BilerMotorcykler

Motoland XR 250: Tilgængelig cross cykel for fans af ekstrem sport

Motocross motorcykler - en rigtig finde for rejsende og elskere af ekstrem sport. De er uhøjtidelige, kan overvinde næsten enhver forhindring, være det klipper, mudder eller vand (selvfølgelig inden for rimelige grænser). En af de klareste repræsentanter for familien af motorcykler off-road er en cykel Motoland XR 250 anmeldelser, der er vigtige for fans af denne form for transport.

producent

Der er et russisk firma kaldet "Motolend", som er forpligtet til at købe til udenlandske auktioner en anden teknik. Dette er hovedsageligt scootere, motorcykler, ATV'er og reservedele. "Motolend" producerer intet og er kun beskæftiger sig med gennemførelsen af både af brugt og helt nyt udstyr. Derfor Motoland XR 250 intet at gøre med vores landsmænd har ikke. Dette er en instans oprettet af den kinesiske motoproma. Honda XR 250, begyndte sin historie tilbage i 1985, og efterfølgeren serien, Honda CRF - en model, som dannede grundlag for at skabe Motoland XR 250. Specifikationer og design match næsten fuldstændigt. Hvis motorcyklen pind tilsvarende navne, kan kun et trænet øje skelne det fra originalen.

for turisme

Hvis vi taler om lange afstande, XR 250 er usandsynligt, at være den bedste løsning. Ganske høj siddeposition, sammen med en lille tank (kun 6 liter) ikke gør det den mest bekvemme ledsager i lang afstand, fordi ikke alle er villige til at skubbe cyklen til den nærmeste tankstation. Selvom hvis du tager hensyn til den lille volumen af motoren - 250 "terninger", - forbruget af benzin i den er meget lille. Desuden er cyklen ikke beregnet til tunge belastninger. Den maksimale vægt, der kan påtage sig denne hest er hundrede kilo, betyder det ikke glemme, at dette omfatter vægten af føreren gear. Generelt et telt, sovepose og mad er usandsynligt at passe.

Men i tilfælde af rejser med bil tage cyklen med dig ikke er et problem. Vægt på 120 kg er ikke alt vil indlæse dine lastbiler, foruden motocross motorcykler næsten altid være nedsænket i bagagerummet eller på bagsædet i kabinen, hvis du fjerner forhjulet. I dette tilfælde vil det være muligt at ride overalt, hvor hun ville, og tage med dig på en rejse alt hvad du behøver.

offroad

Motorcykel Motoland XR 250 - en stor mulighed for at komme rundt i peresechenke. Hjul 21 og 18 dimensioner (for og bag, henholdsvis) giver os mulighed for nemt at overvinde forhindringer. Luftkøling for motocross cykel foretrækkes også. Fremragende bremsning og høj sæde kun ekstra plus i statskassen af cyklen. Spark Derudover er der også en elektrisk starter, som er meget praktisk, hvis cyklen stå i en pyt, mudder eller stigende. En tophastighed på 120 km / t er nok til at udøse sit hjerte og det bryder ikke. Selvom cyklen er velegnet til off-road, men motocross i niveauet falder kort.

På grund af dyb slidbane motorcykel temmelig sikker fornemmelse, selv på veje om vinteren, selv om der er, selvfølgelig, er det bedre ikke at tage risici og ikke til at forlade byen. Det skal tilføjes, at modellen anvender en høj kvalitet plast, den er fleksibel og ikke bliver til støv efter den første dråbe, og i så fald er det altid til rådighed, uden at bruge betydelige ressourcer. I betragtning af de små priser kan begyndere også være opmærksom på Motoland XR 250.

tekniske egenskaber

Og nogle flere numre, som vi ikke har berørt ovenfor. motorcykel Mål i mm: 2100 × 810 × 1240 fem-trins gearkasse. Mærkning stearinlys - D8RTC, antallet af stjerner i en kæde - 102, trin - 520.

Forskellige modifikationer, for eksempel øget brændstoftank (10-12 liter), en vand kølesystem. Alt dette bør kontrolleres med forhandlerne, når de køber.

flyve i bægeret

Det ser ud til, det er ikke en motorcykel, en drøm. Sådanne gode egenskaber, og prisen ikke overstige 80 tusind. Rubler. Men, som sædvanlig, er der faldgruber. Motorcykel - en kopi af "Honda", men det og en kopi af, som ikke fuldt ud er i overensstemmelse med den angivne oprindelige plade. Med det ved mange ejere af kinesiske motorcykler står: nogen stor cykel går 2-3 sæson uden alvorlige skader, og nogen begynder at "smuldre" i et par dage. Blandt kinesiske motorcykler er risiko for fabrikken ægteskab, og nogle gange sådan, at håret stå på enden. På den anden side, hvis du er heldig, kan du snuble på emner, der er næsten ikke kræver nogen ændringer.

På det klage?

Først, opmærksom på, at ejerne Motoland XR 250, det er en hård baghjulsophæng. Ofte modellerne er ingen blinklys og markeringslys, som hindrer bevægelsen af byen (men hvis cyklen er udformet som sportsudstyr, bør de ikke være til stede, fordi der i et sådant tilfælde, enhver bevægelse i byen er forbudt).
Bemærk også den generelle dårlige kvalitet af samlingen. Kan buede forhjulslejer er normalt smurt med dårlig eller ikke smøres på alle, en flerhed af slidser i lydpotten. Selv i de nye motorcykler mødes tilstoppede luftfiltre, og batteriet kan undertiden sætte sig ned på det mest ubelejlige tidspunkt. Når motoren er demonteret der er mange mangler, startende med manglen på detaljer og efterbehandling af små metalstykker, der ikke blev fjernet efter overfladebehandling af støbegods.

i stedet for en konklusion

Indkøb af kinesiske motorcykler kan sammenlignes med et lotteri. Motoland XR 250 er meget godt i pris / kvalitet, hvis køberen er i stand til at raffinere. Den første ting at gøre efter købet er underlagt kontrol motorcykel, erstatte alle substandard dele med nye (som regel ændret til den tilsvarende japanske produktion), pensel, udfylde hullet i lyddæmperen (hvis nogen) med fugemasse. Det kræver også at indstille karburatoren, men snarere, kan det tilskrives de positive kvaliteter: god til at sætte korset faktisk "trækker".

Når du køber bør smide i prisen på 10-20 tusinde, som vil gå på færdiggørelse mekanismer. Men hvis ejeren eller venner er velbevandret inden for faget, denne cykel er værd opmærksomhed. Efter ombygning vil det være en pålidelig rejsekammerat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.