SkønhedHår

Midler mod det hårede hår. Sådan fjerner du fluffiness af hår?

Glat og skinnende hår er drømmen om de fleste piger og kvinder. Nogen af naturen får en så god type hår, og nogen søger efter alle mulige måder at opnå perfekte glatte krøller på. Fluffy hair er endnu ikke en sætning. I øjeblikket er der mange værktøjer og metoder, der giver dig mulighed for at lave pæne silke tråde af sjusket moppe. Sådan fjerner du fluffiness af hår? Dette vil blive diskuteret i artiklen.

shampoo

Først skal du beslutte dig for den type hår. De mest almindelige er fluffy tynde og porøse tråde. Lange låse udsættes også for daglig trauma, så de splittes ofte og grimme fluffer. I øjeblikket er det slet ikke et problem at vælge egnede midler til glat hår, hvilket vil være overkommeligt. Forskellige kosmetiske mærker producerer separate produktlinjer, der er designet kun til let og svagt hår, tilbøjelige til tværsnit. Mange professionelle mærker, der producerer hårplejeprodukter, tilbyder en bred vifte af forskellige produkter at vælge imellem.

Blandt dem er der shampooer, der hjælper med at udglatte hårets struktur, gøre det stærkere. Som et effektivt middel mod det hårede hår kan man også handle med balmskylning. Det er nødvendigt for enhver form for krøller, men er især nødvendigt for dem, der lider af disheveled hår. Balsams-skyllere glat ud skalaer, på grund af, hvad den ydre overflade af håret bliver glat, skinner. De giver god hydrering og ernæring. Derudover er der behov for hårspyler , fordi de letter kæmingsprocessen, forhindrer sammenblanding og dannelse af spoler.

Combs

Fluffy hår kan være en konsekvens af at bruge en substandard kam. Det er ønskeligt, at det var lavet af naturmateriale, fx træ. Dette vil undgå elektrificering af håret, og de vil ikke efterfølgende være så meget fluff. Begynd at kamme tråderne fra spidserne og gradvist flytte til basalområdet, stigende højere og højere. Med plastkamme bliver det nødvendigt at dele.

Enheder til styling

De fleste piger og kvinder nægter at bruge hårtørrere og strygejern til fordel for sundt hår og dermed undgå at overdrive. Men de fleste frisører med ret stor og solid erfaring har ikke travlt med at give sådanne anbefalinger. For blødt og porøst hår er der tværtimod brug af enten en hårtørrer eller strygning. Det fremmer lodning af skalaer, fjerner fluffiness og unødvendig shaggy. For at undgå skade på håret under påvirkning af høje temperaturer, bør man følge enkle anbefalinger. Vælg først apparater til stabling med flere termiske tilstande, så det er lettere at styre opvarmningen. For det andet, foretrækker jern, krøller og tænger af den nyeste generation, som har en god beskyttende belægning. En af disse kaldes turmalin. Sådanne indretninger er mest forsigtige med hensyn til håret. Brug af forskellige plaques bør dog ikke være hyppige, men begrænses til tre gange om ugen. Det tredje råd fra fagfolk inden for frisør er brugen af specialværktøjer, der er designet til at beskytte hår mod termisk eksponering. Disse er alle former for varmeafskærmningsprayer, geler, lotioner. De påføres tørt eller lidt fugtigt hår, før du opretter en styling ved hjælp af varmeapparater. Denne teknik gør det muligt for krøllerne at forblive levende og smukke.

Eliminering af splittede ender

Sædende ender er en anden ulykke, som i regel konfronteres med piger, der vokser deres hårlængde. Lange krøller klamrer konstant til tøj, omgivende genstande. Dette fører til deres skade, sektion, hvilket skaber en slags sløret og shaggy frisure. Der er flere teknikker, der giver dig mulighed for at slippe af med splitte ender og minimere deres udseende. En sådan metode skærer med hot saks. Under denne procedure skæres længden, og spidserne forsegles, så de ikke dissekerer senere, de er stærke. For dem der ikke desto mindre vil holde længden af deres hår og samtidig slippe af med de skårne ender, vil poleringsmetoden gøre. For ham bruges en speciel enhed, som kun fjerner de beskadigede ender langs hele længden af håret.

Olier og syrer

For at glatte håret ud af frisyren, lav mindre synlige skåret ender, rådgiver eksperter regelmæssigt efter vask af hovedet for at anvende hårprodukter fra fluffiness professionelle, baseret på næringsolier. Disse er arganolie, macadamia nødderolie, shea smør, kokosolie og andre. Sådanne produkter kan bruges som færdige blandinger, såvel som rene olier tilsat til shampoo, balsam, etc. De giver glathed og glans til lås, reducerer deres fluffiness.

Afhjælpning af fluffiness af hår bør påføres låsene jævnt langs hele længden. Hvis du har fede rødder, må du ikke påvirke den radikale zone. Olie skal først påføres håndfladen, forsigtigt gnide den mellem dem og først overføre alt til håret. Det er bedre at først tage en lille mængde af produktet og tilføje efter behov for at få den ønskede virkning. Hvis du griber og påfør straks en stor mængde af produktet, får håret en grim fedtglans, vil se ud til at være sjusket og hurtigt blive snavset.

Midler til hårfluidhed Estel-serien "Flydende silke" passer perfekt til sin opgave, giver håret den ønskede glans, gør dem glatte, lydige.

masker

Masker mod hårfluff hjælper også med at slippe af med grim hår. De anbefales at blive brugt cirka to gange om ugen. Når du vælger, være opmærksom på fabrikantens erklæringer, sammensætning og beskrivelse af produktet. Du bør give præference for de masker, der har silikoner i deres sammensætning. Mange piger kan ikke lide disse komponenter i kosmetik og forgæves, fordi silikonekomponenterne er uundværlige for tynde og konstant rystende hår. Som hjemmemaske kan du bruge en blanding baseret på gelatine, æggeblomme med tilsætning af basiske og æteriske olier.

Salon udbedring

Sådan fjerner du fluffiness af håret en gang for alle? Du kan bruge tjenester fra fagfolk. Salonprocedurer, der tager sigte på at bekæmpe overdreven hårdhed, omfatter keratin og brasiliansk hårretting. De kan opnå et 100% resultat lige efter sessionen. Til straightening anvendes specielle kemiske forbindelser, som glatter håret, gør det så glat og skinnende som muligt, hvilket eliminerer irriterende hår, der rager ud i forskellige retninger. Effekten af proceduren opretholdes i seks måneder eller et år, alt strengt individuelt og afhænger af den første betingelse af lederen af høringen.

lifehack

Nogle gange betyder det, at hårets glathed ikke er absolut nødvendigt. Mange piger har ikke problemer med hår, men de har også situationer, hvor man opretter en frisør ud af det og stræber efter at komme ud af ulydige hår. I sådanne tilfælde vil den sædvanlige kam og lakken af den midterste fix afhjælpe situationen. Det sprinkles på kammen, og det samme hår kam bliver udglattet af hår. Nu ser håret pænt og smukt ud.

Forstærkning indefra

Sådan fjerner du fluffiness af hår? For ikke at rejse et sådant spørgsmål, skal de være godt fodret, ikke kun udefra, men også indefra. For at gøre dette skal du overvåge kosten og tage yderligere komplekser af vitaminer, mineraler og sporstoffer. Forandre ikke hårets farve igen, underkast dem aggressive påvirkninger, da alle sådanne foranstaltninger påvirker deres struktur negativt, gør dem endnu mere porøse, svage, fortyndede, hvilket er udadtil manifesteret af deres sløvhed, øget fluffiness.

Uanset hvad du vælger betyder hårfluffhed (der er mange af dem på markedet), husk at det vigtigste er den rette afbalancerede kost, minimal kemisk påvirkning på krøller og kroppen som helhed. I denne situation vil den mest pålidelige hjælper være naturlige olier, vitaminer mv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.