Mad og drikkevarerVin og spiritus

Jack Daniels. Hvordan at skelne en falsk fra originalen?

Sig hvad du vil, men en god, høj kvalitet whisky altid forblive i trend. På trods af en betydelig omkostning, vil denne drik altid være populære blandt sande kendere af eksklusive alkoholprodukter. Det handler om den populære whisky Jack Daniels. Hvordan at skelne en falsk fra originalen?

Et par ord om whisky direkte

Jack Daniels ... I øjeblikket er det næsten en fælles navneord. Store vidder af sociale netværkssider er fuld af oplysninger om, hvad denne drik er den perfekte ven, en pålidelig ven og en billet til den fantastiske stemning af luksus og rigdom. Med denne reklame er umuligt ikke at blive super populær drik i hele verden.

Ikke desto mindre er langt fra at være i samme reklamebranchen. Whisky "Dzhek Deniels" betragtes som den bedste af sin slags. Dette skyldes den unikke teknologi af sin produktion, som igen indbefatter filtrering ved hjælp af ahorn trækul. Denne funktion giver drikken en ekstraordinær blødhed og en fuld smag.

Ikke overraskende, denne drik meget ofte forsøger at forfalske og at profitere på bekostning af godt forfremmet mærke Jack Daniels. Hvordan at skelne en falsk og ikke blive et offer for svindel?

Karakteristiske træk ved almindeligt kendt whisky

Den første og vigtigste faktor, der bør være øjeblikkelig opmærksomhed er prisen på alkoholiske drikkevarer. Således bør prisen uden liter drik flasker ikke være mindre end 700 russiske rubler. Selv hvis sælgeren eller konsulent vil vædde på, at det konfiskerede varer fra toldfrie, til at acceptere en sådan tvivlsom forslag er ikke det værd.

Selvfølgelig er prisen - det er ikke den eneste faktor, der vil fortælle dig, hvordan at skelne mellem den oprindelige whisky "Dzhek Deniels" forfalskning. Der er et par funktioner, der er værd at betale den største opmærksomhed.

Næste gang - det er farven på drikken. Denne "Dzhek Deniels" er altid transparent farve (gul nuance kan være til stede). Den omstændighed, at fremstilling af whisky bruger kun renset vand og anvende den nyeste filtrering teknologi, så der er ingen urenheder eller sedimenter kan der ikke være.

Hvordan at skelne det virkelige fra den falske Jack Daniels?

En god måde at endnu engang være sikker på, at den oprindelige, før du, og ikke en kopi - Ryst flasken indhold. Hvis du ryster flasken godt «Jack Daniels», kan du genkende arten af dens indhold. Ideelt set bør der være en temmelig store bobler, der tilbageholdes i tilstrækkelig lang tid.

For at vide med sikkerhed, hvordan man skelner en ægte whisky "Dzhek Deniels" forfalskning, er det nødvendigt at huske en vigtig som næsten enhver eksklusiv drik. Det er nødvendigt at kontrollere, hvordan whisky flyder langs væggene i flasken. Så den oprindelige alkohol flyder langsomt, men den oplagte forfalskning vil stræbe efter at gøre det meget hurtigere.

Overvej den oprindelige flaske Jack Daniels

Hvordan at skelne en falsk? Dette spørgsmål er af interesse for mange forbrugere. Der lægges særlig vægt eksklusiv emballage af alkoholholdige drikkevarer. På det også er muligt at skelne mellem den oprindelige fra en falsk.

Først og fremmest på forsiden af den oprindelige flaske "Dzhek Deniels" må nødvendigvis være en plastskal, der beskytter sig selv direkte dækning. Stikket må kun foretages af plastik, men den falske surrogat ofte forseglet metal hætte.

Etiketten på flasken er ægte let konveks mønster, skrifttypen skal være klar, ikke sløret eller opretholde de nødvendige proportioner. Der er en ting mere om pakken eksklusive alkohol. Hvordan at skelne en ægte whisky "Dzhek Deniels" fra en falsk? Nogle gange er det nok at se på flasken. Det bør være en kvadratisk form, og på forsiden af det der hele genkendelige gravering Jack Daniels.

Indstillinger whisky forfalskning

Reserveret - midler bevæbnet. Det er værd at stifte bekendtskab med nogle udformninger af forfalskning af elite alkohol. Oftest genkende forfalskede produkter kan omhyggeligt kiggede på etiketten.

I det første sted på enhver flaske være til stede punktafgifter stempel. Bare at dette mærke skal være godt og jævnt limet - eventuelle spor eller rester af lim veltalende om falske produkter.

Indskriften ligesom "Scotch -type," siger også, at i hænderne på køberen er en klar efterligning. Almindeligt ord «Blended» er meget gennemskueligt antydede, at foran dig, mest sandsynligt, en blanding af flere sorter, men bestemt ikke den virkelige Jack Daniels.

Det er en helt anden ting - indskriften Deluxe eller Premium - de siger, at køberen holder eliten sorter af whisky, som er lavet kun fra byg, malt og majs, uden tilsætning af tilsætningsstoffer, smagsstoffer eller alkohol urenheder.

Dette er de mest karakteristiske træk ved de originale produkter Jack Daniels. Hvordan at skelne en falsk, hvordan man ikke skal falde for svindel tricks? Man behøver blot kender et par centrale elementer i de originale produkter og ikke at blive ledt af dem, der søger at tjene penge på en andens vegne. Det skal bemærkes, at sagerne i det nuværende tidspunkt, hvor kriminelle spoof et ret stort antal eksklusive alkoholprodukter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.