BilerLastbiler

Slips for fragt: de typer og funktioner i drift

Slips for fragt er specialiserede værktøjer, der anvendes i jernbane, automotive platforme på dæk vandveje for at sikre forskellige former for last. De sikrer en sikker pasform til platformen ved at klemme for at forhindre forskydning ved kørsel på en dårlig kvalitet vejbelægningen, og fordomme under skarpe sving. Derudover de forhindrer udslip af last samling type, såsom logs, blokke eller kasser. Brugen af dette element er omfattet af reglerne om transport, så det må være at udstyre alle køretøjer til transport.

arter

Slips af varer ad landevejen i funktioner og ydeevne er opdelt i to typer:

  • forbindelsen har to stropper af forskellig længde, den ene er forbundet med skraldeindretningen, den anden har en fri ende og en krog;
  • ring bånd indlæse, i skralden og ligne en loopes rem.

Den mest udbredte købt den første version med evnen til at bruge med nogen form for platform og fastsættelse af stykgods.

design

Ring bånd belastning bestå af et enkelt bælte, forbundet på den ene side med en skralde, uden skruer og bolte. Begge varianter sammensatte bånd forbundet til skralden og den anden ende er i form af hardware eller karabinhage. Ratchet repræsenterer en enkel udførelsesform for skraldemekanismen, udstyret med håndtag drev, er det muligt ved hjælp af selektion og fiksering remlængde. Det underliggende metal ramme, hvorpå der er fastgjort en kort bælte og en tromle med en hul udformet til frie del af en lang bælte. På begge sider af tromlen er der gear, som er presset mod håndtaget. Lock rotationsmekanisme udføres under anvendelse ventiler. Det bruges til at dæmpe systemet til jævnt træk selen nok til at trække låsen og løft håndtaget.

materialer

syntetiske polymere fibre, fx nylon, nylon og polyester anvendes til afretningslag. Materialer forskellig modstand mod udstødningsgassen, alkali, benzin, fedt, snavs og fugt kan modstå tunge belastninger og har høj styrke. Kvalitet plastbånd konsekvent med omfattende temperaturområde, så de kan anvendes i alle breddegrader.

regler

Før du vælger at binde gods på vej, som er repræsenteret af ovenstående foto, skal du sørge for, at de opfylder de særlige kendetegn ved transport og typen af gods. Af særlig betydning er størrelsen og vægten af det transporterede gods. Der er to primære måder at fiksering: anker og hætte. I en første udførelsesform anvendes til fastgørelse mindst fire bælter, som er forbundet med både platformen og belastningen. Komprimeringsmetode kræver anvendelse af to stropper er forbundet til platformen.

Transport af varer skal være i overensstemmelse med sikkerhedsreglerne. Særlig opmærksomhed skal rettes til staten af bånd, især integriteten af låse og remme, skralde drift. Udskiftning af komponenter skal foretages ved forekomst af den mindste skade. Det er ikke altid nødvendigt at erhverve hele konstruktionen kan være tilstrækkeligt at installere en ny maskine eller et bælte. Bånd til Georgien bør ikke have mekaniske skader og slitage, er det nødvendigt for en kvalitet stativ og sikkerhed som chaufføren og andre trafikanter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.