SkønhedHår

"Olaplex" til hår - hvad er det? Beskrivelse, brugsanvisning, anmeldelser

En ny sæson for kvinder bliver til tider en begyndelse for forandring, især for billedet. Mænd bemærker undertiden ikke ændringerne, og jo mere ved de ikke grunden til, at hans halvdel radikalt ændrer udseendet. Men de mister ikke, hvordan hårets farve påvirker personligheden. For eksempel, hvis en kvinde blev en blondine, begynder hun i sin karakter at vise en svag ømhed, bliver hun mildere og yngre. Dette billede kræver simpelthen sin ejer at blive en coquette og en naiv pige. Men enhver frisør vil fortælle dig, hvor svært og undertiden smerteligt det er at se efter og genoprette dit hår efter afklaringsproceduren. Men heldigvis var der i verden et unikt værktøj, som ikke kun vil genoprette, men også beskytte krøller fra skadelige salonprocedurer og naturlige faktorer.

Mange mennesker taler om det nu, men før de køber, spørger mange ikke sig selv, hvis de har brug for "Olaplex" for hår, hvad er det og for hvem er det meningen? Denne artikel hjælper med at finde svar på disse og andre spørgsmål.

Hvordan det hele begyndte

Én gang har to amerikanske læger i kemiske og biologiske videnskaber Craig Hawker og Eric Presley aftalt, at skønhedssalongindustrien ikke har et enkelt værktøj, der helt kan genoprette håret beskadiget af pletter, krølle og styling. Dette problem var målet for at skabe et nyt stof. Ved at kombinere deres indsats frigjorde de det første middel, som indeholdt et simpelt molekyle med det komplekse navn bis-aminopropyl diglycol dimaleat. Men stoffet viste sig at være dyrt og var kun overkommeligt for den velhavende del af befolkningen. Efter et stykke tid kunne flittigt arbejde med formlen skabe et nyt værktøj til rådighed for almindelige mennesker Olaplex.

"Olaplex" til hår - hvad er det?

Det nyeste værktøj til genoprettelsen af beskadigede strenge dukkede op på det kosmetiske marked for ikke så længe siden, men er allerede blevet en rigtig opdagelse inden for skønhed og straks spredt rundt om i verden. En sådan hurtig stigning i brandets popularitet er baseret på seriøs forskning.

Hårbeklædningen "Olaplex" består ikke af olier, syrer, silikoner og andre skadelige komponenter, hvis tilstedeværelse ikke er egnet til hårets tilstand. Derfor kan den bruges alene eller i kombination med et hvilket som helst farvestof.

Hovedformålet med lægemidlet er at opretholde og opretholde en lys og rig nuance samt beskyttelse mod negative kemiske og mekaniske virkninger.

I Rusland er der ingen udbredt succesfuld anvendelse af stoffet "Olaplex" til hår. Hvad er det, kender for det meste kun højtuddannede specialister i skønhedsbranchen. De tilbyder ofte deres kunder at bruge det i genoprettende procedurer og tilføje dem til fugtighedsgivende masker.

Hvem vil gøre

Lægemidlet passerer frem for alt blondiner og dem, der besluttede sig for radikalt at ændre deres skygge af hår. Efter alt, den sædvanlige vask uden brug af "Olaplex" til hår (anmeldelserne bekræfter dette) alvorligt beskadiger deres struktur. Efter det er det ikke bare nødvendigt at behandle dem i lang tid, men også at skære dem. Og Olaplex-produkter tjener som beskyttelse og gør det muligt at afbøde farvestoffets skadelige virkning på hårets struktur.

Vigtige tips

Hvordan man bruger "Olaplex" til hår? Brugsanvisningen er ganske enkel, det vigtigste er at tage hensyn til nogle punkter.

Husk at produktet reducerer virkningen af hovedoxidanten lidt. Derfor, hvis du er indstillet på resultatet af 3% oxid, erstat det med 6%, og i stedet for 9% brug 12%.

Gennemførelse af proceduren for forringelse, skal du tage koncentratbeskyttelse. Fortynd oxidet med det blonde pulver. For hver 30 g af blandingen til afklaring tilsættes 3,75 ml af "Olaplex". Rør godt og tilsæt en lille mængde klarende pulver. Dette er for at sikre, at blandingen har en bekvem konsistens til farve.

Billedet viser, hvordan krøllerne omdannes efter brug af "Olaplex" til hår. Hvad er det, og hvordan man bruger værktøjet korrekt, lærte du. Nu skal vi beskæftige os med spørgsmålet om dets værdi og opkøbsstederne.

Hvor kan man købe

På trods af sin brede popularitet og efterspørgsel på det kosmetiske marked i Vesten og mange europæiske lande, er det restaurationsbehov "Olaplex" (anmeldelser bevise dette) næsten utilgængeligt for vores landsmænd. I Rusland var den officielle repræsentant for det udenlandske mærke handelsselskabet Authentica. I to hovedstæder i vores land - i Moskva og i Skt. Petersborg er der allerede saloner, der praktiserer anvendelsen af produkter "Olaplex".

Ethvert produkt fra denne linje kan, hvis det ønskes, også købes fra online-butikken.

udgifter til

Sættet, som har vundet succesen for de fleste udenlandske stylister og frisører, består ofte af en flaske Olaplex Bond Multiplikator nr. 1 (525 ml) og to Olaplex Bond Perfector nr. 2 med samme volumen. Internetbutikker, der sælger stoffet, tilbyder kunder forskellige kombinationer af midler. Dette skridt optimerer valg og pris for produktet "Olaplex" til hår. Pleje af krøllens tilstand har aldrig været så simpelt og effektivt!

Også på salg er kits til hyppig hårfarvning, produceret, for eksempel 1 gang om 10 dage.

Et standard sæt bestående af tre flasker kan købes for ca. 3.500 rubler.

System "Olaplex" til hår. Hjem brug

Fra traditionelle balsam og balsam er Olaplex forskellig, idet den begynder behandling og restaurering fra indersiden af håret, mens den tidligere danner en midlertidig beskyttende skal.

Efter at have læst produktets fordele spurgte mange sandsynligvis spørgsmålet: Er det muligt at bruge "Olaplex" til hår alene? Teknologien til at udføre farvning er på styrken selv for dem, der er langt fra frisørens kunst.

Først skal du tage en flaske med et lysegult lægemiddel kaldet "Bond Multiplikator" (Bond Multiplikator). Lægemidlet er ansvarlig for at genopbygge hårets struktur. Du skal blande 15 ml "Bond" med 90 ml vand og påfør på tørt hår. Det er vigtigt at bemærke, at håret er fuldstændigt mættet med produktet, du skal kæme dem flere gange. Således spredes blandingen over hele overfladen, og hver streng vil være under pålidelig beskyttelse. Produktet skal opbevares på håret i ca. 5 minutter og derefter skylles med varmt vand.

"Bond Perfector" kan blandes med hårfarve. Du kan ikke være bange, det vil ikke påvirke det endelige resultat af farvning. En sådan blanding minimerer skaden fra farvestoffet, og resultatet er overraskende. Du kan udføre proceduren med farvning flere gange i træk, ikke være bange for at håret bliver til halm. Når alt kommer til alt ved vi hver især: Jo svagere håret er, desto mere er de sårbare, men ikke i tilfælde af "Olaplex". Hårfarve kan ikke skade, fordi hver streng er beskyttet af midlerne.

Vi fortsætter til anden fase. Tag den anden pakke, som siger Bond Perfector ("Bond Perfector"). Denne blanding af cremet farve i tekstur ligner aircondition og er ansvarlig for genoprettelsen af strukturen af tråde, der blev savnet i første fase. Også "Perfector" giver hårstyrke og glans. Det påføres på samme måde som det første lægemiddel, men holder håret i 10 minutter.

Den sidste del af behandlingen vil være brugen af en flaske med påskriften Perfector. Et hvidfarvet middel med en cremet tekstur indeholder hovedkomponenten i molekylet bis-aminopropyl diglycol dimaleat. "Perfector" er perfekt til ugentlig brug. Det er nok at tilføje en lille mængde af det til shampooen. Således vil du opretholde en fantastisk effekt af silkeagtigt og skinnende hår lige op til den næste farvning.

anerkendelse

Aktiv reklame betyder, at "Olaplex" er ejer af flere patenter af international kvalitet. Men ifølge uofficielle data blev det afsløret, at ansøgninger om deres kvittering blev indgivet ret for nylig. Men på trods af dette fik produkterne anerkendelse ikke kun i Chicago (skabelsesbyen), men også i andre lande. Dette blev fremmet af den korrekte markedsføringsbevægelse.

Der er også oplysninger om, at mærket har andre navne: Salon Intro, Repoir og Hair Perfector No. 3.

Udtalelser fra fagfolk

Allerede et år efter udgivelsen af de første serier af produkter, "OLAPLEX", begyndte det at bruge mere end 100.000 skønhedssaloner i USA. Som frisører siger, er det nye middel blevet en garanti for, at håret efter mange behandlinger vil bevare sit sunde udseende.

Helt genoptage den ødelagte kemiske binding af svovl med resten af hårets struktur og genoprette deres glans vil kun hjælpe medikamentet "Olaplex". Frisørernes kommentarer til hans handlinger er altid begejstrede. At løse problemet med hår restaurering bragte dem stor succes. Nu kan de sikkert farve og misfarve ringetoner, ikke være bange for deres helbred og udseende.

Også stylister bemærker, at brugen af stylingprodukter med høj temperatur efter brug af stoffet "Olaplex" ikke påvirker hårets tilstand.

Hvad kan ellers "Olaplex" gøre for hår? Frisørernes mening var også af den opfattelse, at produktet havde bevist sig under den kemiske bølge. Det er også populært under moderne farvestoffer, som f.eks. Bronzing og ambre, hvor håret skal modstå gentagen udsættelse for pigmentet.

Kundeservicer

Hvad er det forventede resultat efter at have brugt linjen af midler "Olaplex" til hår? Kundeanmeldelser af skønhedssaloner hævder, at strengene bliver levende, silkefulde og en naturlig glans under hans indflydelse. Selv efter den første procedure er det meget lettere at pakke og kamme. Enhver proces i forbindelse med kemisk angreb og fører til ødelæggelse eller beskadigelse af hårets struktur ved anvendelse af "Olaplex" bliver sikkert.

Kvinderne bemærkede også, at låsene ikke elektrificerer, hvilket er meget vigtigt for vinterperioden. Selv de mest beskadigede og beskadigede af styling og stylingprodukter hår "Olaplex" kan helbrede og omdanne deres udseende.

Især den enorme effekt blev opdaget af ejerne af afklaret og misfarvet hår.

Opregne positive anmeldelser i lang tid, men hvad er pointen, hvis det allerede er klart, at værktøjet på trods af den høje pris er kvalitativ og effektiv?

Når du ikke behøver at bruge stoffet "Olaplex"

1. Hvis du naturligvis er ejer af tyndt og tørt hår, skal du aldrig bruge en hårtørrer og andre stylingprodukter, så fremstillingen Olaplex dig til noget. I dette tilfælde er strukturen på dine krøller ikke beskadiget.

2. Hvis du bruger bezammia maling, når du maler , er hårets disulfidbinding ikke beskadiget. Og det betyder, at brugen af stoffet ikke giver mening.

3. Hvis du kom til proceduren for farvning i en skønhedssalon, og skibsføreren insisterer på at bruge Olaplex-middel til at beskytte huden mod irritationer og forbrændinger, skal du ikke skynde dig for at være enig. Der er mange andre værktøjer, der perfekt kan klare denne opgave og ikke ramme din lomme.

4. Hvis du kun bruger et vedholdende farvestof til farvning af hårets rødder uden at påvirke længden, så er det igen valgfrit at bruge præparatlinjen fra "Olaplex".

Når det er fornuftigt at bruge systemet "Olaplex"

1. Din frisør er ikke professionel nok, og i stedet for at toning de afklarede tråde beslutter han at bruge hele det samme middel, som han anvendte på rødderne for hele længden for at eliminere yellowness.

2. Du kan ikke engang bruge en måned uden at eksperimentere med hårets farve. Fra en brunette bliver du til en blondine, så i en brændende rødhår, så en brunhåret kvinde og endelig igen i en blond, og det er kun i et par måneder.

3. Du er ejer af mørkt hår og ønsker at blive et eksempel, en platinblonde, det følger heraf, at du skal anvende "Blondex" eller ligner det klargørende agenter.

4. For det første overlevede dit hår keratinretting, derefter en kemisk bølge, og nu har de en procedure til afklaring.

Alle disse faktorer tyder på, at du sparer dit hår og drage fordel af omsorgen og restaureringen af hårstrukturen "Olaplex".

Afslutningsvis

Sammenfattende alle ovenstående kan vi konkludere, at stoffet "Olaplex" - er en grundlæggende ny tilgang til proceduren for farvning og genopbygning af hårets struktur.

Resultater fra brugen af produktet er uforlignelige med andre produkter af kosmetiske mærker. Jeg håber, at i Rusland bliver nyheden så populær som i Vesten, og pigerne vil kunne se ud som virkelige Hollywood skønheder takket være det.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.