Af teknologiElektronik

Sådan tilsluttes en subwoofer? Tips og tricks.

Til dato standard lyd, installeret i forskellige audiosystemer, mange er ikke tilfredse. For at ændre denne opfattelse, fabrikanter fremstiller yderligere udstyr, som kan opnås ved at forbinde den ønskede lydkvalitet.

Subwooferen er inkluderet i pakningen af enhver standard hjemmebiograf, er det nødvendigt for reproduktion af lave bas lydeffekter. Tilslutning af subwooferen vil give lyd så tæt som muligt på den virkelige spektrum.

Sådan tilsluttes en subwoofer af aktiv type?

Der er aktive og passive subwoofere type. Aktive enheder er kendetegnet ved at have en integreret forstærker, som gør det muligt at fjerne belastningen fra hovedforstærkeren anbragt i en hjemmebiograf. En sådan model kræver en særskilt tilslutning til elnettet. Fordelene ved denne type anordning kan tilvejebringes omfatter evnen til at styre frekvensen adskillelse. Dette giver dig mulighed for at forenkle proceduren for koordineringen af de forskellige komponenter i det grundlæggende system. Men den største ulempe - det er en forholdsvis høje omkostninger.

Sådan tilsluttes en subwoofer er en passiv type?

Denne model af anordningen er forbundet til en ekstern forstærker. Et antal ulemper ved sådanne indretninger forårsager deres relativt lave omkostninger. Tilslutning subwoofer denne type kræver sin præcis overensstemmelse med den akustiske system tilgængelighed. Denne proces er temmelig kompliceret at gennemføre. Forbindelse via en separat effektforstærker, og elektronisk adskillelse filter vil i høj grad reducere forvridningen af den ulineære type. Dette opnås ved en særlig adskillelse kredsløb. Det er således muligt at frigøre hovedforstærkeren ved høje belastninger.

Hvad du skal gøre, før du tilslutter en subwoofer?

For at opnå de bedste resultater, skal du tage hensyn til dimensionerne af det rum, hvor systemet er installeret. Det er også meget vigtig faktor er størrelsen af enheden. Dette skyldes det faktum, at en del af den harmoniske forvrængning af lydvibrationer afhænger af model kabinet størrelser. Compact modeller er ikke i stand til at gengive den fulde lavfrekvent lyd. Derfor bør du vælge den model, der passer bedst i dit hjem. Samtidig bør kardinalitet karakteristika enheden være konstrueret således, at de er højere end de af højttaleren resultater er ikke mindre end en og en halv gange. Den mest passende løsning for et home-systemet, anses for at blive udluftet eller lukket subwoofer. Kraften i en sådan indretning skal være mellem 150 watt og reproducerbar frekvensområde inden for 30 - på 180 Hz.

Således hjem subwoofer - erhvervelse af retten, som fuldt ud vil nyde den virkelige lyd, når du ser en god film derhjemme. Men for at opfylde alle de nødvendige oplysninger i færd med at forbindelsen er meget vanskelig. , Købe enheden, er det bedre at ty til professionel bistand. Han vil rådgive hvordan du tilslutter en subwoofer til optimal brug. Faktisk med dagens bredt udvalg af sådant udstyr til at samle op anordning med ønskede egenskaber, design og acceptabel størrelse ganske vanskeligt. Sådan en specialist er i stand til bedre at opfylde dine behov baseret på den viden om de fordele og ulemper ved forskellige modeller på markedet.

I dagens verden, er der dyrere modeller, som er i stand til at gengive lyd inden 25 Hz. Overtagelsen af sådan en subwoofer er ikke altid berettiget, da det menneskelige øre er i stand til at høre i dette interval. Baseret på dette, skal du ikke betaler for meget og købe udstyr, for at vurdere, at du ikke kan.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.