FormationHistorie

Syv års krigen 1756-1763: årsager og resultater

Syv-årskrigen 1756-1763 gg. Det var resultatet af en række modsætninger mellem de europæiske stater. Den vigtigste årsag til kontrovers var spørgsmålet om fordelingen af territorium mellem de to lande. Hertil kommer, at afviklingen af fjendtlighederne skyldtes omlægning af kræfter på kontinentet og en krænkelse af den traditionelle balance. Som en ny kraft og udfordrer til lederskab gjorde Preussen, som intensiveret efter tronbestigelse af en talentfuld hersker Frederik II i 1740. Dette forårsagede bekymring blandt en række førende europæiske stater, som førte til begyndelsen af krigen.

Generelt politiske situation

Syv-årskrigen 1756-1763 gg. Det er opstået på grund af en række konflikter mellem de store europæiske magter. Det faktum, at på det relevante tidspunkt, de to lande kæmpede for retten til at fungere som en leder i den internationale arena. Frankrig og England ind i en lang periode med konflikt, hvilket gjorde det uundgåelige væbnede konflikt mellem dem. På dette tidspunkt, begge lande gået i gang med koloniale erobring, og mellem dem er konstant friktion opstod på grund af opdelingen af territorier og indflydelsessfærer. Det vigtigste arena for konfrontation begyndte nordamerikanske og indisk område. I disse lande er de to stridende parter konstant konfronteret med fastlæggelsen af valgkredsene og omfordeling områder. Det er disse modsætninger har ført til militær konflikt.

BAGGRUND kollision

Syv-årskrigen 1756-1763 gg. som følge af amplifikation af preussiske stat. Frederik II gjorde et meget kamp-værdig hær af de standarder, som han gjorde et antal beslaglæggelser, skyldes som hans land og afrundede kanter. Denne ekspansion skyldes Østrig, hvorfra han tog schlesiske lander. Schlesien var et af de rigeste områder i staten, og dette tab var betydelige skader til staten. Ikke underligt derfor, at kejserinde Maria Theresa var interesseret i afkastet af tabte landområder. Under disse omstændigheder, at den preussiske hersker søge støtte fra England, som til gengæld forsøgt at sikre sine europæiske besiddelser (Hannover), og var også interesseret i at støtte bevarelsen af disse lande for sig selv.

Syv-årskrigen 1756-1763 gg. og var et resultat af konflikter mellem England og Frankrig for delingen af koloniale lande, som nævnt ovenfor. Vores land har også haft grund til at deltage i en væbnet konfrontation. Det faktum, at krav fra den preussiske stat truede indflydelsessfærer i Polen, de baltiske grænser. Hertil kommer, Rusland siden 1740'erne. Det bundet med Østrig-traktaten systemet. På dette grundlag var der en tilnærmelse af vores land med Frankrig, og dermed tog form anti-preussiske koalition.

I begyndelsen af konfrontation

Årsagerne til Syvårskrigen 1756-1763 gg. fastlagt sin brede anvendelsesområde. I løbet af førende europæiske magter blev trukket ind i kampene. Desuden er det dannede flere fronter krigsførelse: Kontinental, nordamerikanske, indiske og andre. Denne militære konfrontation variabel blokere magtbalancen i Vesteuropa og skiftede geopolitiske kort.

Syv-årskrigen 1756-1763 gg. Det begyndte med angrebet på King of Prussia Sachsen. Beregningen af denne hersker var følgende: Det er planen at skabe her et springbræt for angreb på fjenden. Østrig i øvrigt ønskede han at bruge som en velstående region til at genopbygge deres hær og satte sig for at drage fordel af de økonomiske og materielle ressourcer. Han fik afværget saksiske angreb og besatte disse lande. Efter denne sejr, Kongen af Preussen behandlet en række slag til østrigerne, han tog selv på et tidspunkt i Prag, men senere østrigske hær påført en nederlag i byen Kolin. Men den preussiske hær besejret ved Leuthen dermed genskabe den oprindelige magtbalance.

Fortsat kampe

Indrejse i krigen mod Frankrig i høj grad kompliceret situationen for den preussiske konge, men alligevel lykkedes det ham at sætte sit nye fjende et hårdt slag på Rossbach. Så kampene brød vores land. Russiske hær blev betragtet som en af de stærkeste i Europa, men det kunne ikke realisere sine fordele i mange henseender på grund af det faktum, at generalerne syv års krig 1756-1763 gg. undladt at gøre fuld brug af sine evner. I den første den største kommandør slaget Apraksin, på trods af deres sejr over fjenden, gav pludselig ordre til at trække sig tilbage. Næste kamp Fermor førte englænderen. Under hans ledelse de russiske tropper deltog i et af de blodigste slag under den militære kampagne i det andet år af krigen. Kampen bragte ikke ingen af parterne en afgørende sejr. Slaget Zorndorf en af hans samtidige kaldte det mærkeligste kamp.

Sejr af russiske våben

Syv-årskrigen 1756-1763 gg., En oversigt den hyppigst rapporterede i skolerne i forbindelse med deltagelse af Rusland, i det tredje år af dens udvikling er gået ind i en afgørende fase af krigsførelse. Det var i høj grad på grund af de sejre vundet af den russiske hær under ledelse af en ny chef Saltykov. Han var meget dygtig, også populært blandt mænd. Det var under hans ledelse, den russiske hær vandt sin berømte sejr på Kunersdorf. Så den preussiske hær blev ført, og for Kongen stod op en reel trussel for at fange sin hovedstad. I stedet allierede hær trak sig tilbage, som landets anti-preussiske koalition begyndte at anklage hinanden for at overtræde forpligtelser.

Den videre fremgangsmåde

Men Frederik II situationen var yderst vanskeligt. Han appellerede til briterne for hjælp, beder hende at optræde som mægler under verdenskongressen. Syv-årskrigen 1756-1763 gg. kort om er lavet i forbindelse med ovennævnte kamp rapporten fortsatte ikke desto mindre på grund af placeringen af Rusland og Østrig, som har til formål at forårsage hans modstander den afgørende og endelige slag. King of Prussia forårsagede skader på østrigerne, men alle de samme kræfter var ulige. Hans hær mistet sin kamp kapacitet, hvilket påvirkede afviklingen af fjendtlighederne. I 1760, russiske og østrigske styrker besatte hovedstaden i hans tilstand. Men snart de blev tvunget til at forlade det, efter at have lært af tilgangen af kongen. I samme år, den sidste store slag i krigen, hvor Kongen af Preussen stadig kom ud som vinder. Men han var udmattet: for en kamp han mistede næsten halvdelen af sin hær. Hertil kommer, på sekundære fronter sine modstandere har haft en vis succes.

Den sidste etape

Årsagerne til Syvårskrigen 1756-1763 gg. indvirkning på funktionerne i krigsførelse. Faktisk de store slag i Europa udfoldede mellem Preussen og Østrig, med aktiv deltagelse af vores land. Men i forbindelse med drabet på den russiske kejserinde var en skarp ændring i udenrigspolitikken, når dens efterfølger. Den nye kejser returnerede Kongen af Preussen alle de russiske tropper besatte landet, underskrev ham fred og en traktat af alliancen og endda sendt ham for at hjælpe sin militære boliger. Denne uventet ændring i bogstavelig forstand reddede Preussen fra det endelige nederlag.

Men steg han til tronen af Katharina II afskaffede traktaten, men ikke desto mindre, stadig ikke føler dig sikker nok i hovedstaden, ikke forny kampene. Så på dette tidspunkt næsten sluttede Syvårskrigen 1756-1763. Rusland tog aktiv del i det, men ikke gøre nogen territoriale gevinster. King of Prussia, drage fordel af denne pusterum, østrigerne påførte flere alvorlige slag, men det blev klart, at ressourcerne i hans land ikke vil trække en fortsættelse af blodige kampe.

Nordamerikanske front i konfrontation

Fighting er ikke begrænset til det europæiske kontinent. En hård kamp udfoldet i Nordamerika, hvor briterne mødte de franske indflydelsessfærer. I de fem år mellem de to parter var en kamp for beherskelse af havne, byer og fæstninger. Syv-årskrigen 1756-1763, kort, hvoraf de siger kun i relation til et sammenstød mellem beføjelser på det europæiske kontinent, fejet, så landet og i udlandet. Den mest voldsomme konfrontation udfoldet for Quebec. Som følge heraf blev Frankrig besejret og mistede Canada.

Handlinger i Indien

Kampen mellem disse beføjelser og udviklet i Indien, hvor den britiske konsekvent kørte den franske fra deres positioner. Det er karakteristisk, at kampen var både land og over havet. Endelig britiske tropper kørte den franske fra deres positioner i 1760. Denne sejr har forvandlet England ind i den største kolonimagt, og endelig underkuet Indien sin magt.

effekter

Syv-årskrigen 1756-1763, hvis resultater har bogstaveligt talt ændret kortet over Europa og magtbalancen mellem stormagterne er blevet måske den største militære og politiske sammenstød i kontinentet i midten af det 18. århundrede. Resultaterne af denne alvorlige konfrontation førte til en omfordeling af koloniale territorier og indflydelsessfærer mellem stater. Den væsentligste konsekvens af den kamp var omdannelsen af England ind i den største kolonimagt på fastlandet. Dette land har presset sin position i Frankrig vigtigste modstander og tog den førende position i spredningen af de indflydelsessfærer.

Betingelser for aftale

Resultaterne af de syv-årskrigen 1756-1763 gg. indvirkning, primært på omfordeling af territorier. I året for afslutningen af kampoperationer blev underskrevet en aftale om, Frankrig mistede Canada, hvilket giver dette område sin rival, som også foretaget en række andre større territoriale gevinster. Frankrigs position efter denne aftale i høj grad rystet. Men hvad mange har bidraget til interne årsager: i landet har været under opsejling i en alvorlig krise, hvilket resulterede i et par årtier til revolutionen.

I samme år, Preussen og Østrig underskrev en aftale, hvor den forblev til Schlesien og nogle andre lande. På grund af disse omstridte områder i begge stater i lang tid, de var i fjendtlige relationer. Men Frederik II næsten umiddelbart efter krigen tog et kursus af tilnærmelse til Rusland. Syv-årskrigen 1756-1763, årsagerne, hvis resultater bestemmes udviklingen af de europæiske magter i et århundrede forude, en ny distribueret allierede relationer og forpligtelser. For Rusland er det vigtigste resultat var, at hun opnået stor erfaring i udførelsen af fjendtlighederne i konfrontation med de førende magter på kontinentet. Den kom fra deltagerne i krigen generaler Catherines tid, som gav en række strålende sejre i vores land. Men ingen territoriale gevinster imperium gjorde ikke. Den nye hersker ikke erklære krig mod Kongen af Preussen, selv om det opsagde traktat af alliancen med ham, underskrevet af hendes mand.

stilling af parterne

Det største antal soldater mistede i denne krig Østrig. Tabet af sin hovedfjende blev halveret. Der er en opfattelse, at som følge af krigsførelse og dræbte mere end to millioner mennesker. For at deltage i krigen styrkede den britiske driften af sine nordamerikanske kolonier. Især steg skatter, skabte alle former for hindringer for den industrielle udvikling på kontinentet, hvilket igen førte til en hurtig eksplosion af utilfredshed af kolonisterne, som vinder greb til våben startede en krig for uafhængighed. Mange historikere søger efter svaret på et spørgsmål, der har gjort det muligt Preussen sidste ende vinde, på trods af at dens hersker ved flere lejligheder var i en meget vanskelig situation, som gentagne gange har truet sin endelige nederlag. En række eksperter har peget på følgende årsager: uenighed mellem allierede, død den russiske kejserinde og uventet drejning udenrigspolitik. Dog bør det vigtigste blive anerkendt, selvfølgelig, den første grund. I de kritiske og afgørende øjeblikke af de allierede kunne ikke finde et fælles sprog, som førte til uenighed mellem dem, som kun ville gavne den preussiske hersker.

For den selvsamme preussiske sejr var det meget vigtigt for både indenrigs- og udenrigspolitik for udvikling. Efter krigen blev hun en af de førende magter i Europa. Dette fremskyndet processen med foreningen af de fragmenterede tyske lander i en enkelt stat enhed, og det er under ledelse af dette land. Således har staten blive grundlaget for en ny europæisk land - Tyskland. Således kan vi sige, at krigen var af international betydning, som dens udfald og resultater indflydelse ikke kun på placeringen af de europæiske lande, men også på placeringen af kolonier på andre kontinenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.