BilerMotorcykler

Yamaha SRX 400 - den populære letvægts motorcykel

Yamaha SRX 400 - lys motorcykel, der er designet til dynamisk kørsel i byen, adræt og torquey - udkom i 1985. Hans liv - stil "Enduro", som oversat fra spansk betyder "hård". Maskinen er i en given tilstand på ubestemt tid, indtil den sidste dråbe benzin i tanken. Enhver byerne trafikpropper og trængsel cykel Yamaha SRX 400 urolig, han begynder at spinde som en slange og klemmer gennem den smalleste hul. Permeabilitet er praktisk talt ubegrænset og afhænger kun af fysisk konditionering og dygtighed af rytteren.

Der er flere japanske motoproma særligt succesfulde motorcykler, der kaldes "Gud". SRX 400 - en af dem. Q-faktor, kombineret med værktøjet, enkelhed og pålidelighed. Der er imidlertid ulemper. En af dem - en højt tyngdepunkt. Den høje driver skal være klar til at træde ind i den ustabile rotation og bøjninger og generelt kontraindiceret. En anden ulempe er de hyppige olieskift, intervallet mellem gennemførelsen af denne operation er ganske besværlige 1.000 kilometer, hvis maskinen anvendes som base. Nå, den sidste bemærkelsesværdige mangel på Yamaha SRX 400 (ejere af anmeldelser bekræfte dette) - dyre reservedele. Enhver fejl vil koste en smuk øre. Selvom som en trøst - en relativt lav pris af forbrugsvarer.

motor

Motor Yamaha SRX 400 strukturelt enkel, man kunne endda sige, teatralsk. XT-400 Artesia fik forløber for en motorcykel uden ændringer af egenskaber. Imidlertid har den nye version blevet afskaffet kick-starteren, og motoren er udstyret med en elektrisk starter. I virkeligheden er denne tilføjelse var ikke ganske passende, da hovedparten af ejerne af Yamaha SRX 400 - flytter unge, der ikke er interesseret i at starte motoren i nøglen, men hvad der er gjort, er gjort. motordrevne dynamik svoebraznaya "hvilende", det øger den elastiske stang, tegnet er ikke eksplosivt, såsom i Racing "Honda" eller "Kawasaki", men på samme tid er i stand til Artesia XT og "ryk", om nødvendigt. Skuffende mangel på adgang til motoren på grund af den brede mængde af motorcykel rammer. For at komme tæt på umuligt at adskille steder og er nødt til helt at fjerne magt enhed behov for reparation.

transmission

Gearkasse model Yamaha SRX 400 praktisk og pålidelig, fem hastigheder helt tæt sammen i deres gear, og det giver cyklen en jævn kørsel. Karakteren af CP er også "endurovsky", den største fordel - udholdenhed.

Den bærende rammekonstruktion

Rama motorcykel strengt funktionelt design, ingen beskyttende ribben eller tips om sikkerhed for føreren. Tubular rundholter skabe sikkerhed motor og alle relaterede enheder. I efteråret vil lide kun en forlygte og enheder, der uundgåeligt vil blive brudt, og selv driver, helt ubeskyttet eller udhæng, der simpelthen ikke har, og heller ikke sikkerhed buer, som ikke er knyttet til noget. Sådan en åbenlys mangel på nogen måde at sikre sikkerheden for nogen, men ikke gider. Det faktum, at Yamaha SRX 400 er ikke en high-speed motorcykel, i byen kan det ikke som det skal være spredt på grund af den specifikke trafik og på motorvejen hastigheden er også lav - maksimalt 115-120 km / t. Så at ulykker med alvorlige konsekvenser maskinen ikke er truet.

Suspension og bremser

Suspension SRX 400 er så enkel og pålidelig som den faktiske motorcykel. Den forreste teleskopiske forgaffel med olie dæmpere ganske energiintensive. Baghjulsophæng - Svingarm binding monoshock med forbelastning og automatisk positionel. I modsætning til enkelheden af suspensionen bremsesystem Yamaha SRX 400 er en kompleks ikke billige komponenter og moduler. Front bremseskive diameter på 320 mm er taget udtrykkeligt fra det arsenal af racerbiler, og fire-stempel caliper med hans kamp. Letvægts motorcykel så skarpt udfældes under bremsning, at føreren skal være meget forsigtig, når du trykker på bremsepedalen. Bagbremsen er ikke så "cool" som front, men også effektive.

Køreegenskaber og komfort

Yamaha SRX 400 - motorcykel i sin klasse, er det ikke nødvendigt at tale om komfort. Ejer tænker i stigende grad om, hvordan man hurtigt glide gennem en trafikprop. Og i landet på sporet cykel andre problemer: en tæller eller sidevind og vibrationer af motoren med en hastighed på 120 km / t. Disse faktorer gør os til at tænke ikke om komfort og hvordan ville ikke bevæge sig ned i grøften. Den korte akselafstand tilføjer også til problemerne. Machine afvisninger fra nogen vej uregelmæssigheder og laterale vindstød kan forværre ustabilitet.

Model Yamaha SRX 400: Specifikationer

 • Antal cylindre - 1.
 • Antal cyklusser - 4.
 • Forbrændingskammervolumen - 0,399 liter.
 • Gas distribution - cam knastaksel.
 • Ventiler - 4.
 • Kølesystem - ekstern luft.
 • Boring - 87 mm.
 • Stempelslaget længde - 67,2 mm.
 • Kapacitet - 33 liter. a.
 • Det optimale omdrejningstal - 7000 per minut.
 • Transmission - 5-trins.
 • Forbremse - Disk Diameter 320 mm.
 • Bagbremse - Disk Diameter 220 mm.
 • Drive - kæden.
 • Længde - 2090 mm.
 • Højden af sadlen linjer - 760 mm.
 • Akselafstand - 1425.
 • Motorcykel vægt (tør) - 149 kg.
 • Serieproduktion - 1985-1997.

Der er også en modifikation af Yamaha SRX 400-4, forbedret med hensyn til generelle egenskaber, der udkom i 1991 og er fremstillet i små partier indtil 1996.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.