SundhedPræparater

Antibiotika til forkølelse og influenza: Hvad du behøver at vide

Antibiotika - dette er en meget populært middel til bakterielle infektioner på nuværende tidspunkt. Og i det sidste århundrede, så noget særligt i hovederne på almindelige mennesker har ændret sig. Da de blev betragtet som et universalmiddel, der som sker nu. Men er det virkelig sådan? Er det muligt at helbrede med antibiotika, såsom almindelig forkølelse? En influenza? I denne artikel vil vi forsøge at forstå dette emne.

Hvad er et antibiotikum?

Hvis man ser på navnet på denne form for narkotika, er det straks bliver klart deres formål. Præfikset "anti" angiver, at antibiotika med noget kæmper. Og hvis man ser på den anden del af ordet, ser det ud til, at dette stof, der kæmper med levende organismer.

Men det er meget generaliseret. Efter alt, ikke alle levende organismer bliver målet for sådanne lægemidler. Derfor antibiotika til forkølelse og influenza - det er et meget kontroversielt emne. Efter alt, alle ved, at de vigtigste agenser disse sygdomme er virus. Og antibiotika er primært rettet mod bakterien. Så vi kan roligt sige, at denne gruppe af lægemidler til at bekæmpe bakterier.

typer af antibiotika

I alt Der er to typer af antibiotika over spektret af handling:

  • I store træk er det den mest almindelige gruppe af antibiotika, der kan dræbe en lang række fjendtlige mikroorganismer. Når vi går til lægen, og han tildeler os er, at vi tager antibiotika for forkølelse og influenza.
  • I snæver forstand, er det beregnet til behandling af bakterieinfektioner, hvori det forårsagende middel er klart defineret. Denne kategori af antibiotika er ikke så farligt for helbredet, og det ikke har så mange bivirkninger. Men på samme tid at behandle, for eksempel, SARS komplikationer, de er dårligt egnet. Faktisk kan denne være forårsaget af en række mikroorganismer.

Det er faktisk information til almen uddannelse. Du er nødt til at forstå, at når antibiotika vælges fra influenza og forkølelse, er de i sagens natur mere farlig. Og grunden til det er angrebet, der lander på dit nummer af indfødte bakterier, der giver immunitet.

Er det muligt at behandle en kold med antibiotika?

På baggrund af ovenstående, at svaret bliver meget enkel og ligetil: en kold bør ikke behandles med antibiotika. Efter alt, er det sidstnævnte forårsaget af virus. Effektiviteten af en sådan behandling bliver nødvendig på længere sigt negativt. Og det viser sig, at mor, at deres børn får antibiotika ved den mindste chihe faktisk lemlæste dem, uden selv at indse.

I hvilke tilfælde har du brug for at bruge dem?

På trods af dette, i nogle tilfælde, brug af antibiotika er ikke kun vist, men også nødvendigt for bevarelsen af menneskeliv. Hvornår vil det ske? Antibiotika til forkølelse og influenza kan ikke bruges, men når komplikationer har brug for, så de ikke smitter af på en langt mere livstruende tilstand. Generelt er de mulige komplikationer af SARS er virkelig meget. Her er blot nogle af dem:

  1. Bronkitis. Det virker bare en harmløs sygdom. Men i det lange løb, kan det blive kronisk, og derefter flytte til en langt mere farlig form. I første omgang vil det være astmatisk bronkitis, og så vil han blive astmatiker. For at undgå dette, er du nødt til at tage antibiotika.
  2. Lungebetændelse. Det er heller ikke dannet af sig selv, og er ofte et resultat af bronkitis. For at forhindre det, ikke kun brug for at helbrede med antibiotika, men også give et stort antal ture på gaden, selvfølgelig, hvis der ikke er varme. Recumbent livsstil kan forværre i løbet af et SARS på grund af stagnation i lungerne.
  3. Bronkialastma. Det kan forekomme, ikke kun på baggrund af bronkitis, men også på grund af en hyppig SARS. Det er derfor, de har brug for at afslutte kur til enden. Hyppige tilbagefald - en direkte vej til den allergiske proces i luftvejene.

Disse er blot tre af sygdommen. Men der er dårlige betingelser såsom bihulebetændelse eller bihulebetændelse, otitis, reumatoid arthritis, som også er en komplikation ved sygdomme i de øvre luftveje. Generelt er en lang række mulige sygdomme. Så for at bedre ikke at bringe komplikationer. Især på grund af den skade af antibiotika ikke er blevet annulleret.

Hvad er virkningerne af antibiotika under SARS?

Hvad sker der med kroppen, hvis under SARS behandles med antibiotika? Generelt, hvis det sker en gang, det er okay. Du kan endda ud til, at patientens tilstand væsentligt forbedret. Men dette er kun en placebo med hånden eller en naturlig retablering, der opstår, når SARS altid. Og så, hvis du hele tiden bruger antibiotika til forkølelse og influenza, kan det være en sådan virkning.

  1. Nedsat immunitet. I vores kroppe er der en enorm mængde af bakterier, der er blevet ofre for bredspektrede antibiotika. Og da de fleste af de mikrober, der findes i tarmene, så hvis du bruger antibiotika til forkølelse og influenza, kan det føre til en betydelig nedgang i immunitet.
  2. Forringelsen af effektiviteten af behandling med antibiotika i denne gruppe. Alt i vores verden er i stand til at tilpasse sig, og mikrober er ingen undtagelse. Så hvis du ønsker at spørge, hvad antibiotikum at drikke fra influenza og forkølelse, er det bedre ikke selv tænke over det. Faktisk over tid bakterierne vænnet sig til de chok doser af medicin, og det vil ophøre med at handle på dem, bliver nødt til at skifte til tungere antibiotika, der fører til følgende konsekvenser.
  3. Lever. Selvfølgelig, alle ved, at antibiotika meste skade leveren, især de ældre. Naturligvis de samme makrolider, som anvendes i behandlingen af simple komplikationer af SARS, har måske ikke så stærk for skade på kroppen, men hvis de behandler nogen kulde, bliver nødt til at bruge tungere stoffer. Men hvis et slag til leveren går bemærkelsesværdig.

Så du nødt til at forstå: forkølelse, influenza, og antibiotika er simpelthen uforenelige. Og ikke engang forsøge at benægte det.

Og hvordan man behandler virusinfektioner?

Nå, der er et andet spørgsmål, hvordan man behandler en almindelig forkølelse derefter, trods alt bringe til komplikationer bør ikke være. Det hele afhænger af, hvor ofte du bliver syg. Hvis dette sker hele tiden, skal du sundere intervaller simpelthen mere motion og gå på gaden, alt går af sig selv.

Men hvis du bliver syg meget ofte, så det understøtter immunsystemet under SARS hjælpe nogle non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler, såsom mefenamsyre. Det er billigt og meget effektiv i behandlingen af SARS. Selv de ofte syge mennesker under sin indflydelse begynder at få kolde mindre. Men det bør ikke tage lang tid, ikke mere end et år. Fordi nogen NSAID påvirker fordøjelsessystemet. Og i forbindelse med alkohol - det er generelt dødbringende kraft.

Hvilken bedre til at tage antibiotika?

Hvad at tage antibiotika for forkølelse? Forkølelse, influenza, SARS - alle sygdomme, der kan føre til komplikationer. Og hvis de allerede være sket, er det bedst at begynde at drikke antibiotika såsom makrolider. De er relativt harmløse, og samtidig effektiv. Det er en meget god medicin, "Azithromycin" så slemt "Erythromycin".

Disse stoffer er produktive i behandlingen af komplikationer. Men under alle omstændigheder, ikke selvmedicinering. Du kan ikke forestille dig, hvor alvorlig fare kan true din krop. Bedre, hvis du føler dig utilpas efter en tilsyneladende helbredt, skal du kontakte din læge. Han vil hjælpe. Men de bedste antibiotika til forkølelse og influenza, eller rettere deres komplikationer - er anført ovenfor.

fund

Så vi sorteret ud en masse ting. Især vi indså, at vi spekulerer som antibiotika er bedst at drikke, i almindelighed, ikke bør være en kold. Men hvis du har nogen forværring, kan det nogle gange redde liv og forebygge handicap. Men stadig brug for at kommunikere mere med lægen og blive en aktiv deltager i den terapeutiske proces. Kun på denne måde kan garantere sundhed. bør ikke nogensinde selvmedicinering.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.