BilerBiler

W-typen motor i moderne biler

Den moderne bil er et af de mest udviklede områder af industrien, og konstant forbedre køretøjer og bilindustrien motordesigns give forbrugerne et bredt udvalg af maskiner fra stort set alle typer af motor.

En af de mest populære typer af motorer, der anvendes både i biler, og delefiltre og SUV'er, på nuværende tidspunkt er en W-typen motor, produceret af næsten alle verdens førende bilproducenter.

W-formet motor med sin layout gør det muligt at reducere højden af motorrummet af bilen, som påvirker positivt på de aerodynamiske egenskaber af kroppen.

Moderne W-formet motor er hovedsageligt monteret på en kraftig bilmodeller. Faktisk, i de fleste tilfælde er denne motortype udledes i det mindste i seks-cylindret udførelsesform. Ud over den seks-cylindret, monteret på biler otte og tolv-cylindrede motorer, muliggør opnåelse af et højt drejningsmoment og maksimale effektværdier.

W-formet motorer er opdelt i benzin og diesel, dieselmotorerne har meget højere værdier af drejningsmoment og lavere brændstofforbrug end benzin typen motorer.

På trods af at dieselmotorer har en højere pris, disse kraftenheder fuldt retfærdiggøre deres omkostninger, fordi der under langvarig drift af køretøjet med motoren synlighed overbetaling vil blive opvejet af besparelser i materialeomkostninger for brændstof.

I de fleste benzinmotor af denne type anvendes direkte brændstofindsprøjtningssystem, hvor hver cylinder er monteret på sin egen separate dyse, som gør det muligt at opnå en betydelig brændstofbesparelse. Desuden for aktive type motorer efterbrænder brændstofsystemer yderligere økonomi, der kan spare op til 5% af brændstof.

For at øge ydelsen som benzinmotorer og diesel deres kolleger kan udstyres med en eller to turbiner, der, afhængig af kompressionsforhold, kan øge motorens effekt med 25-40 procent.

Men W-formet motor - det er et vanskeligt og dyrt at opretholde den motor, så alle biler med denne type kraftværk placeret i den højere prisklasse i forhold til maskiner med motorer klassisk konfiguration.

V-twin motor, der bruges i den mest kraftfulde SUV, personbil business class, business class og sportsvogn, der producerer et uforglemmeligt indtryk af hurtig kørsel.

Også værd at bemærke er også det faktum, at i de seneste W-type motorer er blevet brugt i moderne hybrid kraftværk, som i væsentlig grad vil reducere brændstofforbruget, når de rejser i byen tilstand af bevægelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.