BilerBiler

Kia Rio - anmeldelser siger ...

bilproducenter Kia Rio endnu engang bevist, at det geniale designer er i stand til at vende selv den mest minimale plaster og gøre af bilen er noget nyt og anderledes på den gamle platform. En verdensberømt designer Peter Schreyer, der havde skabt billedet af nogle modeller af Audi, Volkswagen, var skaberen af et nyt udseende til Kia Rio. Anmeldelser om denne designer taler om én ting - han er et geni. Han var i stand til at gøre det, den nye Kia Rio ser dyrere, repræsentant. Dette er overraskende, fordi det faktisk denne bil - "statsansatte", som foregiver at være den bedst sælgende bil.

Ny Kia teknologisk ligner Hyundai Accent. De samme motorer, samme gearkasser, samme stel og affjedring. Men design af Peter Schreier bare trukket bilen til et nyt niveau, gjorde det særpræg.

Den nye stil Kia er mere som en sport, men igen, vi må ikke glemme, at dette er et budget bil. Det sydkoreanske selskab har vist sig at alt det "budget" betyder ikke, at bilen er grim. Tværtimod opfordrede han alle sine charmerende udseende. Anmeldelser af Kia Rio har efterladt en masse mennesker, og sjældent blandt dem kan findes er nogen negative ord om bilen.

Udviklerne blev placeret i en akavet stilling, fordi det var nødvendigt at skabe en bil, der ikke ville have frarøvet kunder på Hyundai Accent, da denne bil også viste sig ganske interessant. Ifølge de samme udviklere med den opgave, de håndteres og kunne være interesseret i et andet publikum. Således efter deres mening bør de vigtigste købere af bilen være unge mennesker, der er ikke mere end 35 år, for det meste ugifte, ikke havde sin bil eller foretrækker at tidligere støttet af udenlandske biler. Fremadrettet er det værd at bemærke, at de ikke går tabt med denne kundekreds. Og nu er mange mennesker fra denne kategori rider Kia Rio. Anmeldelser fra sådanne ejere, til dato, kun positiv.

Som for det indre, er det også fuldstændig fornyet. Hvis Hyundai Accent indeholder designelementer af et stort antal af rum-notok, Kia Rio elementer i interiøret mere stille. interiør efterbehandling materialer på højde uden at banke noget, ingen trommer, alle meget behagelig at røre ved. Det forhold, at producenterne besluttede at flytte væk fra "budget" af billedet, sagde læderindtræk visir enheder Kia Rio. Anmeldelser drivere siger, at manglen på komfort selv ved kørsel over lange afstande. Hvis du opholder dig inde i bilen, du føler, at du er i en dyr bil, er alle detaljer gennemtænkt, streng, lakoniske og rationel. Til hjælp for føreren der er en bekvem USB-in, samt kontrolknapper på rattet. Udover kontrol lydsystem, rat, er der også en knap, hvorved forvaltningen af den indbyggede computer. Usædvanligt for en budget bil eller anden måde, er det ikke? Har skaberne af snu Kia Rio? Anmeldelser af dette taler, at bemærke de mange fordele ved denne model.

Monteret på bilen benzinmotor, hvis volumen er 1,4 liter og magt på 107 hestekræfter. Sættet kan være en enten en 5-trins manuel gearkasse eller 4-hastighed automatisk. 1,6-liters version af motoren er designet til dem, der gerne vil ride med vinden på Kia Rio. Anmeldelser veltalende, at 123 hestekræfter nok til at gøre det.

Alt i alt stadig en masse smigrende ord vil blive sagt om Kia Rio. Anmeldelser (i dag) afspejler den virkelige situation. Efter alt, hvis fabrikanten har sat et mål at behage, og vil gå til det, det er sikker på at efterfølge ham. Design, fremragende præstation på vejen, en behagelig følelse under kørsel, og endda lige når indersiden af kabinen - alle meget gerne køber!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.