunkt, cremen pisket, tilsæt pulver og vanille og slå indtil slutningen til massen blev tæt. Fyld wienerbrød pose det.
  • Fra horn til at trække en metalform, hver påfyldning fløde, "dække op" hullet bankede nødder eller chips. Sæt i køleskabet, så tjene.

Og endelig den sidste opskrift - "Donuts i fransk"

Denne wienerbrød flaky gærdej, der er, det kombinerede udgave. I første omgang forberedt på den sædvanlige gærdej, baseret på det - dejen. Til det blev interleaved, olie blandes med mel og derefter "rulles" i resten af gærdej, brygningsudbytte ved stuetemperatur og bages muffin. For vores donuts skal bruge: mel - 400-450 gram, frisk mælk - glas, halv pakke smør (100 gram) sukker - 2 spsk halv kop eller mere - for at smage, en knivspids salt, æg - 3stk medium, citronskal slibes - 40-50 gram, og den fjerde del af en ske af tørgær. Bollerne er lagt, 15 minutter, de "fit", og derefter stegt i en frituregryde til en brun blush. Derefter, efter afkøling, hver rullet i pulveriseret sukker. Du kan hælde sirup ud af en marmelade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.