Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at stege kylling ben i en gryde, der kom ud lækre

Mange af os er tvunget til otte timer om dagen til at bruge på jobbet, men også at opdrage børn, at spille sport og give lidt tid hobby, selvudfoldelse og uddannelse. Ofte har vi ikke tid til at stå ved komfuret og vygotavlivat forskellige arbejdskraftintensive retter. Men nogle gange sjælen spørger velsmagende, og butikken tilberedt mad, ak, er ikke. Det er, når vi reddet og kylling, og mere præcist, sin del af opdelingen. Wings, bryster, underlår, kvarte ... Men i dag skal vi til at lære at stege kyllingelår på en pande.

Hvad er denne del af slagtekroppen var og hvorfor vi tager det til stegning? Leg - en skinnebenet til låret. Faktisk hele benet og uden den nederste del, ben. Breast er uden tvivl en kost, men når stegning det bliver lidt tør. Quarters er ujævnt klar. Fans af magert kød kan erstattes med skinker på skinnebenet eller vinger. Prøv ikke at købe frosne og kølede fjerkræ. Og hvis du træffe et valg mellem slagtekyllinger og hønsefarm, så meget afhænger af, hvordan branden. Kylling ben i en stegepande er bedst fås fra fabrikken-alder kyllinger. Deres kød er mindre tæt og godt bagt gennem indeni.

Min første stykker af kylling omhyggeligt. Hvordan til at stege kylling ben i panden, så de var særlig velsmagende? Vi er nødt til at marinere dem først. Hvis du lægger kyllingen i smørret i gryden, og det vil være der drysses med krydderier og salt, vil blive frigivet, så huden er alt for svær, og kødet er helt frisk. Derfor er det nødvendigt at give det tid til at suge. Hvis du ikke kan vente med at sætte sig ned ved bordet, i det mindste i femten minutter. Men det er bedst at lade benene i blød i en time.

Marinader kan være meget forskellige - fra en simpel blanding af salt og sort peber at udarbejde kombinationer. For eksempel med hvidløg mayonnaise. Eller med honning sennep. Eller krydderi "til kyllingen", lidt gurkemeje. Eller eksotisk indisk krydderi "Garam Masala". Prøv også at modstå de stykker i sojasovs. Marinade ikke blot blødgøre kød, men også give fadet den rigtige tone: mørt, saftigt og krydret. Dette - den største hemmelighed af hvordan lækre stege kyllingelår.

Og her varmebehandlingen afhænger af dine smagspræferencer. Nogen der kan lide zazharistuyu skorpe, næsten sprød skal. Andre foretrækker en delikat blød sandpapir. Fra denne og afhænger af, hvordan man kan stege kyllingelår på en pande. I det første tilfælde, at den bejdsning scenen smøre kylling med vegetabilsk olie. Sæt ild til en klippefast stegepande. Da hun er glødende, lægge benene. Steges på begge sider ved høj varme, indtil den ønskede tan vises. hæld derefter solsikkeolie, for at reducere gas, dækning. Du skal dreje træske, gaffel og forsøge at tilgængelighed. Hvis indstiksstedet ikke vil Ichor og klar saft, så steger kyllingelår.

Men hvis du ønsker at svække kolesterol angreb på din lever, er du nødt til at handle meget forskelligt. Hæld i gryden lidt olie, varme det, og derefter forsigtigt sandpapir op, spredt kylling. Fem minutter steg dem over medium varme, så slå over skulderbladet. Faldende tankdækslet og dække. Femten minutter senere, vendes anden gang, og efter femten minutter - i den tredje. Hvis det er nødvendigt, tilføje brændstof. For 5-10 minutter, indtil kogt du kan føje til panden løgringe. Det vil give fadet en krydret touch. Nå, nu ved du, hvordan du steger kylling ben , som viste velsmagende og usædvanligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.